יש מושג של 'שבירת מחירי השוק'.לא מבין כ"כ מה היללה..
סמוך עלי, אני מבין היטב.יש מושג של 'שבירת מחירי השוק'.
אם לקוח העז לשאול אותי ביום חמישי האחרון בשעה 2 בצהריים, אם אני מוכן לעמד לו קובץ של 150 עמודים (בוורד) תמורת 400-500 ש"ח, ושיהיה מוכן עד הערב כי הוא צריך להדפיס את זה לאירוע במוצ"ש - הרי זה רק בגלל 'קטלוגים' מהסוג הזה.
ואז צריך הרבה בטחון עצמי כדי להעיף את הלקוח הזה לקטלוג, ולא לחשוב שהנה הנה המחירים בשוק צונחים ולא יהיו לקוחות שישלמו מחירים נורמליים.
נכון מאד, וזה אמור להיות אינטרס שלנו, שלקוחות כאלו לא יזמינו אצלנו, אחרת תסבול מהם לאורך כל העבודה, על כל צעד ושעל.סמוך עלי, אני מבין היטב.
העניין הוא שכמו שלך ברור שהעבודה שלך זה רמה או כמה מעל, גם ללקוח זה צריך להיות ברור, אם לא - שילך אליהם, חבל לי שישלם יקר, גם אם אני אולי ארוויח.
אף אחד לא שם לב הם העלו את מחיר השוק...עד כדי כך שהמחיר לעמוד מתחיל ב2.80 ש"ח בלבד!
פחות מחצי ממחירי השוק. (יוצא לפי זה מחיר השוק יותר מ5.60 ש"ח)
יחד עם התוצאה המושלמת ביותר,
לשביעות רצון המחבר (ומשפחתו...).
ייתכן. מהיכרות אישית עם אחד מראשי הפרויקט, אני חושב שזה לא ישרוד כ"כ...
בכל אופן, אני חושב שצריך כן לתת איזושהי תשובה לעניין. וכמדובר כמ"פ בפורום לאחרונה, שהמחירון המפורסם כאן, יתעדכן...
האמת שזו הסיבה האמיתית שפרסמתי את זה כאן.דובר פעם @אברהם שמי שמוריד מחירים, יחסם מלהיות חבר בפורום פרוג
חבל שזה רק 'על הנייר'
זה הרי לטובת כולנו,
כולל אלו שחושבים שהם מרוויחים מעסקאות כאלו,
אתה אומר למכון 'עימוד בשנקל' "אני מאוד רוצה לתת לך עמוד ב - 1.68 ש"ח, אבל יזרקו אותי מפרוג" ...
חד משמעית.אין סיבה לשלול מעמד על רקע מגדר.
יש לי תיק עבודות תחת שם ניק של בעלי. (מוכר כאן)חד משמעית.
לגבי כל התגובה שלכם: ידוע ומפורסם בעולם נותני השירות, שככל שאדם מתפתה יותר לתת הצעות זולות לפרויקטים, כך סופו להיות עסוק כל שעות היום באותם פרויקטים במחיר אפסי, ולעולם לא יצליח להתפתח ולהתקדם לפרויקטים רווחיים יותר.
והצעה שלי: תעלו את תיק העבודות גם לפרוג, שיוכלו לראות את העבודות שלכם. שימו לוגו מכובד בתמונת הפרופיל שלכם. תשדרו מקצועיות ובע"ה תצליחו להתקדם.
יש לי תיק עבודות תחת שם ניק של בעלי. (מוכר כאן)
ולקוחות פוטנציאלים מקבלים עוד הרבה דוגמאות למייל.
כך שלא הפרסומת/מקצועיות היא הנקודה.
לא. כי אני הגונה מדי.ואם כך,
תוכלי גם לקבל עבודות בשמו,
וחסל כל הבעיה המגדרית.
אני לא בטוח שיש כאן סתירה להגינות. בסופו של דבר, לענ"ד, הלקוח רוצה את התוצאה. הוא ראה תיק עבודות שמצא חן בעיניו, הוא הגדיר מה הוא רוצה בפרויקט שלו, ובסוף הוא בס"ד מקבל את זה. ולכן, לא נראה לי שיש איזשהו חוסר הגינות שהבעל יקבל את העבודות והאשה תבצע אותן בפועל.לא. כי אני הגונה מדי.
קודם כל אכתוב שעדיין לא קיבלתי לקוחות דרך פרוג.אני לא בטוח שיש כאן סתירה להגינות. בסופו של דבר, לענ"ד, הלקוח רוצה את התוצאה. הוא ראה תיק עבודות שמצא חן בעיניו, הוא הגדיר מה הוא רוצה בפרויקט שלו, ובסוף הוא בס"ד מקבל את זה. ולכן, לא נראה לי שיש איזשהו חוסר הגינות שהבעל יקבל את העבודות והאשה תבצע אותן בפועל.
בכירי המעמדים שעסוקים בפרויקטים ענקיים, מעסיקים אצלם מעמדים מתחילים. יש כאן חוסר הגינות?
לא בדיוק הבנתי... אתם חוששים שהבעל יציג את העבודות ויקבל את הפרויקטים?קודם כל אכתוב שעדיין לא קיבלתי לקוחות דרך פרוג.
אך מעולם לא התחזיתי כגבר כששלחתי דוגמאות כך שהפסילה היתה טרם לכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: