כל אחד יכול!!!
משתמש רשום
הייתי בירדן וכו' וכו'
ובאמת אין דרך להמלט מהפריצות כמובן שהרוב היו חרדים אבל באמת זה נורא...
הייתי בירדן וכו' וכו'
שניכם מדברים על אותו מקום?ברפטינג - תבואו ב-9:00 בבוקר תפגשו את החרדים למשפחותיהם 85% השאר דתיים ואולי2% חילוניים.
היינו אתמול - בחורים שמורים מאד!
מניסיון של כמה פעמים
צריך להגיע ממש בזמן הפתיחה.
שעתיים אחרי זה כבר מתחיל להתמלא באוכלוסייה מגוונת... וחבל...
בלת"קהגענו כמה פעמים ממש בפתיחת האתר והיה ריק...
מתחיל להתמלא בסביבות שעתיים אחרי הפתיחה
1/9 זהו זמן אלולקודם כל "גדות הנהר" שונה מהנהר כי אנשים מגיעים מבחוץ וגם יכולים לעשות שם לילות, אז ממש לא מעניין מהי שעת הפתיחה.
שנית בשנה שעברה קבענו טיול לאיזור ה 1.9 וכמובן שהגענו ולא הייתה נפש חיה אחת, ואפילו השומר שאל אם בכוונה הגענו בתאריך כזה. הגענו מוקדם אבל לא היה לזה שום משמעות כי גם 3 שעות אחרינו לא הגיעו קבוצות למעט חינוך מיוחד.
תקשיבו חברים אני יודעת שבא לכם להתדיין פה עד סוף בינהזמנים אבל בואו, אל תשחקו משחקים ואל תפתחו אשכולות בפרוג שאתם יודעים מראש מה התשובה.
אולי מישהו יודע להגיד לי מה קורה בחוף של תל ברוך בשעות הבוקר?
בואו יש שאלות שהן בגדר רטוריות, הרי אין שום סיכוי להימלט בזמן כזה. או שתחכו ל 1.9 או שתגיעו לפני שהציפורים קמות.
וגם אם 10 אנשים היו כותבים כאן באשכול שלא הייתה שום פריצות זה לא ראייה כי א. אולי הפריצות בשבילם שונה ממה שבשבילי? ב. תמיד יש יוצא דופן ואין לזה ביטוח
חופשה נעימה
כנראה התכוונת לא מתאים לזמן אלול או למי ששומר על עיניו כל השנה, כי מי ששומר על עיניו אמור לשמור תמיד...1/9 זהו זמן אלול
ולא מתאים למי ששומר על עיניו לצאת לטיול בתקופה חשובה זו.
לאחר חופשת הקיץ, לרוב המקומות יהיו כמעט ריקים וממילא כמעט ולא תהיה פריצות.כנראה התכוונת לא מתאים לזמן אלול או למי ששומר על עיניו כל השנה, כי מי ששומר על עיניו אמור לשמור תמיד...
כן וגם אז קפאו המים וככה יותר לא תרצה לטייל אחרי שקיבלת דלקת ריאות לא עלינולאחר חופשת הקיץ, לרוב המקומות יהיו כמעט ריקים וממילא כמעט ולא תהיה פריצות.
אך לא מתאים לבחורים ואברכים לטייל בתוך זמן אלול.
הזמן המתאים ביותר והנקי ביותר הוא בין הזמנים שאחרי פסח וסוכות , אז הכל מלא בבחורי ישיבות (ושאר הציבור עובדים ולומדים)
תלוי במזג אויר באותם ימיםכן וגם אז קפאו המים וככה יותר לא תרצה לטייל אחרי שקיבלת דלקת ריאות לא עלינו
אני עשיתי פעם אחד בחופשה של פסח קייאקים המיים היו מדי קפוואיםתלוי במזג אויר באותם ימים
מה שבטוח, שפעילות האתרים האלו, לא רק ביולי אוגוסט
אז כנראה שכן אפשר להגיע ולהנות...
תודה!היינו באבו קיאק אתמול והיה נקי לגמרי
(עלה לנו 32.5 שח לאדם דרך ארגון כלשהו אולי המורים אולי אחר לא זוכר...)
הגענו ב9 בבוקר
אגב כולם! היו חרדים
כמובן שאין בזה עירבון לכלום וצריך זהירות מרובה
שימו לב ביום שישי היתה שריפה במסלול של אבו קיאק והמסלול נראה שונה מאוד למי שמכיר די שרוף שם הקנים מימין ומשמאל
לי זה הפריע כי רציתי יותר צל
ני הייתי ברפטינג נהר הירדן לפני שבועיים ב8 בבוקר וברוך ה היה נקי בקיאקים אבל בהמשך הדרך יש יציאות חירום והיה שם משפחות עם אוהלים ועם בדיוק נכנסו למיםתודה!
יש עוד מי שהיה שם לאחרונה?
היינו אחרי פסחלאחר חופשת הקיץ, לרוב המקומות יהיו כמעט ריקים וממילא כמעט ולא תהיה פריצות.
אך לא מתאים לבחורים ואברכים לטייל בתוך זמן אלול.
הזמן המתאים ביותר והנקי ביותר הוא בין הזמנים שאחרי פסח וסוכות , אז הכל מלא בבחורי ישיבות (ושאר הציבור עובדים ולומדים)
נפתרת - או מדויק יותר נפתרת הבעיה/נפתרים רוב הבעיות..תמיד יש כאן ושם,
אני הולך בלי משקפיים וכך נפטרת רוב הבעיות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: