יש למישהו מידע?
זה ממש דחוף!
אנחנו היינו לפני שנתיים באזור 7-8.
היה ממש בסדר. יחסית ריק ומי שכן נמצא זה בעיקר חרדים.
בראפטינג נהר הירדן.
איך מגיעים לביקורת?סתם המלצה לקרוא ביקורות בגוגל על קיאקים
במלא מקומות להתחיל עם הדרוג הנמוך
ועדיף להיות לפני מופתעים מאשר אחרי
דרך המפה של גוגל על המקום כתוב ביקורותאיך מגיעים לביקורת?
תקרא ביקורת בדרוג נמוך על המלונות הכי יוקרתיים בעולם, נראה לי שתופתע..סתם המלצה לקרוא ביקורות בגוגל על קיאקים
במלא מקומות להתחיל עם הדרוג הנמוך
ועדיף להיות לפני מופתעים מאשר אחרי
מה עם גדות הנהר?מניסיון של כמה פעמים
צריך להגיע ממש בזמן הפתיחה.
שעתיים אחרי זה כבר מתחיל להתמלא באוכלוסייה מגוונת... וחבל...
הגענו כמה פעמים ממש בפתיחת האתר והיה ריק...אני מחפשת מידע מה המצב לפני השעה 9 בבוקר
יש מישהו?
זה ממש דחוף
תודה
תחילת מסלול הקייאקים הוא בערוץ צר בנחל ולכן בכל מקרה אין שם אנשים, זה לא מקום נגיש בשביל להתנחל שם.מה עם גדות הנהר?
על איזה קיאקים מדוברתחילת מסלול הקייאקים הוא בערוץ צר בנחל ולכן בכל מקרה אין שם אנשים, זה לא מקום נגיש בשביל להתנחל שם.
אחרי שעה פלוס של שיט הנחל מתרחב ויכול להיות בהחלט שיש שם אנשים.. מניסיון שלי על הבוקר זה די ריק, אבל יכול להיות שכמוכם יש עוד אנשים שהספיקו להגיע....
כל מי שהגיב נתן מידע לשעות הבוקר המוקדמות.תודה רבה לכל מי שהגיב
אבל מישהו יכול לתת מידע ספציפי לשעות הבוקר המוקדמות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: