לאגיפט קארד לגננת של 50 ש"ח זה מספיק מכובד?
עדיף כבר מתנה
לאגיפט קארד לגננת של 50 ש"ח זה מספיק מכובד?
מתנה לא שימושית או 50 ש"ח שתקנה מה שהיא רוצה?עדיף כבר מתנה
70 ש"ח יותר טוב?לא
עדיף כבר מתנה
גם אני חושבת כך......מתנה לא שימושית או 50 ש"ח שתקנה מה שהיא רוצה?
אם זה התקציב המתנה לא תהיה יקרה יותר.
לדעתי עדיף גיפט קארד גם בסכום נמוך מאשר מתנה
כן (זה מה שאנחנו עושים)ואם אספו אצלמו כסף לרבה, אז זה אומר לשלם פעמיים?
גם דרך כל הכיתה וגם בנפרד?
לא תמיד זה נכון.מתנה לא שימושית או 50 ש"ח שתקנה מה שהיא רוצה?
אם זה התקציב המתנה לא תהיה יקרה יותר.
לדעתי עדיף גיפט קארד גם בסכום נמוך מאשר מתנה
כגננת אשמח יותר למזומן מגיפט כארד.קופצת על האשכול-בנושא דומה:
מה יותר מכובד לתת לגננות\מורות גיפט כארד או מזומן?
אשמח לשמוע מהצד של הגננות
בד"כ כשאוספים זה סכום סמלי, 10-20 שח ולא מספיק...ואם אספו אצלמו כסף לרבה, אז זה אומר לשלם פעמיים?
גם דרך כל הכיתה וגם בנפרד?
צודקת מאוד הגננת עובדת מאוד קשהלא הבנתי למה לגננות 50 זה מכובד ולרבה צריך 200?????????????
פספסתי משהו?????
גננת זה בדכ תחת העיריה היא מקבלת משכורת יותר מסודרת עם מתנות חג וכולא הבנתי למה לגננות 50 זה מכובד ולרבה צריך 200?????????????
פספסתי משהו?????
ממש הורדת לי את הקטע להשקיע אם הרבה לא יודע מי מה וכמה..חייבת להתערב..
בתור אישה של רבה כבר די הרבה שנים צריך גם שהנראות תהיה טובה...
גם אם תביאי 200(שאצל הליטאים(היכן שבעלי נמצא) זה יפה ממש. הילדים שלי אישית לומדים בחסידי. אין לך מושג כמה חסכת)
אם הם יהיו במעטפה של חתונה משומשת שכתוב בחוץ שם משפחה של הרבה בלבד ה200 יחשבו הרבה פחות מה50 של הההוא שנתן במעטפה יפה עם מכתב מהלב.
נאום מי שכל שנה פותחת את כל המעטפות והמשלוחים במטבח ובעלה אין לו מושג מי הביא מה וכמה, רק מקבל ערימה יפה(כי אין כאן בעולם הזה מלאכים ללא נגיעות אישיות).
חושבת שיש פה סוג של גניבת דעת,נאום מי שכל שנה פותחת את כל המעטפות והמשלוחים במטבח ובעלה אין לו מושג מי הביא מה וכמה, רק מקבל ערימה יפה(כי אין כאן בעולם הזה מלאכים ללא נגיעות אישיות).
אבל אני יודעת. ואת המכתבים ברור שהוא קורא ומתרגש ואפילו שומר.ממש הורדת לי את הקטע להשקיע אם הרבה לא יודע מי מה וכמה..
ויש כאלו שכותבים מפורש על המעטפה-נא ליידע את הרבה כמה היה. וברור שאני מיידעתחושבת שיש פה סוג של גניבת דעת,
בן אדם נותן סכום כדי שהרבה ידע שנתן, אם היה יודע שאין מצב שהרבה ידע כמה נתן, בטח היה נותן פחות.
אם רבה רוצה להיות צדיק ולא להיות משוחד, בבקשה שלא יקח כסף או שיודיע להורים שהוא לא יודע כמה כל אחד נתן.
אי אפשר להיות צדיק על חשבון אחרים,
לא כותבת את זה רק לך, שמעתי על הדבר הזה מעוד ואני חושבת שזה ממש לא פייר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: