דרוש מידע מה הצפי? מאריכים את הסגר?

yoyo mor

משתמש פעיל
לא הצלחתי להבין, הסגר מסתיים מחר בבוקר? או ממשיך ליום ראשון?

ה. רז

משתמש סופר מקצוען
לא הבנתי. תכלס, נכון לעכשיו - מתי נפתח הסגר?

קרן שמש

משתמש סופר מקצוען
צפה בקובץ המצורף 827291
1612480243626.png
הממשלה החליטה, תחליט, מחליטה, מאשרת.
בתכלס, מנדלבליט בסופו של יום הוא הביג בוס פה במדינה.

חכמולוג למדן

משתמש פעיל
הוא ידגיש לכולם שזה לא אחריותו, וכשלון של גנץ ודווקא בגלל זה הוא צריך 61, ולא להיות תלוי באחרים
אבל עדיין נתניהו רצה להוריד את התחלואה כמה שיותר רחוק מהבחירות בשביל שלקראת הבחירות יוכל לפתוח את המשק כשרוב הציבור מחוסן והתחלואה אפסית ולבוא לציבור כמו גדול שהכל בזכותו אבל עכשיו ספק גדול אם עד הבחירות לא יהיה עוד סגר אבל בטוח שלא יוכל לפתוח את המדינה כמו שהוא תכנן ובמצב הנוכחי לזרוק הכל על גנץ ומנדלביט אמנם זה טקטיקה נכונה אבל זה לא היה עדיף לו לכתחילה.
והדברים פשוטים.

יצחק ק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
עימות בממשלה אחרי שנתניהו מעלה הצבעה על הארכת הסגר עד יום ראשון בחצות בניגוד לעמדת גנץ:

שרי כחול לבן התנגדו, אך ההצבעה אושרה. הסגר יואורך עד יום ראשון בחצות, כעת גנץ מבקש ממנדלבליט חוות דעת משפטית לגבי עניין הפיריטטיות

נתניהו: התרגיל שלכם ברור

גנץ: אל תספר לי סיפורים

נתניהו: האחריות על חיי אדם תהיה עליכם, אתם לא עובדים על אף אחד, אנחנו לא טיפשים

ראש הממשלה: גנץ רוצה כמה שיותר תחלואה קשה בשביל הבחירות. אתם דנים הרבה ישראלים למוות קשה. שמענו את היועץ, אנחנו מבינים את המשחק הזה

פנינה תמנו: זה לא תרגיל! יש חוק! חוסר אחריות להשאיר אלפי ישראלים בבית

גנץ: אל תספר לי סיפורים, אל תלמד אותי על חיי אדם כלום

נתניהו: הדם של ישראלים רבים יהיה על הידיים שלך!

גנץ: נהוג שמביאים החלטות במשותף! יכול להיות שזה חוקי, בואו נבדוק את זה.

נתניהו: זה ברור שתכננת את זה עם היועץ

שימו לב-
מנדלבליט אומר שעל פי חוק היסוד אם מדובר על הצבעה בין הגושים - אז ההצעה לא עברה. אוחנה מתנגד, ניזרי מבקש להקריא את החוק

נתניהו: אם היועץ רוצה לייעץ, זכות אבל הרוב מכריע. בבקשה מחכים לשמוע את מוצא פיך, הפעם לא במיקרופון שחשבתם שהוא סגור

מנדלבליט: מיקרופון שחשבנו שהוא סגור? אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל בסדר. לפי חוק היסוד שמדובר בהצבעה בין גושים וכל הגושים הצביעו בנפרד אז ההצעה נחשבת כלא עברה

אמיר אוחנה: אתה טועה היועץ, החוק מולי וזה לא נכון. אתה רוצה שאני אקריא לך?

מנדלבליט: אבל אני מפרש את החוק

מנדלבליט: שר הבט״פ אתה לא אמון פירוש החוק. זה לא התפקיד שלך

אוחנה: אתה תגיד לי מה התפקיד שלי?

מנדלבליט: המשמעות לפי חוק היסוד מחייב וקובע שוויון בין הגושים

פרקש הכהן: הייתה לי שיחה מצויןנת עם שר הבריאות, מה שקרה עכשיו זה מיותר. מבקשת הזדמנות נוספת למצות את השיחות

אוחנה: צריך לקבוע מנגנון. הממשלה מעולם לא קבעה מנגנון ולכן אין תוקף. לא בכדי אין חוו״ד כתובה בפנינו

מנדלבליט: אין חוו״ד כתובה כי לא הגענו למצב הזה לפני כן

ברוורמן: ברמה הפרקטית, אנחנו עכשיו ב12:30, תקנות צריכות להיות מפורסמות עד 07:00. פרקטית זה לא יכול להתפרסם

ניזרי: על תפילו עלינו. אנחנו נעמוד בזמנים ונעמוד בזמנים. זה שעה של כתיבת תקנות, אנחנו עובדים 24/7

טרופר: שבו רגע בצד ותקבלו החלטות מצילות חיים ביחד

נתניהו: אתם ידעתם מה דעת המומחים אבל נקטתם בקו לעומתי. אתם מתנגדים לכל דבר

ראש הממשלה: בתחילת המגפה שדיברנו אל אלפי הרוגים אז גיחכו. כל המומחים אומרים שאם נפתח עכשיו את המסחר והכלכלה במהירות זה יביא לכך שיחלו במחלה קשה אלפי ישראלים ומן הסתם ימותו הרבה ישראלים. לאחר ששמעתם את זה, אתם באים בעמדה אחודה ומתנגדים להמלצות משרד הבריאות

תמנו שטה: אדוני ראש הממשלה זו לא האסטרטגיה שלנו! אנחנו אומרים לפתוח באופן זהיר.

ינקלביץ: אנחנו מבזבזים זמן

איש עברי

משתמש מקצוען
למעשה מחר בבוקר הילדים חוזרים ללימודים או שבגלל שאנחנו אדומים נמשיך ליהנות יחדיו?

אביודה

משתמש מקצוען
מסתמנת הסכמה בממשלה: הסגר יוארך עד ראשון ב-7 בבוקר, ואז ייפתח מה שמשרד הבריאות מאשר + צימרים. ביום ראשון תהיה ישיבת ממשלה נוספת להחליט על ההמשך (הלל ביטון רוזן).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה