נקסט. אתר מוכר וידוע.מישהו מכיר?
לא הזמנתי משם, אבל פגשתי אמהות מרוצות שהזמינו משם.
נקסט. אתר מוכר וידוע.מישהו מכיר?
אלי לא הגיעה הודעה.מוזר כי בדיוק הזמנתי דרך משהי והיא אמרה ששלחו לה הודעה שצריך לשלם מכס...
יכול ליהות טעות?
באלי אפשר לתקשר בכמה דרכים:איך מתקשרים איתם? (באיזו דרך ובאיזו שפה?)
למוכר יש מספר שעות מוגבל שהוא יכול להיענות לסכסוך שלך.מה פירוש?
אלי מתחייבים עד 90 יום.תוך כמה זמן אלי שולחים?
וכמה המכס? (אני חושבת שיש סכומים מסויימים שגם בשיין יש מכס, לא?)
יש גם שיין באלי (המחירים אותו דבר כמעט)כמיטב זכרוני שיין זו חנות בתוך aliexpress
מה שכתבת זה נכוןאלי לא הגיעה הודעה.
@ש+ כתבה שגם אם שולחים הודעה כזו לא מחייבים אותך על מכס.
תייגתי אותה אולי תוכל להסביר טוב יותר ממני.
פתחתי סכסוך איתם כי שלחו לעיר אחרת ואני רוצה החזר על המוצר יש סיכוי?באלי אפשר לתקשר בכמה דרכים:
הודעה למוכר בקשר למוצר שלא היית מרוצה ממנו.
צ'אט אנושי (לפעמים פרוצדורה).
ולפתוך סכסוך.. את לא אמורה לדבר איתם ישירות, פותחת סכסוך, מעלה עדות (תמונה, או שאם לא הגיע חבילה בזמן אז את מסמנת לפי השאלות שלהם ושלום).
למוכר יש מספר שעות מוגבל שהוא יכול להיענות לסכסוך שלך.
לדוג': לא הגיעה לך ההזמנה בזמן והגשת בקשה להחזר כספי, אם המוכר לא עונה בזמן אליאקספרס מכריעים לטובתך ואת מקבלת את ההחזר.
אלי מתחייבים עד 90 יום.
לרוב זה מגיע תוך חודש-חודש וחצי, ולפעמים הם מפתיעים וזה מגיע תוך שבועיים.
והמכס - ממחיר מסוים (פעם היה 270, עכשיו אומרים 250.. צריך לבדוק.)
בשיין הזמנתי הרבה בסכום של 400-500 ולא היה שום מכס. (אם בוודאות אין, אני לא יודעת)
יש מישהו שמבין בזה?פתחתי סכסוך איתם כי שלחו לעיר אחרת ואני רוצה החזר על המוצר יש סיכוי?
הבעיה שלי היא שאני לא מוצאת בגדים, אני גם גבוהה (בנוסף לכך אני משתדלת ללכת מינימום שבע שמיניות) וגם לא כ"כ רזה.
הבנתי שבשיין אפשר למצוא, הבעיה שלי שבנטפרי זה לא פתוח, האפשרות שלי היא לקנות ב'נקסט הלבשה' (מקווה שבאמת ככה קוראים לזה), מישהי מכירה?
יש לכן המלצות? (לטוב ולמוטב)
יש שם מדריך מידות,אני מאוד התאכזבתי משיין. למרות שבדקתי במדריך מידות, ובתגובות של אנשים. מידה S מתאימה XL. ג'קט שתפור לא מושלם עם גיזרה ללא פרופורציות נכונות (רחבה למעלה וצרה בירכיים) זה הספיק לי בשביל ל'טעום'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: