:)&&:)&&:)
משתמש פעיל
מעניין מה הסיפור שםהכרתי מישהי עם סוג 1 שקטעו לה כמה אצבעות... והבנתי שזה בגלל שהיא לא ככ שמרה על עצמה....
כי בשביל להגיע למצב כזה צריך להיות מאד מאד לא מאוזן במשך שנים רבות
מעניין מה הסיפור שםהכרתי מישהי עם סוג 1 שקטעו לה כמה אצבעות... והבנתי שזה בגלל שהיא לא ככ שמרה על עצמה....
אולי באמת.... אין לי מושגמעניין מה הסיפור שם
כי בשביל להגיע למצב כזה צריך להיות מאד מאד לא מאוזן במשך שנים רבות
הכרתי מישהי עם סוג 1 שקטעו לה כמה אצבעות... והבנתי שזה בגלל שהיא לא ככ שמרה על עצמה....
לא חושבת שעד כדי כך... אבל אולי באמת היו שם דברים נלוויםנדירררר כל כך עד בלתי קיים...
זה לא 'לא ככ שמרה על עצמה ' -
זה שנים על גבי שנים של התעלמות מוחלטת מכל הנושא ואי שמירה מינימלית.
לא חושבת שעד כדי כך... אבל אולי באמת היו שם דברים נלווים
האמת בררתי ואמרו לי שאכן כך שהיא אפפם לא הייתה מאוזנתואני כן חושבת שעד כדי כך
על החתום-
אחות
אני ישמח לכל מידע שתוכלו לתרום: מה ההשלכות, איך זה משפיע על חיי היום יום, האם תורשתי, בקיצור הכל!
תודה רבה רבה רבה!
כמו בכל מחלה כרונית אחרת (כמו קרוהן טרשת נפוצה אפילפסיה וכו')לידיעת הציבור:
גם מבחינה רפואית וגם מבחינה טכנית, סוכרתי מאוזן נהנה משגרה רגילה ונורמלית, ואפילו יותר בריאה... (מקפידים יותר על תזונה ופעילות גופנית).
וזו הסיבה שמתייחסים לזה כל כך קשה!!!פעם חבר סוכרתי אמר לי, שלחיות עם סכרת זה כמו לחיות על כביש סואן, אפשר לחיות כך גם 120 שנה, אבל לרגע אחד אסור להזיז את העינים מלבדוק....
כלומר - גם לנדכאים?...ה' דואג לכולם !
זה משפט מאד מסוכן! אתה לוקח אחריות על מישהו שיתנהג בקליל ויגיע למצב לא טוב?אפשר לשחרר, רוב הסוכרתיים שאני מכיר לא מאוזנים ולא קורה כלום. תקפידו בקליל, אל תעשו עסק
זה משפט מאד מסוכן! אתה לוקח אחריות על מישהו שיתנהג בקליל ויגיע למצב לא טוב?
אתם צודקים שניכם.גם אני חושבת שזו אחריות עצומה לא לחשוב על הנזק העתידי .
בבתי אבות שאני מגיעה אליהם בגלל הורי וחמותי - רואים לא עליכם כרותי גפיים וכן עוורון ה"י כתוצאה ממחלה זו
האם תמיד אפשר למנוע ? - לא בטוח אבל יש חובת השתדלות!
כשכתבת ה' דואג לכולם, זה היה נשמע לי סוג של "ה' דואג גם למי שלא אמור להיות לו משהו טוב, ה' דואג לכולם= לכל סוגי היצורים!"סליחה שאני לא מספיק חכמה להבין את השאלה ...
אפשר פירוט והבהרה?
נשמע סכרת סוג 2....בבתי אבות שאני מגיעה אליהם בגלל הורי וחמותי - רואים לא עליכם כרותי גפיים וכן עוורון ה"י כתוצאה ממחלה זו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: