טיול בחו"ל מה הכי שווה לעשות בניו יורק?

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כדאי מאד לסוע לניו גרסי גרדאן - זהו קניון מותגים ענק. מניו יורק הנסיעה אליו בערך חצי שעה.
מה יש בו ? הכל. בגדים ,תיקים. נעליים. תכשיטים . שעונים. והכל בזול. צריך לפנות בשבילו יום שלם.
יש גם את חנויות BURGLISTON
זה רשת חנויות שיש אותה בהרבה מקומות תחפשי מה קרוב אליך. החנות לא יפה היא ניראת כמו אנגר גדול אבל יש בה מלא מציאות בזול. במיוחד תיקי מותגים במחירים מאד מאד זולים!! בגדי תינוקות ועוד..
יש את רשת חנויות וולמארט- אלו חנויות שדרך האתר שלהם אפשר לקנות יותר בזול. אבל אם אין לך אפשרות
כדאי להגיע לחנות . יש בה ג"כ הכל בגדי ילדים מאד בזול. איפור מאד מאד זול שם. ( לדוג' מייק אפ של רבלון שפה בארץ את משלמת עליו 70-80 ש"ח שם עולה 9 דולר. כל האיפור זול שם של מלא חברות. גם תרופות ומשחות מאד זול.
דרך האתר אני הזמנתי לילדים שלי מכשיר קשר של חב' מוטורולה -3 שלוחות - נטען ב- 50 דולר.

לקניות של מותגים במחירים מצחיקים הכי טוב Marshalls
יש להם המון סניפים
סנצ'ורי 21 חזרה לניו יורק
לפי הזכור לי בג'רזי גרדן (הקניון מההודעה הראשונה) יש גם marshalls זה אותו סגנון של burlington.

HP מעצבת

משתמש מקצוען
כדאי מאד לסוע לניו גרסי גרדאן - זהו קניון מותגים ענק. מניו יורק הנסיעה אליו בערך חצי שעה.
מה יש בו ? הכל. בגדים ,תיקים. נעליים. תכשיטים . שעונים. והכל בזול. צריך לפנות בשבילו יום שלם.
יש גם את חנויות BURGLISTON
זה רשת חנויות שיש אותה בהרבה מקומות תחפשי מה קרוב אליך. החנות לא יפה היא ניראת כמו אנגר גדול אבל יש בה מלא מציאות בזול. במיוחד תיקי מותגים במחירים מאד מאד זולים!! בגדי תינוקות ועוד..
יש את רשת חנויות וולמארט- אלו חנויות שדרך האתר שלהם אפשר לקנות יותר בזול. אבל אם אין לך אפשרות
כדאי להגיע לחנות . יש בה ג"כ הכל בגדי ילדים מאד בזול. איפור מאד מאד זול שם. ( לדוג' מייק אפ של רבלון שפה בארץ את משלמת עליו 70-80 ש"ח שם עולה 9 דולר. כל האיפור זול שם של מלא חברות. גם תרופות ומשחות מאד זול.
דרך האתר אני הזמנתי לילדים שלי מכשיר קשר של חב' מוטורולה -3 שלוחות - נטען ב- 50 דולר.
החנויות שציינת הם חנויות בגדים?

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
חנויות בגדים?
בגדים, תיקים, נעליים וכל מיני שמונצעס אחרים, אלו חנויות ענקיות.
יש גם חנות נעליים גדולה מאוד וממש נחמדה באטלנטיק מאל, DSW יש שם כל מיני מותגים במחירים זולים.
יש שם גם טרגט שאפשר למצוא שם אולי צעצועים אלי גם בגדים לפעמים יש שמאטעס לפעמים פריטים מוצלחים.

רק להודות לד'!

משתמש רשום
רק למנהטן בלי רכב!! אין חניות ובחניונים זה יקרררר
לגבי אוכל ומסעדות ברחבי ניו יורק יש הרבה (השאלה איפה תהיו....) במנהטן אנחנו לא מצאנו יותר מידי כשרות אולי 2
אבל בהחלט מנהטן זה משהו מטורף חשבנו להיות פעם אחת וחזרנו 3 פעמים (שהינו בניו יורק קצת יתר משבועיים)
יש בבורקלין פורספרט פארק, חוף של קוני איילנד, ועוד הרבה דברים ערכנו איזה קובץ שמכיל כל מיני דברים שאספנו מהרשת אם זה יעזור תעדכנו לאיפה לשלוח
אשמח לקבל גם
ruthig969 גימיל...

אדריכלית בעתיד בעז"ה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לטוס בקונקשן (עם עצירות בינים) וזה פתרון מעולה למי שלא בנוי לטיסות ארוכות
סה"כ מתרגלים בסוף לטיסות הארוכות הפעם הראשונה יכולה להיות חוויה פחות נחמדה
לדעתי לא נכון טיסות קונקשן זה רק כאב ראש הלחץ של להספיק את הטיסה מה עם המזוודות מגיעות או לא?
שוב מעבר דרכונים וכל הסיוט הזה!!!
ולפעמים כל מיני סקרים מרגיזים שצריך לעבור בידוק מעצבן מאוד
ותכלסס הרי על המטוס תהיי שוב אז למה כל הכאב ראש הזה?
הפתרון הוא לעשות טיסה ישירה ולקחת כדור שינה!!!

• תודה
Reactions: -S-

-S-

משתמש פעיל
לגבי אוכל ומסעדות ברחבי ניו יורק יש הרבה (השאלה איפה תהיו....) במנהטן אנחנו לא מצאנו יותר מידי כשרות אולי 2
אבל בהחלט מנהטן זה משהו מטורף חשבנו להיות פעם אחת וחזרנו 3 פעמים (שהינו בניו יורק קצת יתר משבועיים)
יש בבורקלין פורספרט פארק, חוף של קוני איילנד, ועוד הרבה דברים ערכנו איזה קובץ שמכיל כל מיני דברים שאספנו מהרשת אם זה יעזור תעדכנו לאיפה לשלוח
אפשר גם? : )
sl330361

חיהלה מהדרום

משתמש פעיל
לדעתי לא נכון טיסות קונקשן זה רק כאב ראש הלחץ של להספיק את הטיסה מה עם המזוודות מגיעות או לא?
הסיבה העיקרית לטוס קונקשן זה כלכלי.
מסיבות אחרות זה לא משתלם

ספרינגית

משתמש מקצוען
אנחנו עשינו קונקשן נטו בקטע של מחיר
המחירים בעונה זו גם ככה גבוהים. כך יצאנו עם מחיר סביר לטיסה לארה"ב

HP מעצבת

משתמש מקצוען
אבד לי הקובץ (נהיה לי בלאגן במייל).
אפשר לשלוח שוב למייל אחר?
תודה ענקית.

HP מעצבת

משתמש מקצוען
הבעיה שטיסה ישירה יקרה מאוד.

טכנאית רפואית

משתמש מקצוען
Simon Premium Outlets
תחפשו את האתר שלהם ברשת
'גן עדן' לקניות בארה''ב עם סניפים בכל מקום
יש להם אפליקצייה מושלמת עם קופוני הנחות
תוכל לעזור לי למצוא כתובת מדויקת? (שהכי קרובה לבורו פארק),
וכן גם של:
ושל:
סנצ'ורי 21 חזרה לניו יורק

אולי מעניין אותך גם...