נכון, אבל בלב זה לא ממש תפילה
למה?
אולי לא יוצאים ידי חובת תפילה, אבל עדיין זה דיבור להקב''ה.
יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי...נכון, אבל אולי גם זה לא פועל כתפילה....
נכון, אבל בלב זה לא ממש תפילה
למה?
אולי לא יוצאים ידי חובת תפילה, אבל עדיין זה דיבור להקב''ה.
יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי...נכון, אבל אולי גם זה לא פועל כתפילה....
כשזה ביחד עם אמרי הפה...יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי...
מי אמר?כשזה ביחד עם אמרי הפה...
ישמי אמר?
וכמעט בטוח שהיו כבר צדיקים שאמרו שגם תפילה בלב היא בגדר תפילה.
רק צריך למצוא מקור...
לא יודע מה כתוב אני כן יודע שא''כ מדוע נתקנה התפילה והרי עדיף תפילה בלב ודו''ק ואכמ''ל.יש
אמרו לי שכתוב בנועם אלימלך שהתפילה הכי מעולה (כי אין עליה שום קטרוג או משהו כזה) היא תפילה במחשבה
צעק לבם אל ה (איכה ב יח)יש
אמרו לי שכתוב בנועם אלימלך שהתפילה הכי מעולה (כי אין עליה שום קטרוג או משהו כזה) היא תפילה במחשבה
אם מעשן אז סיגריהאם גבר אז סיגריה
אפשר הסבר ברור יותר?כף יד (כמו שמעבירים אצבע על היד אז חלק עולה וחלק יורד עולה יורד..) נשימות עמוקות, שרק הבטן עולה בהן, לנשום חזק, לשחרר, ושוב לנשום. (כאילו מיד אחת לנשום איזה ריח נעים, וליד השניה להוציא- למי שלא מצליח בכללי)
וזהו---
זה מרגיע. זה משחרר. מאד.
נראה לי שהתכוון שכל גבר בפוטנציאל מרגיע אותו סיגריה ,ורק או שלא נחשף לזה, או שנחשף אבל קצת, וכידוע הסיגריה הינה טעם נרכש, או שנחשף ורק צריך להפסיק מחמת הסיכון שבדבר, הכותב לפניכם כותב זאת מניסיון.אם מעשן אז סיגריה
מה ההכללה????..
אז זהו, שהסגריה הראשונה לא מרגיעהנראה לי שהתכוון שכל גבר בפוטנציאל מרגיע אותו סיגריה ,ורק או שלא נחשף לזה, או שנחשף אבל קצת, וכידוע הסיגריה הינה טעם נרכש, או שנחשף ורק צריך להפסיק מחמת הסיכון שבדבר, הכותב לפניכם כותב זאת מניסיון.
אז זהו, שהסגריה הראשונה לא מרגיעה
גם נכתב מנסיון
או שנחשף אבל קצת, וכידוע הסיגריה הינה טעם נרכש,
צודק חוזר בי רק אל תתחילו לעשן בגללי ...אם מעשן אז סיגריה
מה ההכללה????..
זה כזה.אמרו לי שכתוב בנועם אלימלך שהתפילה הכי מעולה (כי אין עליה שום קטרוג או משהו כזה) היא תפילה במחשבה
חבללא נפתח בנטפרי
מנסיון, בזמנים של לחץ שמחות וכדו'..יש לכם רעיונות לדברים מרגיעים למי שעובר תקופה לא קלה?
כגון:
טיפול בפרחי באך
שמיעת מוזיקה
משקה צמחים
וכו
אשמח למידע, עדיף מנסיון...
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: