ובתוצאה הסופית יצא נגרר,נתניהו יצא גאון
גם אין סגר
וגם יהיה אשמים בתחלואה
ובתוצאה הסופית יצא נגרר,נתניהו יצא גאון
גם אין סגר
וגם יהיה אשמים בתחלואה
גם בוואלה היה כתוב אתמול מזהו מאין זה (בכותרת, חסום לי הבפנוכו)לדעתי שמו ב'כל רגע' כותרת ותמונה ישנים, בלי קשר לכתבה.
בתוך הכתבה לא מוזכר דבר כזה.
יובל שטייניץ: "הי' צריך להאריך את הסגר בשבועיים, כל מה שמוצג פה היום זה רק הקלות. למה אי אפשר לחייב בחקיקה להתחסן? מי שלא נכנס למקלט בזמן מלחמה, יש סנקציות נכון? מותר למדינה לכפות חיסונים או לתת פריבילגיות למי שמתחסן שבסוף כולם יבינו שכדי לעבוד, לבלות הוא צריך להתחסן. צריך לקדם את הדרכון הירוק".
היועמ"ש אביחי מנדלבליט שאל: "אתה רוצה לתת סנקציות למי שיברח ממזרק?". שטייניץ ענה: "אם אי אפשר לחייב אז למה לא מתמרצים עם התו הירוק כדי שאנשים ירצו להתחסן. מי שיתחסן יוכל לנסוע בתחבורה ציבורית, לצאת החוצה וכו'".
מה פוליטי הנפטרים? החולים קשה? או כחול לבן?סלט פוליטי אחד גדול
ואנחנו נאלצים לאכול...
הפוליטי הוא שיש בחירות כשמגיפה משתוללת, והורסת כל חלקה טובה במדינה, בחינוך, בנוער ועוד.מה פוליטי ?
זה לא סותר...עדיין יש ישיבת ממשלה, או שעדיין אין מסקנות?
את בטוחה?שח"ר מעולם לא נסגר
בטוחה מליון אחוז שהיו אמורים לתפקד כרגיל מתחילת שנה בלי חריגות בכלל.את בטוחה?
גם בערים אדומות?
לפי מתווה פתיחת מערכת החינוך - הגנים, כיתות א'-ד' וכיתות י"א-י"ב ייפתחו בערים ירוקות וצהובות; הלימודים בערים האדומות והכתומות ייפתחו בקפסולות קטנות יותר של חצאי כיתות באוויר הפתוח, במתכונת של יום כן - יום לא.
עפ"י נתוני הרמזור, כל הערים החרדיות ללא יוצא מן הכלל משוייכות כערים אדומות או כתומות – מה שמותיר אותן במסגרת פתיחת הלימודים החלקית והמצומצמת באוויר הפתוח. בגנים ילמדו כרגיל.
לא ברור כיצד תתנהל מערכת לימודית באוויר הפתוח בערים האדומות והכתומות בעיצומה של עונת החורף. במשרד הבריאות טוענים כי התחזית לשבועיים הקרובים אינה גשומה וכי ניתן לקיים לימודים בחוץ לפחות בשבועיים הקרובים.
רק לי הזכירה הלשון (והמציאות העגומה...) את הפתגם הערבי העממי 'יוֹם עַסַל, יוֹם בָּצָל'?. . במתכונת של יום כן - יום לא.
וְאֵת פַּרְשַׁנְדָּתָא...אמיר אוחנה: אתה טועה היועץ, החוק מולי וזה לא נכון. אתה רוצה שאני אקריא לך?
מנדלבליט: אבל אני מפרש את החוק
מנדלבליט: שר הבט״פ אתה לא אמון פירוש החוק. זה לא התפקיד שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: