כן, אבל הדוגמה הזו מראה עד כמה הרעיון לא משהו בכללנו באמת מאד.
היא הקימה מודל סמי-אקדמי שהוא לא אקדמי, בדיוק כמו שהציעו כאן.
לא, לא המלצתי ללכת ללמוד אצלה.
כן, אבל הדוגמה הזו מראה עד כמה הרעיון לא משהו בכללנו באמת מאד.
היא הקימה מודל סמי-אקדמי שהוא לא אקדמי, בדיוק כמו שהציעו כאן.
לא, לא המלצתי ללכת ללמוד אצלה.
האקדמיה אינה נערצת.מסכימה איתך לגמרי שירה.
אבל, וכאן האבל הגדול.
להציג את זה כאילו אם יפתח מלג"ח חרדי, יהיה בו מיד עסקונה של שטיבל, ורבנים שיטו את הכף לפי הדעה שלהם.
כאילו באקדמיה החילונית הנערצת אין חבר מביא חבר, או פרופסורים שמטים את הכף לפי הדעה שלהם.
זה נחיתות חרדית. במחילה.
וקשה לקרוא את זה בלי להגיב, צר לי.
וברור לי שקראת את הספר "כל שקרי האקדמיה" נכון?
וגם ככלי להכשרה מקצועית אמיתית. מותר להגיד את זה..@bat 7 לא הבעתי דעה וחצי דעה על המלג"ח אז אין צורך לענות לי על זה.
הטיה יש בכל גוף שהוא פרט לסנהדרין הקדושה. זה טבע אנושי.
זה לא אומר שעכשיו לכל דיון צריכים להביא הטפות על הערצת אקדמיה וזה קצת נמאס.
קראתי מאמר על הספר הנ"ל. טרם יצא לי להגיע אליו אבל כמו כל דבר בחיים המסקנות הן לא שחור לבן.
גם אם יש פגמים באקדמיה אנחנו כרגע משתמשים בה לא כאורים ותומים אלא ככלי לפרנסה.
ביום שיהיה כלי אחר נדבר.
זה פשוט מכריח את כל מי שדיבר לעבור לעמדת התגוננות. (אני למשל).זה לא אומר שעכשיו לכל דיון צריכים להביא הטפות על הערצת אקדמיה וזה קצת נמאס.
זה לא נראה כך..זה פשוט מכריח את כל מי שדיבר לעבור לעמדת התגוננות. (אני למשל).
יופי של טקטיקה.
סביר להניח שהיא אכן תגרום לי לסתום את הפה לחצי שעה בערך
הלוואי.האקדמיה אינה נערצת.
להבהרה.
יש בה מערך איזונים ובלמים כלשהו, שעדיין לא קיים בגוף חרדי מקביל.
ממליצה לך מאד לקרוא אותו.@bat 7 לא הבעתי דעה וחצי דעה על המלג"ח אז אין צורך לענות לי על זה.
הטיה יש בכל גוף שהוא פרט לסנהדרין הקדושה. זה טבע אנושי.
זה לא אומר שעכשיו לכל דיון צריכים להביא הטפות על הערצת אקדמיה וזה קצת נמאס.
קראתי מאמר על הספר הנ"ל. טרם יצא לי להגיע אליו אבל כמו כל דבר בחיים המסקנות הן לא שחור לבן.
גם אם יש פגמים באקדמיה אנחנו כרגע משתמשים בה לא כאורים ותומים אלא ככלי לפרנסה.
ביום שיהיה כלי אחר נדבר.
כל כך נכון.ועדיין לימודים אקדמאים נדרשים לעמוד בסטנדרט, שבינתיים, במקומות החרדים פחות מקפידים עליו..(תקחי אפילו את ענין הנוכחות..)
אין לי שום בעיה עם נשים שעושות תארים בשביל להתפרנס.בת שבע אני חייבת להגיד שהדיבורים האלו מביאים אותי לקוצר רוח כי אני לא מקבלת את העובדה שמי שלא היה בשטח מדבר כאילו מידיעה.
למדת ראיית חשבון? אין שום קורס בעייתי בתחום.
כנ"ל הנדסת תוכנה וכנ"ל עוד מגוון מקצועות.
אם את רוצה להציף בעיות תדברי מידיעה והתמצאות מהשטח, מהפנית שאלות לתלמידות שלמדו במוסדות חרדים.
הספר דן בין השאר בהתעצמות השמאל הפרוגרסיבי באקדמיה ועוד מעוזים היא תופעה כלל עולמית והיא תתעצם ככל שהשלטון יישמט מידיהם ומכאן גם סתימת הפיות שהם מומחים בה.
הערכים עליהם את מדברת יותר תקפים לפקולטות של מדעי החברה ולתארים מתקדמים.
זה לא אומר שאת יכולה להשליך זאת אופרטיבית על שוק ההשכלה החרדי כי הפוזיציה שלו שונה.
מכללות חרדיות שמתמקדות רק בדבר אחד: פרנסה בכבוד בשכ"ל לימוד נורמלי, מלגות ומינימום בעיות בחומר.
איפה היתה נחיתות? בשיח סביב המלג"ח הדמיוני? באזכור נסיון לא מדי מוצלח להקמת הכשרה לא אקדמית בפסיכולוגיה?אין לי שום בעיה עם נשים שעושות תארים בשביל להתפרנס.
אישית עשיתי כזה וגם הרבה הרבה סביבי.
יש לי בעיה עם מסתכלים על העולם הזה בהערצה, ולצערי היו כאן כמה וכמה הודעות כאלו.
וגם אם לא הערצה, אז נחיתות כלפי עצמינו.
נכון, מדובר בעיקר בתחומי מדעי הרוח, אבל זה הנושא פה באשכול לא?
ועובדה שאונ' ת"א קיצרו את התואר במחשבים.
לא חושבת שאני צריכה להתנצל על הבעת דעה חופשית.יש לך בעיה? תעני להם ישירות ואל תשליכי על השוק כולו. זה לא הדיון הראשון בעניין.
וענו כבר כמה פסיכולוגיות על החומר שלמדו ואם יש או אין בעייתיות. מינימום של דיוק ודיון פורה זה להקשיב לדבריהן.
הן בעלות הנסיון בשטח.
לא רוצה לצטט כדי לא להביך אף אחת כאן.איפה היתה נחיתות? בשיח סביב המלג"ח הדמיוני? באזכור נסיון לא מדי מוצלח להקמת הכשרה לא אקדמית בפסיכולוגיה?
כן. אין פסיכולוג יישומי שלא עבר.
תמיד כדאי לקדם את האנגלית, צריך אותה גם בלימודים וגם בעבודה
זו פשוט יהירות לעשות תואר, ולהטיף לנשים חסרות פרנסה שלא לעשותו. משיקולים רוחניים.אישית עשיתי כזה וגם הרבה הרבה סביבי.
אני לא נמצאת פה כל כך הרבה.אם לא שהייתי זוכרת מפורשות עוד דיונים בנושא לא הייתי טורחת להגיב.
בדיוק לכן לא יצאה הוראה מתירה כוללת לציבור..לא חושבת שאני צריכה להתנצל על הבעת דעה חופשית.
פלורזליזם זה ערך חשוב לא?
אבל הגבתי נקודתית הודעה, הודעה.
ובמקרה אני מכירה את הפסיכולוגית שכתבה כאן, אישה יר"ש מאד ובעלת ערכים חזקים מאד.
לא בטוחה שכל אחד מגיעה עם גב חזק כמוה.
איפה @GRN שכתבה השבוע באשכול בחכמת נשים על כאלו שלמדו איתה שהיא מכירה שיצאו בשאלה, מלימודים איתה יחד.
זה לא ממאמר מערכת מוכתב מראש של "יתד נאמן" או המודיע.
עדות אישית מאישה שלא חשודה בכלל בקיצוניות יתר.
איזו התקפה!זו פשוט יהירות לעשות תואר, ולהטיף לנשים חסרות פרנסה שלא לעשותו. משיקולים רוחניים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: