לי זה הגיע דרך חברת צ'יטה...שאלה:
מישהו יודע עם איזה חברת הובלות ההזמנות משיין מגיעות לארץ?
לי זה הגיע דרך חברת צ'יטה...שאלה:
אני מאוד ממליצה לך להזמין מנקסט. יש שם בגדים באמת איכותיים וגם יש שם מידות מאוד גדולות ויש שם גם אפשרויות לקנות מידות לאנשים גבוהים. הבגדים שלהם תמיד מגיעם הרבה יותר גדולים וגבוהים ממה שרציתי...הבעיה שלי היא שאני לא מוצאת בגדים, אני גם גבוהה (בנוסף לכך אני משתדלת ללכת מינימום שבע שמיניות) וגם לא כ"כ רזה.
הבנתי שבשיין אפשר למצוא, הבעיה שלי שבנטפרי זה לא פתוח, האפשרות שלי היא לקנות ב'נקסט הלבשה' (מקווה שבאמת ככה קוראים לזה), מישהי מכירה?
יש לכן המלצות? (לטוב ולמוטב)
שאלה:
אין איך לתקשר עם המוכר. כל המוצרים מגיעים ממחסני ענק בהונג קונג לא מחנויות בודדות כמו עלי.פשוט תבדקי בתגובות. וגם עם הזמן לומדים. משווים בין האורכים לפי דברים טובים שהגיעו במשלוח קודם. השיטה הכי טובה ומומלצת!!תכלס אם רוצה לקנות משהו משיין אבל יש לי לשאול את המוכר האם יש למוצר הזה כמה דברים
איך בדיוק מתקשרת איתו ושיענה הכי מהר?
כן. שולחים הודעה קולית והודעת מייל בו זמנית. רק לשים לב טוב טוב בהגדרות אישיות לכתובת. מודיעין עילית לדוג' יש לכתוב יהודה ושומרון. אחרת זה יגיע ללפיד.והאם יכולה לשים שם טלפון כשר? ללא הודעות (מודיעים בהודעות קוליות ?)
הבנתי שלחלק כן ולחלק לא לפי מה זה
אבל אם לדוגמא רוצה להזמין רמקולאין איך לתקשר עם המוכר. כל המוצרים מגיעים ממחסני ענק בהונג קונג לא מחנויות בודדות כמו עלי.פשוט תבדקי בתגובות. וגם עם הזמן לומדים. משווים בין האורכים לפי דברים טובים שהגיעו במשלוח קודם. השיטה הכי טובה ומומלצת!!
גם בודקים הרכב בד וסגנון קולקציה.
רק בשיין שולחים הודעה קולית ?כן. שולחים הודעה קולית והודעת מייל בו זמנית. רק לשים לב טוב טוב בהגדרות אישיות לכתובת. מודיעין עילית לדוג' יש לכתוב יהודה ושומרון. אחרת זה יגיע ללפיד.
לאאבל אם לדוגמא רוצה להזמין רמקול
ולא מצליחה לראות לא בתגובות ולא במפרט של המוצר אם יש לו "כבל אוקס"
ומה רמת השמיעה שלו
אין לי דרך?
השאלה יש אפשרות לשאול דרך התגובות של האנשים
בקיצור מקום לשאלות
אני הפייבוריטית של שייןרק בשיין שולחים הודעה קולית ?
או גם באלי אקספרס
תודה על התשובות המפורטות!
בדיוק.יש שם מדריך מידות,
והוא מדויק ממש
השמות שהם קוראים למידה לא קשורות לגודל בשום צורה
ואם את משתמשת בתגובות בדרך כלל כתוב דברים כאלו
אני מנסה להחזיר , עשיתי את כל השלבים, אך לא נותן לי לשלוח..כי אפשר להחזיר!!!
השיטה הכי טובה זה להזמין כמה מידות ולהחזיר את מה שלא צריך (עד 60 יום ולא צריך לחכות לזה בתור בדואר)
בחרת אמצעי להחזרת הכסף?אני מנסה להחזיר , עשיתי את כל השלבים, אך לא נותן לי לשלוח..
מה יכולה להיות הסיבה?
מנסה כבר פעם שלישית..
"הגש" לא לחיץ..
צפה בקובץ המצורף 1377082
אכן, זה מה שהיה חסר. תודה!בחרת אמצעי להחזרת הכסף?
זה לא גזל?(מזמינים בעלות של 650 שקל ומייד מבטלים פריט יקר וככה נשאר ההנחה של 25 אחוז+15 אחוז של כרטיס מתנה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: