רוב הדרייבים פתוחים.הפוך. יותר הכוונה שדרייב לפחות של דברים שעוברים בין צאטים חרדים או קבוצות חרדיות יהיה פתוח. לא סרטים וכאלו. אבל קבצים שמתפרסמים לציבור.
אין קובץ שהתפרסם לציבור וכו'
רוב הדרייבים פתוחים.הפוך. יותר הכוונה שדרייב לפחות של דברים שעוברים בין צאטים חרדים או קבוצות חרדיות יהיה פתוח. לא סרטים וכאלו. אבל קבצים שמתפרסמים לציבור.
באתרוג יותר טוב מנטפרי.שאלה כללית.
יש לי נטפרי כבר הרבה שנים, די מרוצה. אך בנושא הקניות לבגדי נשים וכדו'. זה לא נותן מענה כלל.
האם יש סינון אחר, שכן נותן מענה לזה?
פותח לגמרי?באתרוג יותר טוב מנטפרי.
לא יודעת איך זה בדיוק עובד אבל נראה לי בינה מלאכותית שחוסמת צבע עורפותח לגמרי?
א באתרוג גם חומרה יש.לא יודעת איך זה בדיוק עובד אבל נראה לי בינה מלאכותית שחוסמת צבע עור
ככה שכל תמונה שבלי אישה הוא פותח,
בנטפרי כמעט כל תמונה נשלחת לבדיקה...
בנטפרי חוסם הכללללא באתרוג גם חומרה יש.
כי זה יכול לחסום גם בנים או ילדים....
לא חוסם הכל....בנטפרי חוסם הכלללל
בפעם האחרונה שחיפשתי כל התמונות כמעט היו חסומיםלא חוסם הכל....
גברים, ילדים תינוקות לא חוסם.
ונשים מה שעל אשה חוסם מה שעל קולב או באויר לא חוסם. כל תמונה נשלחת לבדיקה ממש.
אגב, המון המון כבר בדוק בנטפרי
אה כי הכל חסום אם זה על אשה. באתרוג פתוח אם זה אשה צנועה?חיפשתי בבגדי חורף ככה שהרוב לא אמור להיות בעייתי
לאחרדים 10 פתוח באתרוג?
אתרוג ממש נוח לקניות כשפתוח (בהגדרת זמן קצוב) על מצב נשים באופן רגיל לא כ"כ נוח אולי פריטים לילדיםיש לי נטפרי כבר הרבה שנים, די מרוצה. אך בנושא הקניות לבגדי נשים וכדו'. זה לא נותן מענה כלל.
לא כולם כ"כ מסתדרים עם זה בקלות אני עברתי לפני כחצי שנה מנטפרי לאתרוג (לרוב ממש מרוצה) המעבר היה מתיש לגמרי אבל אני לא חזקה בדברים האלו...אם יש מישהו שרוצה לנסות עוד חסימה במקום לנסות לשאול כזה הרבה שאלות שפשוט ינסה להתניד לסינון שהוא מעונין לבדוק ברוב המקרים באינטרנט ביתי המעבר הוא תוך כמה דקות ומקסימום אם לא מרוצים אפשר לעבור בחזרה תוך כמה דקות .
זה לא כל כך מפחיד המעבר כך שאני לא רואה סיבה לכזה הרבה שאלות אין מה להפסיד מלנסות
ומרוב השאלות נראה לי אפשר רק להתבלבל ..
זה בגלל שלא בוצע דרכי..לא כולם כ"כ מסתדרים עם זה בקלות אני עברתי לפני כחצי שנה מנטפרי לאתרוג (לרוב ממש מרוצה) המעבר היה מתיש לגמרי אבל אני לא חזקה בדברים האלו...
כן? להחליף את הראוטר של 019 ולשלם כמה עשרות שקלים על החזרה. ולחכות לראוטר חדש?אני לא מתאפק ואני יכתוב את זה וסליחה אם מישהו יפגע מזה .
אם יש מישהו שרוצה לנסות עוד חסימה במקום לנסות לשאול כזה הרבה שאלות שפשוט ינסה להתניד לסינון שהוא מעונין לבדוק ברוב המקרים באינטרנט ביתי המעבר הוא תוך כמה דקות ומקסימום אם לא מרוצים אפשר לעבור בחזרה תוך כמה דקות .
זה לא כל כך מפחיד המעבר כך שאני לא רואה סיבה לכזה הרבה שאלות אין מה להפסיד מלנסות
ומה עם הסרת ויפרי בתשלום של 100 או 200 שקל? והתקנה של תוכנת של אתרוג? ואחר כך אולי הסרתה כדי לחזור לנטפרי?אני לא מתאפק ואני יכתוב את זה וסליחה אם מישהו יפגע מזה .
אם יש מישהו שרוצה לנסות עוד חסימה במקום לנסות לשאול כזה הרבה שאלות שפשוט ינסה להתניד לסינון שהוא מעונין לבדוק ברוב המקרים באינטרנט ביתי המעבר הוא תוך כמה דקות ומקסימום אם לא מרוצים אפשר לעבור בחזרה תוך כמה דקות .
מי ששם ויפרי זה בד"כ אנשים שרוצים את נטפרי לתמיד זה בד"כ פחות אנשים שיחשבו לעבור חברות ..ומה עם הסרת ויפרי בתשלום של 100 או 200 שקל? והתקנה של תוכנת של אתרוג? ואחר כך אולי הסרתה כדי לחזור לנטפרי?
הרגשה שלי שלקחו את כל הדפי גוגל שקימים ושואלים אחד אחד אם זה נפתח זה כבר מעבר לטעם הטוב.ומחילה. אבל למה נזכרתם רק אחרי 32 עמ'?
בכל מקרה לגופו בכל מקרה הגדרת שם משתמש וסיסמא להפעלת נתב לא דורשת החלפת ראוטר מידית.כן? להחליף את הראוטר של 019 ולשלם כמה עשרות שקלים על החזרה. ולחכות לראוטר חדש?
ממש לא. מי שמתקין את ויפרי כשיש לו מחשב חדש ומתקין נטפרי רוצה לחסום חיבורים פתוחים לגמרי. ושהוא מתעניין בעקבות אשכול פה על אתרוג אז אולי הוא רוצה לעבור. אבל מותר לו לודא לפני מה יש שם ומה אין ובכמה זה שונה.מי ששם ויפרי זה בד"כ אנשים שרוצים את נטפרי לתמיד זה בד"כ פחות אנשים שיחשבו לעבור חברות ..
באתרוג אין צורך להתקין שום תוכנה ..
מחילה מאתרוג, באמת. אבל אם היה לאתרוג דבר כזה:הרגשה שלי שלקחו את כל הדפי גוגל שקימים ושואלים אחד אחד אם זה נפתח זה כבר מעבר לטעם הטוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: