הבנתי שקיים מס FPIC. שארה"ב גובה כ50% מפדיון קרן השתלמות וכיו"באין כפל מס. יש אמנת מס בין ישראל לארצות הברית.
אולי תסביר יותר את כוונתך.
יש אפשרות לחשבון IRAהבנתי שקיים מס FPIC. שארה"ב גובה כ50% מפדיון קרן השתלמות וכיו"ב
איך עושים את זה? יש לי קרן השתלמות במסלול מדד S&P במיטב דש. אני אזרחית אמריקאיתיש אפשרות לחשבון IRA
ולרכוש קרנות אמריקאיות
תשאלי רו"ח,איך עושים את זה? יש לי קרן השתלמות במסלול מדד S&P במיטב דש. אני אזרחית אמריקאית
גם ילד קטן ללא הכנסות?יש אפשרות לחשבון IRA
ולרכוש קרנות אמריקאיות
לא הבנתי את השאלהגם ילד קטן ללא הכנסות?
לילד קטן אפשר לחסוך/להשקיע גם בקרן שרשומה ע"ש אחד ההורים.גם ילד קטן ללא הכנסות?
האם יש לך קורס איך עושים את זה? יש לי קרן השתלמות במיטב דש ואני אזרחית אמריקאת. איך פותחים IRA וקונים קרנות אמריקאיות?יש אפשרות לחשבון IRA
ולרכוש קרנות אמריקאיות
תפנו לאג'נדה פיננסיתהאם יש לך קורס איך עושים את זה? יש לי קרן השתלמות במיטב דש ואני אזרחית אמריקאת. איך פותחים IRA וקונים קרנות אמריקאיות?
מה זה אג'נדה פיננסית? חברה?תפנו לאג'נדה פיננסית
זה מתאים רק למי שיש תיק השקעות או שלכל הפחות מבין מה זה.
כן.מה זה אג'נדה פיננסית? חברה?
וזה פטור ממס?לילד קטן אפשר לחסוך/להשקיע גם בקרן שרשומה ע"ש אחד ההורים.
בארץ אז עד להפקדה שנתית של 20,520 ש"ח [נכון ל2024] לקרן השתלמות אז זה פטור ממס.וזה פטור ממס?
פתחתי לילדיי ROTH IRA בארה"ב דרך פידליטי.האם יש לך קורס איך עושים את זה? יש לי קרן השתלמות במיטב דש ואני אזרחית אמריקאת. איך פותחים IRA וקונים קרנות אמריקאיות?
הם עושים בעיות לאזרחי חוץפידליטי
מחייבים כתובת אמריקאית, אז שמתי את הכתובת של הוריי בארה"בהם עושים בעיות לאזרחי חוץ
מלפני בערך 10 שנים הם לא מאפשרים השקעות למי שלא גר בארה"ב.
כנראה שזה לא חל על המוצר שלכם, אם אפשרו לכם לפתוח אותו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: