מאור התורה
משתמש פעיל
והאם זה בגובה אחיד או בכל חברה זה אחרת?
תודה
תודה
לשאלתי, בחברה בה נמצאים קרנות "חיסכון לכל ילד" של ילדינו, ענו לי שאחרי גיל 21 דמי הניהול מצבירה יעמדו על 0.75בעיקרון בכולם זה 0.23% מהצבירה.
גם אני התקשרתי לאינפינטי ואמרו לי שזה 0.75לשאלתי, בחברה בה נמצאים קרנות "חיסכון לכל ילד" של ילדינו, ענו לי שאחרי גיל 21 דמי הניהול מצבירה יעמדו על 0.75
מאחר וגם אני שאלתי אותם וקיבלתי את אותה התשובה (ולא ממוקדנית אקראית), אז נראה שזה אכן כך - דמי ניהול בחיסכון לכל ילד לאחר גיל 21 עומדים אצלם על 0.75.גם אני התקשרתי לאינפינטי ואמרו לי שזה 0.75
מה יכול להיות???
אולי טעות של המוקדנית שחושבת שזה כמו המחיר לקופת גמל??
גם אני התקשרתי לאינפינטי ואמרו לי שזה 0.75
מה יכול להיות???
אולי טעות של המוקדנית שחושבת שזה כמו המחיר לקופת גמל??
בדקתי עכשיו בדו"ח של שנה שעברה וכן מופיע שדמי הניהול עמדו על 0.23מאחר וגם אני שאלתי אותם וקיבלתי את אותה התשובה (ולא ממוקדנית אקראית), אז נראה שזה אכן כך - דמי ניהול בחיסכון לכל ילד לאחר גיל 21 עומדים אצלם על 0.75.
מניחה שניתן לנייד בגיל 21 לחברה אחרת שתציע דמי ניהול זולים יותר, או אולי אפילו למשוך (ולממש נקודות זיכוי מס שלא נוצלו, אם ניתן), ולהשקיע בכלי אחר כמו מסחר עצמאי.
תבדוק באיזור האישי באתר שלהם.בדקתי עכשיו בדו"ח של שנה שעברה וכן מופיע שדמי הניהול עמדו על 0.23
יכול להיות שזה השתנה?
בדקתיתבדוק באיזור האישי באתר שלהם.
כי כנראה הם מחוייבים לסכום הזה רק למי שהשאיר את הקופה.בדקתי
כרגע גובים ממני 2.3 אבל אני בהראל (עדיין ממה שההורים בחרו..)
אבל כשהתקשרתי לאנפיניטי (כי חשבתי להעביר גם את עצמי בנוסף לילדים שלי) הם אמרו לי שהדמי ניהול 0.75
איך זה יכול להיות????
הכסף ממשיך להיות מושקע [בהתאם למסלול ההשקעה] וממשיך להניב תשואה.מה זה נותן להשאיר את הכסף שם אחרי גיל 21, נכנס לשם משהו?
סברה מעניינת ואולי גם הגיוניתכי כנראה הם מחוייבים לסכום הזה רק למי שהשאיר את הקופה.
מי שמנייד קופה קיימת, בהחלט הגיוני שהחוק מאפשר להם יותר.
שאלתי לגבי הקופות הקיימות.כי כנראה הם מחוייבים לסכום הזה רק למי שהשאיר את הקופה.
מי שמנייד קופה קיימת, בהחלט הגיוני שהחוק מאפשר להם יותר.
באיזה חברה מדובר אצלכם?שאלתי לגבי הקופות הקיימות.
ייתכן ודמי הניהול אחרי גיל 21 משתנים מחברה לחברה, וכדאי לעקוב.
עד גיל 21 ביטוח לאומי משלם את דמי הניהול, ולכן כנראה יש דמי ניהול נמוכים ואחידים בכל החברות. אחרי גיל 21 החוסכים משלמים את דמי הניהול , וכנראה אז זה נתון להחלטת החברה שיכולה להעלות את דמי הניהול...
אינפיניטיבאיזה חברה מדובר אצלכם?
??????בדקתי
כרגע גובים ממני 2.3 אבל אני בהראל (עדיין ממה שההורים בחרו..)
אבל כשהתקשרתי לאנפיניטי (כי חשבתי להעביר גם את עצמי בנוסף לילדים שלי) הם אמרו לי שהדמי ניהול 0.75
איך זה יכול להיות????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: