זה מצויין, אבל עדיין כדאי לברר קצתאחד שלמד וקיבל תעודה, זה טוב?
אשדודזה משנה איזו עיר זה נשמח לדעת
בכל אופן כדאי מאוד למעלה פרטיות שקט וכמובן דירה חדשה עם אחריות דירות משיפוץ זה כמו בן אדם אחרי השתלת לב כל פעם חריקה מכיוון אחר עוגמת נפש של שיפוץ עדיף לגור ברחוב אגב בדירה למעלה אין רעש מהשכן למעלה בקיצור רק מעלות ביום יום יש מעלית כך שאין בעיה להיות זקנים
ושתזקינו נראה שיהיה לכם פיליפיני או שגם ככה לא תרדו ברגל
נשמע גרועאני מאחל לכם שיבה ללא זיקנה
לדעתי כדאי פנטהאוז אם זה באשדוד אגב שיפוץ מעולם לא מסתיים בסכום המקורי תמיד יש רעיונות וכו שכל אחד ששיפץ דוחפים וכל דבר שמתקינים משדרגים וכל דבר זה תוספת וכל תוספת יש עליה תוספת גם בעבודה וכו וכו מלבד זה אתה נפקד מהעבודה או הכולל אתה נהיה מפקח בניה + מהנדס + איש מעקבים וחוקר פרטי וצלם כל 5 דקות אתה רץ לראות איך יצא ואם זה עקום או ישר ולמה ככה אם אפשר ככה מצד שני לשיפוץ יש יתרון שבאמת אתה הולך צמוד צמוד עם העבודה ואם משהו לא יצא כרצונך או כפי שגמיינת במפה אתה משנה בכל אופן זו דעתי האישית מה גם שכפי שאני מבין הדירה השניה היא בקומה ראשונה כך שכל הפלוסים של קלילות ביציאה נעלמות כי גם 16 מדרגות עם עגלה או לזרוק זבל מייצר כבדות בתת מודע בכל אופן הקלילות ביציאבה זה רק בקומת כניסה
גרתי בעבר בקומה ראשונה (אין בבנין ההוא קרקע)המינוסים בקומת כניסה הם רבות בשתיים בלילה מגיע מישהו לשים 10 מודעות עם אקדח סיכות שמעיר את כל הקומה דיבורים זבל כולם שומעים מה הולך בבית בהמתנה למעלית ועוד היד נטויה הבית זה שירותים ציבורי אם בדיוק אתם ליד תחנה אגב אני בעד לעשות חסד
אני מבין נכון? השאלה שלכם היא רק מבחינה כספית? אז בודאי שיספיק לדעתי.מקווה שהגעתי לפורום המתאים
אך
אנחנו עומדים לרכוש דירה
ועומדות בפנינו 2 דירות שאנחנו מתלבטים עליהן
דירת פנטהאוז מדהימה מושלמת, חדשה עם כל המודרניזציה האפשרית, 3 כיווני אוויר מרפסת מטורפת בגודלה נוף סקייליין מטורף
אך היא בקומה שביעית ומעלית שבת לא באה בחשבון
למול דירה בקומה ראשונה הזקוקה לשיפוץ מהבסיס (לא בררנו אם גם צנרת) צריכים להגדיל, יח' הורים, סוכה ושיפוצים כולל מטבח וסלון ושירותים אמבטיות
ההבדל ביניהן במחיר הוא של 600000 ש"ח
השאלה היא-כמה עולה שיפוץ כמו שציינתי פה?
במטבח אני רוצה לעשות אינדוקציה, אי גדול טריקה שקטה, קלאפות וכל מה שעושים היום... לא התכוונתי לבייסיק כמובן
כתבתי לפני זה, אני מכיר אדם ששיפץ בקרית מלאכי דירה בגודל 80בערך, ועלה לו 500000 שקל, אז גודל 110 יעלה הרבה הרבה יותר,לדעתי 500 אלף לא יספיקו בכלל.
(לפי מה שכתבת שזה גם הגדלה וגם שיפוץ ברמה טובה)
קצצת ציניות לתאר סבל רב של אנשים ששיפצו ולקח להם מהחיים זמן מכובדנשמע גרוע
נו נומניסיון, מדרגות רק לפעם בשבוע לא כל כך נורא, מתרגלים...
אני מתלבטת קשותאני מבין נכון? השאלה שלכם היא רק מבחינה כספית? אז בודאי שיספיק לדעתי.
אבל אם השאלה כללית לי לא היה ספק בודאות ללכת לק"ק.
אין מה להשוות ביכ-לל. הנוחות, אפילו לזרוק את הזבל לא יהיה סיוט.
רק תבדקו אם באופי שלכם שיפוץ כי זה כאב ראש שאין לתאר.
לעקוב על הקבלנים, השקרים של הנגרים והמטבחים ומה לא.
וכל הזמן משתנות תוכניות ואין לקבלנים כבר סבלנות אליך כאילו שהם באים בהתנדבות.
זו לבד סיבה לקנות דירה מוכנה כלבבכם. זה שווה הון לרוב העולם שלא בנויים לבנות.
במקרה סבלתי המון בתור ילדה משיפוציםקצצת ציניות לתאר סבל רב של אנשים ששיפצו ולקח להם מהחיים זמן מכובד
כיום אני גרה בקומה שניה וגם ממנה אין לי כח לרדת בשבת...לדעתי אין על קומה גבוהה.
הנוף, האויר, ולא התחושה שכל הבנין מעליך...
אם זה קומה הכי גבוהה אז אין את הרעש מהשכנים מעל, והמרפסת הכי קרובה לשמים.....
בשבת מניסיון, החברים של הילדים מסתדרים מצוין, גם הילדים עולים ויורדים בכיף.
אבל אני כמעט לא יוצאת מהבית בשבת... מורכב מדי ולמי יש כח...
כך שאם את טיפוס של לטייל בשבת אחרי הסעודה - קחי בחשבון שזה כבר לא יהיה כ"כ פשוט.
אז תכלס מה כן הצדדים שלך לטובת הקומת כניסה?במקרה סבלתי המון בתור ילדה משיפוצים
שיפצו אצלנו כל שנתיים
והמשפט היה בכל הרצינות ללא שמץ ציניות
היה נשמע לי גרוע כל ההתרוצצויות וכאבי הלב
זה הבריח אותי מאיזשהו חשקון קטנטן לשפץ אי-פעם
מותר לי
כיום אני גרה בקומה שניה וגם ממנה אין לי כח לרדת בשבת...
באחיסמך יש למעלה מ300 משפחות שגרות בקומות 7-8 כולם משפחות ברוכות ילדים וגם משחות מבוגרות עם הרבה נכדים כולם עולים ויורדים כמה פעמים ללא שום מאמץ ונהנים מאוד מהאויר והנוף והפרטיות פשוט לומדים את הטכניקה איך לעלות הרבה מדרגות ללא מאמץ הצעירים רצים ללא כל קושי למבוגרים הכלל העיקרי הוא לעלות במתינותואיך יהיה להם לחזור מהטיול עם החברות ולעלות 7 קומות?
אתם יוצאיםלפעמים לגינה בשבת, איך יהיה לכם לחזור?
אם הדברים האלו לא מפריעים לך, אז ברור שכדאי לך לקנות קומה גבוהה,
זה יותר זול משמעותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: