בטח ביחס לציטוט בע"פ של אמירה בע"פ של נציג כלשהוא.הביאו פה למעלה צילום מסך מהתכתבות עם הבוט של אתרוג שם נכתב כי אין כזו אפשרות גם במסלול אנשי עסקים
לטעון שהבוט משקר זה קצת לא אמין
בטח ביחס לציטוט בע"פ של אמירה בע"פ של נציג כלשהוא.הביאו פה למעלה צילום מסך מהתכתבות עם הבוט של אתרוג שם נכתב כי אין כזו אפשרות גם במסלול אנשי עסקים
לטעון שהבוט משקר זה קצת לא אמין
התקשרתי הרגע לאתרוג, והנציג אמר לי ששולחים בקשה לאתרוג לפתיחת האתרים האלו, (כיכר השבת, חדרי) והם בודקים עם הועדה וכו' - ואז פותחים.יבוא הכתוב הרביעי (או הארבעים) ויחזור ויאמר שוב- אין בחדרי חרדים ולא כיכר השבת,
לא במסלול עסקים, לא במסלול נשים. לא ניתן כאופציה לפתיחה בכלל באזור האישי.
תסלחו לי, אבל אין לי שום אינטרס לשקר.יבוא הכתוב הרביעי (או הארבעים) ויחזור ויאמר שוב- אין בחדרי חרדים ולא כיכר השבת,
לא במסלול עסקים, לא במסלול נשים. לא ניתן כאופציה לפתיחה בכלל באזור האישי.
היום עברתי (לצערי, מקווה שאתבדה, אבל זה היה עם שאלת רב לגבי מה הכי מתאים) בבית לאתרוג בשביל העסק של הגברת (לא בשביל פורום כזה או אחר, אלא בשביל פונקצניליות נטו שלא יכלו לצערי לספק בנטפרי).
עברתי עם הנציג מה יש בכל קבוצה
השאלה שהייתה לי לגבי הקבוצה של "אנשי עסקים" או איך שזה לא נקרא - אמר לי במפורש שיש שם בחדרי חרדים.
נציג רשמי של החברה. היום הצטרפנו.
זה ההזדמנות להגיד לכם תודה.בשנתיים האחרונות אתרוג עבר שינוי מאוד מהותי,
יש לי נטסטיק רגיל עם סים של אתרוגמה לבי נטסטיק של אתרוג? איך הוא?
הכל חסוםהאם מישהו שיש לו אתרוג יכול לומר לי אם יש לו גישה לקבצים האלה (אני רוצה לבדוק את רמת הסינון)
תודההכל חסום
שזה אמור להיות פתוח יותר?כנ"ל אצלי, באתרוג לאנשי עסקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: