כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מידע שימושי מה לענות למתנגד החיסון? ענייני בלבד-שלא יימחק האשכול!

מצב
הנושא נעול.

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
מה המטרה?
הוא כלל הנראה לא יתחסן. וגם אין משמעות כזו גבוהה ליחיד שלא מתחסן.
לשנות קבוצה באופן גורף לא יקרה. לכן מראש די מיותר להכנס לפינות האלה.
אז למה בבחירות כל קול קובע? כ כל אחד ישכנע בסביבתו הקרובה וביחד זה אולי יגיע לכמות גדולה של כאלו שישתכנעו להתחסן, ולכל מתנגד חיסונים יש משפחה שלא התחסנה וחברים שהוא משפיע עליהם, ודאי שזה חשוב.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
יש כאן 2 חלקים:
א. לשמוע בקול הרב שלכם האם להתחסן או לא, לענ"ד כ"א צריך לנהוג כפי הוראת הרב שלו, ומי שאין לו רב פשוט שצריך לציית לגדולי-הדור שהורו להתחסן.
ב. האם יש סיכוי לנזק מהחיסון - התשובה: יש סיכוי קטן מאוד, אך הסיכון שבקורונה גדול יותר, כפי שהוכח מחקרית.

וויינער יואל

משתמש מקצוען
כשכואב לך משהו והרופא נותן לך מרשם לתרופה- האם גם פה אתה חוקר בדיוק מה מכילה התרופה ומה התופעות לוואי שלה לטווח הקצר והארוך? פתאום כאן אתה סומך על הרופא- לוקח את התרופה ונהנה שהוקל לך
אני מכיר אנשים שלא לוקחים תרופות של הרופא, ופונים לתרופות סתבא, וכמובן שהם גם לא מתחסנים

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אז למה בבחירות כל קול קובע? כ כל אחד ישכנע בסביבתו הקרובה וביחד זה אולי יגיע לכמות גדולה של כאלו שישתכנעו להתחסן, ולכל מתנגד חיסונים יש משפחה שלא התחסנה וחברים שהוא משפיע עליהם, ודאי שזה חשוב.
בבחירות קשה עד בלתי אפשרי לשכנע את המתנגדים.
אבל יש את האנשים האדישים, הסבתא הקשישה, השכנה העסוקה, לפעמים אנשים מחוץ למחנה שאין להם התנגדות אבל צריכים שכנוע להתחבר.
לא מנסים לשכנע מישהו שהאידאולוגיה שלו לא להצביע- שישנה את דעתו. זה ממש חסר טעם.
בקורונה לכאורה בחצי שנה האחרונה האדישים ואלו שלא מיהרו מטעמים שונים כבר מצאו את הדרך להתחסן, אלו שלא הם מעטים וזה הגרעין הקשה שלא רוצה להתחסן ובאמת כבר אין טעם לנהל את הדיונים החוזרים על עצמם איתם.
הנתונים הם כה ברורים שלפני שבכלל נכנסים לדיון מבינים שהוא לא הולך להיות הגיוני.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני הייתי מנסח אחרת: מקורונה מתים יותר ומהחיסון לא מתים,
ולא הייתי כותב שמהקורונה מתים יותר מהחיסון, משמע שכל אדם 10 שמתחסן- מת.
א. לא תצדק. מנין לך שאף אחד לא מת מהחיסון. אתה מכיר את כל המתחסנים? אני מכירה אחד שמת. ושמעתי על מקרה נוסף.
ב. לא תשכנע אותו בזה, גם לו צדקת. המטרה היא לשכנע אותו, לא להיות צודק.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני שאלתי מתנגד חיסון:
כשכואב לך משהו והרופא נותן לך מרשם לתרופה- האם גם פה אתה חוקר בדיוק מה מכילה התרופה ומה התופעות לוואי שלה לטווח הקצר והארוך? פתאום כאן אתה סומך על הרופא- לוקח את התרופה ונהנה שהוקל לך
ועוד מקרה שקורה הרבה: הרופא נותן לך מרשם לתרופה X וכשאתה מגיע לבית מרקחת הרוקח אומר לך שנגמר לו מהתרופה שבמרשם אבל יש לו תרופה של חברה אחרת שהיא "בדיוק אותו דבר" ואתה קונה את זה בשמחה ולא מפקפק בטיב התרופה ובבונוס שהרוקח קיבל בגין שיווק תרופה חדשה.....
פתאום כאן (בחיסוני קורונה) בגלל שזה גורף לציבור גדול זה קל להתנגד ולמצוא תרוצים שונים ומשונים ולא סומכים על הרופאים. (וזה בלי לדבר על דעת גדו"י)
והוא השתכנע?

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני מכירה מקרוב אחד ממתנגדי החיסון ושות'
שמאמין שעל כל תעודת פטירה כותבים "סיבה- קורונה", ושארץ ישראל הפכה למעבדת ניסויים..., והטעו את הרבנים וכו'....
ומדובר באישיות חכמה ונורמלית משכמה ומעלה!
אני לא רוצה להתייאש. רק תנו לי עצה איך לענות לו על ההוכחות [החותכות, יש לומר] שלו!
על איזה תעודת פטירה כותבים 'קורונה':
ארץ ישראל הפכה למעבדת ניסויים:
ומה בכך? כל זמן שהניסוי לא מסכן את הנסיינים אין בכך שום בעיה, אף אחד אגב לא הכחיש את העובדה הזו.
הטעו את הרבנים:
מי הטעה?! הרופאים?! מי כן יודע את העובדות?!
אגב, יצויין שיש גם מעט מאוד מן האמת בטענותיהם, דהיינו אין ספק שיש פה ושם ניגודי עניינים, שיימינג לא ענייני, הסתרות של כל מיני נתונים פחות נוחים, ועצירות תקצוב ליוזמות מעניינות. מכאן ועד להבלים וההזיות שהחיסון מעקר והורג הדרך ארוכה. מאוד.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אני מכיר אנשים שלא לוקחים תרופות של הרופא, ופונים לתרופות סבתא, וכמובן שהם גם לא מתחסנים
כמוני.
וכל האידיוטים ששואלים אותי איך לקחתי חיסונים נגד טטנוס, חצבת, שעלת, צהבת, כלבת... או מה שזה לא יהיה.
להזכירכם שהייתי בגיל שלא יכול להחליט לעצמו?

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה ההוראות
אבל עדיין אתה לא משכנע את אף אחד שהדוקטור רושם לפי הכללים.
בכתבה הזו מוסבר שזה שנכתב בסיבת המוות 'קורונה' עדיין לא אומר שמתייחסים לחולה כ'מת מקורונה'.
אדרבא, אם הם מכירים מישהו שנכתב כמת מקורונה בניגוד לכללים המופיעים בכתבה - שיספרו.

בכל מקרה יש לי תחושה לגבי סופו של אשכול זה ולכן אני פורש בזמן.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
בכתבה הזו מוסבר שזה שנכתב בסיבת המוות 'קורונה' עדיין לא אומר שמתייחסים לחולה כ'מת מקורונה'.
אדרבא, אם הם מכירים מישהו שנכתב כמת מקורונה בניגוד לכללים המופיעים בכתבה - שיספרו.
היה אחד כזה (מהיכרות אישית).
הוא קיבל איומים על חייו.
ניגוד אינטרסים, אמרו לו.
זה אמור לשכנע אותנו להתחסן???

יש אלוקים

משתמש פעיל
אני כבר התייאשתי,
קונספירציות הזויות זה לא דבר חדש במיוחד כיהודים סבלנו מזה שנים כשקהילות שלמות נרצחו בגלל כמה כמרים שהעלילות עלילות דם הזויות ומצוצות מהאצבע והצליחו לסחוף איתם המון משולהב.
ומי שאומר שחייב להיות בסיס אמת לקונספירציות על הקורונה, תשאלו אותו אם יש בסיס אמת לעלילות דם, להמצאה שיהודים אופים מצות בדם של נוצרים.

וויינער יואל

משתמש מקצוען

בכל מקרה יש לי תחושה לגבי סופו של אשכול זה ולכן אני פורש בזמן.
אני מקוה שתספיק לקרא את זה

אני בתחילת הקורונה לא האמנתי ל"קונספירציות", עד שלצערי הוכחתי לזה ע"י מכרים, כמובן שא"א להעלות שמות, אבל דמויות די מוכרות לציבור הרחב פורסמו כנפטרי קורונה, ואני אישית נפגשתי עם בני המשפחה, ואחרי הבטחה שאני לא אפרסם סיפרו לי את כל הפרטים, וכמו שהבטחתי אני לא יכול לפרסם.
מצטער מאד מה לעשות

מנטורינג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אם הוא לא קונספירטור מובנה, אלא נסחף לזה איכשהו בטעות, אז אולי אפשר לנסות את זה:

נסו לשאול אותו מי רצח את רבין, ומה הוא חושב על הקונספירציות בנושא,
מי הפיל את מגדלי התאומים, ומה הוא חושב על הקונספירציות בנושא,

אם הוא מבין את הגיחוך שבקונספירציות האלו, תבהירו לו, שאלה החברים שלו כרגע..

כל אותם אמריקאים הזויים, שחשבו שהקורונה היא תוצאה של ה ג'י 5, ואחר כך החיסונים מכילים שבבי ג'י 5 (זוכרים?..),הם אותם אמריקאים שטוענים שהיהודים משתלטים על העולם, ובן לאדן הוא שליח של המוסד וכו'.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
אני מכירה מקרוב אחד ממתנגדי החיסון ושות'
שמאמין שעל כל תעודת פטירה כותבים "סיבה- קורונה", ושארץ ישראל הפכה למעבדת ניסויים..., והטעו את הרבנים וכו'....
ומדובר באישיות חכמה ונורמלית משכמה ומעלה!
אני לא רוצה להתייאש. רק תנו לי עצה איך לענות לו על ההוכחות [החותכות, יש לומר] שלו!
בלת"ק
את מי הן חותכות?
תשאלי אותו 2 שאלות-
1. אם הוא מתנגד רק לחיסון הזה או לכל החיסונים?
2. אם הוא רוצה לנסות את הקורונה אבל בעזרת ה' לא ימות רק יחווה אותה בעוצמה שקיימת.(או שאחד מבני משפחתו ימות ממנה)

אחרי התשובות האלה תחזרי לפה אם עדיין ישאר איתן בדעתו

מה שיש לי לומר

משתמש רשום
תבינו שאתם מוצפים במידע רק "בעד" (גם פה בפורום)
וכל הודעה "נגד" נמחקת מיד
כתבתי שמות של 2 פוסקי הוראה מוכרים ומקובלים מאוד על חלק גדול מהציבור שמורים לא להתחסן ותוך כמה דקות ההודעה לא הייתה...
ואגב, ההודעה נכתבה מידיעה מוחלטת וכלל לא משמועות, וכל הרוצה מוזמן לבוא ולשאול את אותם רבנים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה