וואו תודה רבה לכולם על הרעיונות
כמובן שאנחנו לא באמת הולכים עכשיו לשנות את התפריט שלנו
רק רציתי כמה דברים קטנים להוסיף לאמריקאים שירגישו יותר בבית...
אבל האמת אני קצת בהלם תרבות עכשיו ... ייתכן בהחלט שאם הייתי נקלעת כאורחת למשפחה אמריקאית לא היה לי כ"כ מה לאכול...
בקיצור, הבנתי סופית - שבת אמריקאית היא לא שבת מרוקאית
אבל בכולופן אנחנו רוצים לפרגן לאורחינו את הכי טוב שנוכל אז נראה לי אקח את זה:
ואת זה גם:
)
גם זה איכשהו עובר לי בגרון:
אז שוב תודה לכולם נשמח לקבל עוד מתכונים טעימים וקלים(עם כמה שפחות סוכר, חומץ, ודברים כאלו)
ובסה"כ אוהבים מאד אורחים!
כמובן שאנחנו לא באמת הולכים עכשיו לשנות את התפריט שלנו
רק רציתי כמה דברים קטנים להוסיף לאמריקאים שירגישו יותר בבית...
אבל האמת אני קצת בהלם תרבות עכשיו ... ייתכן בהחלט שאם הייתי נקלעת כאורחת למשפחה אמריקאית לא היה לי כ"כ מה לאכול...
בקיצור, הבנתי סופית - שבת אמריקאית היא לא שבת מרוקאית
אבל בכולופן אנחנו רוצים לפרגן לאורחינו את הכי טוב שנוכל אז נראה לי אקח את זה:
בתור תוספת לסעודה שלישית (קשור? פשוט זה הכי מסתדר לי שם...)דלי רול:
בצק עלים מרוח בחרדל(אם רוצים אפשר גם קטשופ) ועליו פרוסות של נקניקים, מגולגל כמובן.
ואת זה גם:
אבל הם יצטרכו לאכול הכל לבד למה אצלינו מוסיפים לימון מלח ושמן לסלטים חיים וזה הכי ברור מאליו (למה אני מרגישה מוזרה עכשיו?לדוג' קולסלאו:
כרוב וגזר קצוצים דק.
מיונז בכמות שהסלט יהיה רטוב.
תיבול: סוכר, מלח וחומץ לפי הטעם, שמיר קצוץ.
גם זה איכשהו עובר לי בגרון:
אולי נכין שתי סוגיםסלט המכיל עלי חסה , מיונז חרדל ודבש ושום כתוש עם פקאן מסוכר
אז שוב תודה לכולם נשמח לקבל עוד מתכונים טעימים וקלים(עם כמה שפחות סוכר, חומץ, ודברים כאלו)
תודה... משתדלים.כל הכבוד על ההכנסת אורחים המושלמת! ככה לחשוב ולהתאמץ שכולם יהנו וירגישו בנח, אשרי אברהם אבינו שצאצאיו הולכים בדרכיו...
ובסה"כ אוהבים מאד אורחים!