צדיקה גדולה!!!!!!!!!
במידה וטכנית הייתי יכולה אני דווקא יש מצב שכן הייתי יוצאת, או לפחות שולחת מישהו שיביא את הילדים אליי.היה לי סיפור דומה עם חברה שלי טובה, שהתקשרה ביום חמישי ב23:00 בלילה וביקשה בדמעות שאסע לבית שלה ואקח את 3 ילדיה ( שעה נסיעה) לשבת אצלי, בזמן שיש לי גם 3 קטנים ואני לפני לידה...
ולמה? כי היא לא יכולה להיות בלי בעלה בבית החולים, היא לא תרגיש שם נח, ואמא שלה וחמותה לא מעוניינות לעזור לה כל אחת מסיבותיה היא, לאחת אין רכב ולאחת אין חשק וכח...
לא יודעת... הרגשתי ניצול! במקרה כזה הייתי שולחת את בעלי הביתה ומסתדרת איכשהו בבית החולים (זה לא היה לידה או משהו...) או מסתדרת עם ביביסיטר או משהו...
שבת שלימה להיות עם 6 פעוטות בשביל שהיא תנפוש בבית החולים עם בעלה סתם כי בא לה אותו, לא היה נראה לי...
הכל תלוי בסיטואציה... רק מספרת בשביל להראות שיש אנשים שמנצלים את האחרים יופי...
אחרי החשיפה כאן.. ספק גדול אם יפנו אליכם שוב....שכן חוצניק, בלי קרובי משפחה פה בארץ דפק עכשיו בדלת שלי
אשתו צריכה להגיע בדחיפות לבתי החולים ומסתבר ישארו שם לשבת
שלושת הילדים, האם יש לי אפשרות לארח אותם עד שההורים יחזרו?
ועכשיו מעניין אותי, מה הייתם עונים?
כי עניתי בחיוב כמובן, מבחינתי אין אופציה אחרת
אבל בפעם הקודמת בסיטואציה דומה, השכנות העריכו ואמרו ש וואו וכו'
אני חושבת שזה מה שצריך לעשות
אבל מעניין אותי, האם כן יש אופציה אחרת?
האם יש אפשרות לענות בשלילה לכזו סיטואציה?
אשמח לתגובות
דבר ראשון יכול להיות שזה ממש לא התאים לך כי היית לפני לידההיה לי סיפור דומה עם חברה שלי טובה, שהתקשרה ביום חמישי ב23:00 בלילה וביקשה בדמעות שאסע לבית שלה ואקח את 3 ילדיה ( שעה נסיעה) לשבת אצלי, בזמן שיש לי גם 3 קטנים ואני לפני לידה...
ולמה? כי היא לא יכולה להיות בלי בעלה בבית החולים, היא לא תרגיש שם נח, ואמא שלה וחמותה לא מעוניינות לעזור לה כל אחת מסיבותיה היא, לאחת אין רכב ולאחת אין חשק וכח...
לא יודעת... הרגשתי ניצול! במקרה כזה הייתי שולחת את בעלי הביתה ומסתדרת איכשהו בבית החולים (זה לא היה לידה או משהו...) או מסתדרת עם ביביסיטר או משהו...
שבת שלימה להיות עם 6 פעוטות בשביל שהיא תנפוש בבית החולים עם בעלה סתם כי בא לה אותו, לא היה נראה לי...
מה חשפו כאן??אחרי החשיפה כאן.. ספק גדול אם יפנו אליכם שוב....
לא הייתי קוראת לשהות בבית החולים "נופש" אבל את צודקת בכך שלפעמים אנשים שקועים בעצמם, ולא ממש רואים עד כמה הבקשה שלהם מכבידה על אחרים. וכן, אם את בעצמך לפני לידה, את צריכה קודם כל לחשוב על משפחתך וכוחותייך.היה לי סיפור דומה עם חברה שלי טובה, שהתקשרה ביום חמישי ב23:00 בלילה וביקשה בדמעות שאסע לבית שלה ואקח את 3 ילדיה ( שעה נסיעה) לשבת אצלי, בזמן שיש לי גם 3 קטנים ואני לפני לידה...
לחוצניקים שאני מכירה, יש תמיכה יותר מאשר לישראלים. הם מאוחדים בצורה קהילתית, שמפצה על החוסר במשפחה (ולפעמים, יש גם משפחה)אנחנו שמוקפים משפחה לפעמים לא מבינים את החוצניקים,הבעלי תשובה שאין להם
המחשבות שלנו...מה חשפו כאן??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: