מי "שזכה" להיות בקידוש בשבת בארה"ב אצל יהודי שיש לו כמה דולרים מיותרים
בטוח נדהם כמוני,
מגוון המאכלים שמוגשים שם הוא מדהים..
אין סוף סוגי קוגלים
דברים שרק בשנות הצנע אכלו בישראל וחשבנו שנעלמו מהעולם..
כמו:
ישבני ברווז מטוגנים בשומן (נראה לי מכונה "גריבען")
עור גרונות של הודו ממולא בשומן ובצק (אולי "הלזל'ה")
גאלאע באין סוף צבעים וצורות עם/בלי ביצים קשות בפנים, מוגש על כעך שכבר שנים לא ראיתי,
בשרים יבשים/כבושים/מעושנים במגוון צורות ורמות יובש
וטשולנט:
ירושלמי
מקסיקני (כן חריף אש)
בסגנון הרבי (היה תווית ליד כל סיר..)
ניו יורקי
והכי טעים..היה מיקס של כל הסוגים ביחד.
סעודה שלישית על טהרת הסושי משהו ששם מאוד אוהבים
בטוח נדהם כמוני,
מגוון המאכלים שמוגשים שם הוא מדהים..
אין סוף סוגי קוגלים
דברים שרק בשנות הצנע אכלו בישראל וחשבנו שנעלמו מהעולם..
כמו:
ישבני ברווז מטוגנים בשומן (נראה לי מכונה "גריבען")
עור גרונות של הודו ממולא בשומן ובצק (אולי "הלזל'ה")
גאלאע באין סוף צבעים וצורות עם/בלי ביצים קשות בפנים, מוגש על כעך שכבר שנים לא ראיתי,
בשרים יבשים/כבושים/מעושנים במגוון צורות ורמות יובש
וטשולנט:
ירושלמי
מקסיקני (כן חריף אש)
בסגנון הרבי (היה תווית ליד כל סיר..)
ניו יורקי
והכי טעים..היה מיקס של כל הסוגים ביחד.
סעודה שלישית על טהרת הסושי משהו ששם מאוד אוהבים