טיול בחו"ל מה הכי שווה לעשות בניו יורק?

ספרינגית

משתמש מקצוען
אם זאת פעם ראשונה שלכם בניו יורק, כאן יש לכם מדריך והמלצות לאתרים ואטרקציות "חובה":
יש מצב לייעוץ בתשלום.? אפשר מייל שלך או את שלחי לי ל- yael0987 בגי'מייל

k1234

משתמש פעיל
מטיילים בכיפה אתר מומלץ ממש לכל מי שטס לחו"ל
כשאני טסתי לארה"ב עברתי על כל המדריכים שיש לה שם לניו יורק ופשוט בסוף החרתי את הדברים שהכי אהבתי היה מדהיםםםם!!!!

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
טסתי לפני נישואי והיה לי ממש קשה אורך הטיסה
באמת טיפשי שלא לקחתי משהו לשינה
עכשיו נטוס עם ילדים ואני אדווח אחר כך מה יותר גרוע.
חחחח
אני בחרדות מהטיסה הזו. כשנסיעה של חצי שעה לגאולה הם לא ממש שורדים...
מלטונין מיד כשעולים למטוס
ושקט עד ניו יורק.

מונטיפיורי

משתמש פעיל
כדאי מאד לסוע לניו גרסי גרדאן - זהו קניון מותגים ענק. מניו יורק הנסיעה אליו בערך חצי שעה.
מה יש בו ? הכל. בגדים ,תיקים. נעליים. תכשיטים . שעונים. והכל בזול. צריך לפנות בשבילו יום שלם.
יש גם את חנויות BURGLISTON
זה רשת חנויות שיש אותה בהרבה מקומות תחפשי מה קרוב אליך. החנות לא יפה היא ניראת כמו אנגר גדול אבל יש בה מלא מציאות בזול. במיוחד תיקי מותגים במחירים מאד מאד זולים!! בגדי תינוקות ועוד..
יש את רשת חנויות וולמארט- אלו חנויות שדרך האתר שלהם אפשר לקנות יותר בזול. אבל אם אין לך אפשרות
כדאי להגיע לחנות . יש בה ג"כ הכל בגדי ילדים מאד בזול. איפור מאד מאד זול שם. ( לדוג' מייק אפ של רבלון שפה בארץ את משלמת עליו 70-80 ש"ח שם עולה 9 דולר. כל האיפור זול שם של מלא חברות. גם תרופות ומשחות מאד זול.
דרך האתר אני הזמנתי לילדים שלי מכשיר קשר של חב' מוטורולה -3 שלוחות - נטען ב- 50 דולר.

נערך לאחרונה ב:

HP מעצבת

משתמש מקצוען
כדאי מאד לסוע לניו גרסי גרדאן - זהו קניון מותגים ענק. מניו יורק הנסיעה אליו בערך חצי שעה.
מה יש בו ? הכל. בגדים ,תיקים. נעליים. תכשיטים . שעונים. והכל בזול. צריך לפנות בשבילו יום שלם.
יש גם את חנויות BURGLISTON
זה רשת חנויות שיש אותה בהרבה מקומות תחפשי מה קרוב אליך. החנות לא יפה היא ניראת כמו אנגר גדול אבל יש בה מלא מציאות בזול. במיוחד תיקי מותגים במחירים מאד מאד זולים!! בגדי תינוקות ועוד..
יש את רשת חנויות וולמארט- אלו חנויות שדרך האתר שלהם אפשר לקנות יותר בזול. אבל אם אין לך אפשרות
כדאי להגיע לחנות . יש בה ג"כ הכל בגדי ילדים מאד בזול. איפור מאד מאד זול שם. ( לדוג' מייק אפ של רבלון שפה בארץ את משלמת עליו 70-80 ש"ח שם עולה 9 דולר. כל האיפור זול שם של מלא חברות. גם תרופות ומשחות מאד זול.
דרך האתר אני הזמנתי לילדים שלי מכשיר קשר של חב' מוטורולה -3 שלוחות - נטען ב- 50 דולר.
תודה על התשובה המפורטת :)

תילתן

משתמש סופר מקצוען
לקניות של מותגים במחירים מצחיקים הכי טוב Marshalls
יש להם המון סניפים
סנצ'ורי 21 חזרה לניו יורק

HP מעצבת

משתמש מקצוען
ציטוט מהאתר שלהם: "אנחנו משיקים מחדש את החנות האהובה בניו יורק בתחילת אביב 2023".

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אני לא מעודכן ברמת התאריך,
הכי חשוב בארה''ב זה קופונים שנותנים הנחה משמעותית בכל קניה
בעבר קופון היה מנייר שגזרו מהעיתון או חוברת קופונים

היום הכל עבר לדיגיטל ומומלץ לברר אצל המקומיים איך משיגים אותם

HP מעצבת

משתמש מקצוען
אני לא מעודכן ברמת התאריך,
הכי חשוב בארה''ב זה קופונים שנותנים הנחה משמעותית בכל קניה
בעבר קופון היה מנייר שגזרו מהעיתון או חוברת קופונים

היום הכל עבר לדיגיטל ומומלץ לברר אצל המקומיים איך משיגים אותם