יש איך להבניס שם אמבטיה שלא בצורה מאולצת? אם כן - למה לא.
בחדר רחצה להפוך את כיוון הדלת שתיפתח על האמבטיה ולא על השרותיםאנחנו עומדים עכשיו לפני שיפוץ.
מצורפת תוכנית.
אשמח לחכמת ההמונים והצעות לשיפור
1)אם את צעירה.אז, כן, אמבטיה מומלצת.@אמא של חני הכניסה לחדר נורא צרה ככה. לא נשמע לי הגיוני...
@byy
1. אז דווקא כן..., באופן יחסי כמובן רק שאנחנו לא הולכים לשפץ בשביל עוד 2 ילדים וזהו...
2. הארון ספרים מונח מאחורי הדלת כדי שהיא לא תפתח "לאויר" וכדי לא לחסום לגמרי את האינטרקציה בין הסלון למטבח שהיא גם ככה לא משהו... (נראה לך שאם הדלת תפתח בלי כלום מאחורה זו לא תהיה בעיה?)
תודהבחדר רחצה להפוך את כיוון הדלת שתיפתח על האמבטיה ולא על השרותים
הסיבות לזה הן בגלל ש:1. הפינה יותר נגישה כשהיא ליד הכיור מאשר ליד הכיריים. 2. מעדיפה שהכיריים יהיו על הבשרי ואז משתמשים לחלבי רק ב-2 השמאליות. 3. הכיריים יותר מאווררות ככההייתי מחליפה במטבח בין הכיריים לכיור, לא אוהבת שכיריים קרובות ככ למעבר
למה בעייתי?בעייתי קצת הדלת של החדר שירות שנפתחת לתוך המטבח, אם אין מקום לדלת שנפתחת לתוך החדר שירות עדיף דלת הזזה
למה?את השולחן במטבח הייתי מסובבת שהרוחב יהיה על הקיר
השאלה היא אם אפשר לעשות אותה בצורה נורמלית ולא מאולצת (הדוגמא למעלה למשל היא מאולצת)1)אם את צעירה.אז, כן, אמבטיה מומלצת.
לא יודעת. מרגיש לי כזה פתיחה חסרת גבולות שכל מי שפותח את הדלת חווה את כככככככככככככל הסלון2)מה רע בכך שהדלת נפתחת בצורה מזמינה יותר מ90 מעלות?. יש גם מעצורי דלת יפים...
אני רואה עכשיו שהתפספס שם העובדה שבקצה המרפסת, כאן:תוכנית יפה, הסלון ממש קטן
הייתי מרחיבה למרפסת עוד מטר-מטר וחצי לאורך הסלון, נראה לי מספיק משמעותי בשביל לגעת בקורה
לדעתי כדאי למצוא דרך להגדיל את הסלון, נראה שזו הדרך הכי זמינהאני רואה עכשיו שהתפספס שם העובדה שבקצה המרפסת, כאן: צפה בקובץ המצורף 1425206 מדובר בעמוד כך שזה אפילו לא לכל אורך הסלון, אלא יוצר "מדרגה" כזו. נראה לך שעדיין כדאי?
1)לא הייתי משנה את דלת האמבטיה, בעיניי יפה יותר שהאסלה נסתרת כשפותחים את הדלת.מקפיצה.
נשאר לי לא פתור:
1. למה לסובב את הדלת של האמבטיה?
2. למה לסובב את הדלת בין המטבח לאיזור שירות?
3. האם יש דרך להכניס אמבטיה ליחידה?
מעדיפה את זה כך בגלל שהפינה יותר נגישה ככה, אני פחות אוהבת את הכירה במשותף על הבשרי והחלבי (ככה משתמשים בחלבי רק בלהבות השמאליות) וגם בגלל שככה הן יותר מאווררותהייתי מחליפה כיריים וכיור. מה בעצם מפריד בין החלבי לבשרי? הכי נוח כשהכיריים מפרידות,
ואפשר להניח כף/סיר בלי בעיה בצמוד לכיריים גם בחלבי גם בבשרי.
וזה יהיה גם יותר בטיחותי ממיקום הכיריים כעת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: