לחזור לארץ הקודש
לחזור לארץ הקודש
נכון מאוד.
אבל אנחנו חייבים מאיזשהי סיבה להיות שם.
תלוי מאיזה מגזר אתם. לא?זה הכי שווה.
משאיר חותם לכל החיים.
יש מצב לייעוץ בתשלום.? אפשר מייל שלך או את שלחי לי ל- yael0987 בגי'מיילאם זאת פעם ראשונה שלכם בניו יורק, כאן יש לכם מדריך והמלצות לאתרים ואטרקציות "חובה":
ניו יורק - המדריך המלא למטייל הדתי בתפוח הגדול
אחרי שני ביקורים ארוכים בניו יורק, ותחקיר יסודי אצל משפחה וחברים קרובים המתגוררים שם, הצלחתי לתכנן את הטיול המושלם לניו יורק. חיפשתי את האטרקציות השוות ביותר, המסעדות הכשרות הטובות ביותר, ואתרים בעלי אופי יהודי וזיקה למורשת.metaylimbkipa.com
לא.תלוי מאיזה מגזר אתם. לא?
אשמח מאודאם את מחפשת איפה לעשות קניות בזול. אני יכולה לעזור לך.
מלטונין מיד כשעולים למטוסטסתי לפני נישואי והיה לי ממש קשה אורך הטיסה
באמת טיפשי שלא לקחתי משהו לשינה
עכשיו נטוס עם ילדים ואני אדווח אחר כך מה יותר גרוע.
חחחח
אני בחרדות מהטיסה הזו. כשנסיעה של חצי שעה לגאולה הם לא ממש שורדים...
כבר הציעו פה כמה א.נשים.מלטונין מיד כשעולים למטוס
ושקט עד ניו יורק.
כדאי מאד לסוע לניו גרסי גרדאן - זהו קניון מותגים ענק. מניו יורק הנסיעה אליו בערך חצי שעה.אשמח מאוד
תודה על התשובה המפורטתכדאי מאד לסוע לניו גרסי גרדאן - זהו קניון מותגים ענק. מניו יורק הנסיעה אליו בערך חצי שעה.
מה יש בו ? הכל. בגדים ,תיקים. נעליים. תכשיטים . שעונים. והכל בזול. צריך לפנות בשבילו יום שלם.
יש גם את חנויות BURGLISTON
זה רשת חנויות שיש אותה בהרבה מקומות תחפשי מה קרוב אליך. החנות לא יפה היא ניראת כמו אנגר גדול אבל יש בה מלא מציאות בזול. במיוחד תיקי מותגים במחירים מאד מאד זולים!! בגדי תינוקות ועוד..
יש את רשת חנויות וולמארט- אלו חנויות שדרך האתר שלהם אפשר לקנות יותר בזול. אבל אם אין לך אפשרות
כדאי להגיע לחנות . יש בה ג"כ הכל בגדי ילדים מאד בזול. איפור מאד מאד זול שם. ( לדוג' מייק אפ של רבלון שפה בארץ את משלמת עליו 70-80 ש"ח שם עולה 9 דולר. כל האיפור זול שם של מלא חברות. גם תרופות ומשחות מאד זול.
דרך האתר אני הזמנתי לילדים שלי מכשיר קשר של חב' מוטורולה -3 שלוחות - נטען ב- 50 דולר.
מה זה סנצ'ורי 21?לקניות של מותגים במחירים מצחיקים הכי טוב Marshalls
יש להם המון סניפים
סנצ'ורי 21 חזרה לניו יורק
בית כל בו ענקמה זה סנצ'ורי 21?
חנות?
תודה רבה על כל המידעאני לא מעודכן ברמת התאריך,
הכי חשוב בארה''ב זה קופונים שנותנים הנחה משמעותית בכל קניה
בעבר קופון היה מנייר שגזרו מהעיתון או חוברת קופונים
היום הכל עבר לדיגיטל ומומלץ לברר אצל המקומיים איך משיגים אותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: