אהבתי את ההגרלה לילדים שיתקשרו למערכת לשיר את השיר
..
..
נכתב ע"י אברומי נויבירט;640574:וכי מה יפרסמו?
על רוב הענינים ועד הרבנים???
תהיה אז נהירה המונית
לקופות המתחרות המבטיחות הכל.
נכתב ע"י eden7115;641161:יכול להיות שהתפיסה שלי לגבי צדקה היא קצת אחרת, אבל אותי שירים ופוסטרים ממש לא משכנעים לתרום...
אם אני רוצה להיוושע יש תפילה, תשובה ואח"כ מגיעה מצוות הצדקה וגם אז אשתדל לעשות זאת לפי מה שכתבו חז"ל, עזרה לאדם לפני שמגיע לידי פשיטת יד, מתן בסתר, עניי עירך קודמים, ארגוני חסד שאף אחד בהם לא מקבל משכורת וכל הכסף הולך נטו לצדקה וכו'.
יכול להיות שמבחינה שיווקית הרעיון טוב, אבל זה עצוב שאנשים נותנים צדקה למי שמוציא שיר יותר טוב או מבטיח ברכה יותר "שווה"...
נכתב ע"י רותי;641794:אנשים שוכחים שצדקה אפשר לתת לא רק לועד הרבנים וכד' אלא גם לענים מסביבך כגון משפחה, שכנים ......
זו לדעתי צדקה יותר גדולה.
קופת העיר נקשרת אוטומטית לקו הליטאי, כל התמונות עם ר' חיים, ושאר הגימיקים.נכתב ע"י נוי;640239:הביצוע של השיר יפה, אין חולק. אבל למה השיר בהברה חסידית, הם מצפים רק לתורמים חסידיים? (לא כל אחד יצליח לפענח מה הם שרים שם חוץ מהטלפון...)
נכתב ע"י זווית אחרת;642092:הרעיון לכשעצמו מצא מאוד חן בעיני...
רק אני שמתי לב לשינוי קטן בשיר שלא ברור למה עשו אותו ככה?
במילים אחד שמונה מאות, עשרים ושתיים, -שלושים ושש...- יש שינוי מעצבן...
אני טועה?..
(צרפתי רק את הקטע הספציפי של הזיוף..)
זו פשוט סקונצה שגורמת שהחמישית תהיה מינורית, בתיבה הבאה (השלושים ושש השני) החמישית מז'ורית והכל מסתדר.נכתב ע"י זווית אחרת;642092:הרעיון לכשעצמו מצא מאוד חן בעיני...
רק אני שמתי לב לשינוי קטן בשיר שלא ברור למה עשו אותו ככה?
במילים אחד שמונה מאות, עשרים ושתיים, -שלושים ושש...- יש שינוי מעצבן...
אני טועה?..
(צרפתי רק את הקטע הספציפי של הזיוף..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: