כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מידע שימושי מה לענות למתנגד החיסון? ענייני בלבד-שלא יימחק האשכול!

מצב
הנושא נעול.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
פשוט מאד - בואו לא נדבר על זה אחד עם השני ונשאר חברים.
גם אני מכירה אישיות כזו ומאד מאד כואב לי.
לאן נעלמה האמונת חכמים...?? ו''אם היו מסבירים לרב בנועם הדברים היו מתקבלים''. שה''י.
מאז אני לא מוכנה לדבר איתה מילה בנושא. וחבל שבכלל דנו בזה קודם.

איך אמר מי שאמר, לא הגיוני שיש מזימה כלל עולמית, הממשלות ועיתונאים וכו' לא מודעים, ורק רחל מזכרון יעקב יודעת על זה..

ישראליס

משתמש פעיל
זה בדיוק העניין
הסיפור פה כ"כ עצוב כי כולנו מכירים אנשים כאלו מהשכונה שלנו
בחיים לא חלמתי שאהיה צריך לשכנע מישהו ששוקולד זה מתוק.
הקב"ה נתן לנו מתנה "חיסונים" ויש כאלו שבחרו להחזיר להקב"ה את המתנה.
כמו שכתבתי, צריך להסביר להם שוב ושוב עד שבעז"ה יום אחד יפול האסימון כמו שאמרנו מהאדמו"ר מקאצק
אני כבר כמעט הצלחתי לשכנע אחד כזה
מקווה שאצליח סופית בקרוב (לצערי שקורה טרגדיה חלק מהם מתעורר)

מוטקה770

משתמש רשום
א' משום מה כל המתנגדי חיסון למיניהם שאחד מקרוביהם נפגע רצים להתחסן ז"א שרובם לא מאמינים באמת לעצמם.
ב' נסעתי עם נהג מונית שמפחד מהחיסון 'מי יודע מה שמו שם' וכיוצ"ב, שאלתי אותו אם הוא יודע מה החומרים של הזריקת הרדמה של הרופא שיניים?!! היה נראה שעזר קצת.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
חוסר האמונה הוא דבר אחד.
הראיות שכן יש להם לכאורה נגד החיסון - כבר הופרכו כאן בקול רעש גדול. עברתי עליהם ביסודיות והם שקר מוחלט לכל מי שרק בודק במקורות שלהם.

משולם לוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
יש בציבור חוסר הבנה משווע בנוגע למאמיני הקונספירציות!!!
והרבה אנשים מפספסים את הנקודה !!
אז לפני שאת/ה מנסה להסביר/להתווכח, עם הקונספירטור התורן, כדאי שנבין איך עובד המוח של האנשים האלו!
העובדה היא שכל ההסברים. הוכחות. והנמקות. אין משיגים את מטרתם. והקונספירטור לא משתכנע.
והסיבה לכך היא, שהוא מאמין בכל הקונספירציות לא משום שהוא חשב ניתח והגיע למסקנה שכולם עובדים עלי !
אלא שיש לכל אדם במוח מנגנון שמורה לו להימנע מלהחזיק מידע בלתי פתור כי חוסר הוודאות, מאוד מפחידה.
והמוח מנסה להתמודד עם אי הידיעה, ע"י צבירת ידע נוסף, שיסביר את התמונה החסרה. או ע"י קונספירציה אחת גדולה
שתסביר את כל התמונה
וכעת לגבי הקורונה!!!
הבעיה עם הקורונה שהיא כ"כ רחבה, ועם כל הגרפים הברורים ושאינם, אפילו פרופסורים גדולים לא מצליחים להסביר את הכול ואז נוצרת חוסר וודאות שמאוד מפריעה למוח האנושי. אז מה דעתכם על "הפיתרון הנפלא" להאמין הכול זו מזימה אחת גדולה, של ביל גייטס ואז פתאום הכול מובן !!
וזה פיתוי מאוד גדול למוח. וזו גם הסיבה שיש גם אנשים חכמים שמאמינים בקונספירציות. (אני מכיר כמה)
וכל הסבר, משכנע ככל שיהיה, לא יוריד אותו מהעץ שכל כך מגן עליו מחוסר הוודאות המפחיד הזה .
ולכן הדרך היחידה להוריד אותם מהעץ היא להסביר ממה נובעת האמונה בקונספירציה.
ברגע שהצלחת להוכיח לו שהאמונה שלו בזה, היא כתוצאה מצורך אנושי, ולא ממחשבה הצלחת!!!
מקווה שהובנתי וסליחה על האריכות!!

מפיקה ועורכת וידאו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לא בטוח שצריך לענות.
אני מכירה את ההוכחות שלהם גם ה'חותכות'
הם יודעים כל דבר לעוות ולסלף. חצי כותרת להפוך לעובדה. והומור של בן אדם להפוך להוכחה.
חבל על הזמן. באמת.
ברגע שהם מאמינים במישהו שהוא לא הקב"ה אלא בשר ודם ובטוחים שהוא מנהל את העולם וכל השאר עיוורים וטפשים אין לי אלא לרחם עליהם

שיבוא אלי לשיחת מוסר
אני הייתי חולה בגל הראשון עוד לפני החיסונים בכלל
החתונה שלי נדחתה בגלל זה
חודש אחרי אחרי החתונה למשך 5 חודשים היה לי תופעות לואי הזוייות ומזורות
ואני לא מבוגרת ולא עם מחלות רקע ב"ה
אין מה לתכחש לזה ומי שמתכש לזה לא יבין עד שיחטוף את זה לבד.
שילך לבתי חולים יעשה ביקור במחלקות קורונה הכל בקריסה
יש בחורה בת 18 סיבוכים בלב בגלל הקורונה מורדמת ומונשמת
אין מה להתכחש למציאות חיים שאנשים מספרים אלה שמתכחשים הם כמו בת יענה שטומנת תראש בחול .
מקווה בשבילו שילך מהר להתחסן לפני שיהיה מאוחר.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הטבלה אינה משקרת
זה בדיוק מה שהם טוענים.
שהיא משקרת.
תיאוריות קונספירציה לא מחזיקות מעמד סתם, זה קורה:
1. כי היו בעבר תיאוריות כאלה שהתבררו כנכונות. למשל השואה. גם לראשוני הנמלטים מגרמניה התייחסו כפרנואידים, בתחילה.
2. יש לפעמים דברים שמתחזקים את הקונספירציה. למשל: אני מכירה איית מקרה של אשה שנפטרה מדום לב באופן פתאומי, ובתעודת הפטירה שלה כתוב קורונה למרות שלא היתה חיובית מעולם.
כמובן זה לא אומר שאין קורונה, ולא אומר שמספר הנפטרים שמתו באמת מקורונה אינו גבוה, כי הוא גבוה!!!
אבל המקרים האלו נותנים פתחון פה.
פסיכולוגית לא הייתי מנסה להראות אחד על אחד כי גם למתנגדים יש מה להראות לנו.
הייתי מראה למשל את סך התמותה העולמי שזינק, שעליו אי אפשר להתווכח.
לא הייתי מתווכחת אם יש או אין תופעות לוואי קשות לחיסון, כי גם מקרה כזה אני מכירה, שנגמר במוות,(אדם קשיש מאוד)
אלא מראה את הסך הכללי שתופעות הלוואי הקשות הן מועטות בייחס לתמותה מקורונה.
על זה הדרך.

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
זה העניין. הם טוענים שאם הטעו את הרב אז אסור לשמוע לו, ומביאים מקורות והוכחות מהתנ"ך ומספרי האחרונים...
עיין פירוש הגר"א על הפסוק 'קסם על משפט מלך',
אמר לי את זה אישית מרן הגראי''ל זצ''ל.

אך כמובן כל אחד והוראת רבותיו, אם הרבנים שלו אומרים הלכה מסויימת הוא חייב לשמוע להם,
בין אם הוא מבין ובין אם לא.

בומבינו

משתמש פעיל
מכירה מישהו כזה.
לא יעזור שום הסבר.
לא תמיד הבסיס לחששות הם משהו אמיתי. זה איזה שהוא קיבעון של שנים שלא יעזור שכנוע או שניים בשביל לשנות אותו. מתנגדי החיסונים קיימים כבר שנים, הם לא נולדו עכשיו בקורונה.

סמוי מן העין

משתמש צעיר
זה בדיוק מה שהם טוענים.
שהיא משקרת.
1. כי היו בעבר תיאוריות כאלה שהתבררו כנכונות. למשל השואה. גם לראשוני הנמלטים מגרמניה התייחסו כפרנואידים, בתחילה.
2. יש לפעמים דברים שמתחזקים את הקונספירציה. למשל: אני מכירה איית מקרה של אשה שנפטרה מדום לב באופן פתאומי, ובתעודת הפטירה שלה כתוב קורונה למרות שלא היתה חיובית מעולם.
כמובן זה לא אומר שאין קורונה, ולא אומר שמספר הנפטרים שמתו באמת מקורונה אינו גבוה, כי הוא גבוה!!!
אבל המקרים האלו נותנים פתחון פה.
פסיכולוגית לא הייתי מנסה להראות אחד על אחד כי גם למתנגדים יש מה להראות לנו.
הייתי מראה למשל את סך התמותה העולמי שזינק, שעליו אי אפשר להתווכח.
לא הייתי מתווכחת אם יש או אין תופעות לוואי קשות לחיסון, כי גם מקרה כזה אני מכירה, שנגמר במוות,(אדם קשיש מאוד)
אלא מראה את הסך הכללי שתופעות הלוואי הקשות הן מועטות בייחס לתמותה מקורונה.
על זה הדרך.
לגבי השואה עובדתית תקופה קצרה לאחר שפרצה השואה הפולנים נאלצו להאמין ליהודים הגרמנים על הזוועות שעברו ולכן גם לגבי הקורונה אם לפני שנה וחצי שהקורונה הייתה בחיתוליה הייתי מצטרף לאמונה שלו, אך לצערי היום כמעט כל אחד מכיר מישהו שנפטר/ נחלש מהקורונה- כך שטיעון שאין קורונה או שזה לא בממדים שעושים אותה זו טענה לא רציונלית, לגבי הטיעון השני- המקרים של מוות כתוצאה מחיסון שואפים לאפס ביחס למקרי מוות מהקורונה.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
לגבי הטיעון השני- המקרים של מוות כתוצאה מחיסון שואפים לאפס ביחס למקרי מוות מהקורונה.
נכון. אבל גם כאן לא הייתי נכנסת למספרים. אלא בגדול- יותר מתים מקורונה מאשר מהחיסון. אחרת הם יוכיחו שהמספרים לא מדוייקים וגם יצדקו.

משולם לוי

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
זה בדיוק מה שהם טוענים.
שהיא משקרת.

היו מאז בערך, קווינטיליארד (מקווה שכתבתי נכון) קונספירציות וכולן התבררו כשקריות

סמוי מן העין

משתמש צעיר
נכון. אבל גם כאן לא הייתי נכנסת למספרים. אלא בגדול- יותר מתים מקורונה מאשר מהחיסון. אחרת הם יוכיחו שהמספרים לא מדוייקים וגם יצדקו.
אני הייתי מנסח אחרת: מקורונה מתים יותר ומהחיסון לא מתים,
ולא הייתי כותב שמהקורונה מתים יותר מהחיסון, משמע שכל אדם 10 שמתחסן- מת.

SN

משתמש מקצוען
לגבי מי שהרב שלו אומר לא להתחסן, אז ברור שישמע לרב שלו..

לגבי אלו שהרב שלהם אומר שכן אבל טוענים שאולי היטעו אותם -
אז אפשר לומר להם שמה שיוצא מפה של רב הוא קדוש ומוסכם על בית דין של מעלה - "כל היוצא מפיו יעשה" - וגם אם כביכול "הטעו" אותו זה לא משנה, מהרגע שיצא מפה של רב גדול גם אם החיסון היה לא טוב הוא הפך לטוב ומי שהולך להתחסן על דעת "אמונת חכמים" בוודאי שלא ינזק..
(יכולה לומר באופן אישי שאני כן חושבת שיש הרבה שקר בכל הנתונים שמוצגים לנו, לא רוצה להכנס לזה אבל יש הרבה דברים מעוותים שם, ומעצמי לא הייתי ממהרת להתחסן אבל ברגע שרב גדול אומר שכן אז הדעה שלי לא רלוונטית)

תמר ואגוז

משתמש צעיר
אני שאלתי מתנגד חיסון:
כשכואב לך משהו והרופא נותן לך מרשם לתרופה- האם גם פה אתה חוקר בדיוק מה מכילה התרופה ומה התופעות לוואי שלה לטווח הקצר והארוך? פתאום כאן אתה סומך על הרופא- לוקח את התרופה ונהנה שהוקל לך
ועוד מקרה שקורה הרבה: הרופא נותן לך מרשם לתרופה X וכשאתה מגיע לבית מרקחת הרוקח אומר לך שנגמר לו מהתרופה שבמרשם אבל יש לו תרופה של חברה אחרת שהיא "בדיוק אותו דבר" ואתה קונה את זה בשמחה ולא מפקפק בטיב התרופה ובבונוס שהרוקח קיבל בגין שיווק תרופה חדשה.....
פתאום כאן (בחיסוני קורונה) בגלל שזה גורף לציבור גדול זה קל להתנגד ולמצוא תרוצים שונים ומשונים ולא סומכים על הרופאים. (וזה בלי לדבר על דעת גדו"י)

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
יש כאן 2 חלקים:
א. לשמוע בקול הרב שלכם האם לתהחסן או לא, לענ"ד כ"א צריך לנהוג כפי הוראת הרב שלו, ומי שאין לו רב פשוט שצריך לציית לגדולי-הדור שהורו להתחסן.
ב. האם יש סיכוי לנזק מהחיסון - התשובה: יש סיכוי קטן מאוד, אך הסיכון שבקורונה גדול יותר, כפי שהוכח מחקרית.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה