לא נכון! זה ממש לא נכון..
למה אתה ככה אומר?
בבנק שלנו מתייחסים מעולה גם ללקוחות פרטיים.
אצלנו מקום ראשון זה הלקוח!
שלום.
ראשית לפי התגית שלי את כבר יודעת שאני יועץ משכנתאות..
ואכן, האינטראקציה בינינו לביניכם חשובה מאד. ואנחנו בהחלט מעריכים אתכם על עבודתכם המסורה, וכולי..
אבל!!
1. גם אם זה נכון שאצלכם הלקוח במקום הראשון - זה כיון שכשהוא מגיע לבד, אתם יכולים "לתפור" אותו חזק במרווח, ולפצות את המרווחים שלכם בכל החודש האחרון, ממה שעשו לכם היועצים..
2. בכל אופן אני מאמין - שגם בסניף שלכם, כשנכנס יועץ שהגיש בחודש האחרון 10 תיקים וצפונה.. ובשיחה של שעה איתו 3 תיקים עוברים מהגשה לבחינה, היחס לא כמו אל 'לקוח מזדמן ומתעניין' שאפילו אם הוא רציני, אבל יחס ההחזר שלו / אחוזי המימון המבוקשים / רמת ההכנסות / כמות ההתחייבויות / דירוג האשראי שלו / ועוד המון.. פשוט לא מתאימים.
במקרה הטוב לא לכם, ובמקרה הפחות טוב לאף בנק!!
ויצא ששרפת שעה סתם!
לא לחינם חברות כמו טריא / וויצ'ק / חברות ביטוח למיניהן - עובדות רק עם יועצים, כיון שזו הדרך לסגור עסקאות מהר ויעיל.
אז ברור - שהפנים ללקוח, אבל הלב אל הכסף.. וזה בסדר! כי בנק הוא זירת עסקים, רק שלפני שנכנסים לבורסה, כדאי ללמוד משהו על התחום.. והלקוח הקטן אולי חולם שהוא מבין - אבל זה בדיוק הג'ינגל של הבנקאי "לצחוק כל הדרך אל הבנק..".
אגב, אני מסוג היועצים שהבנקאי מסובב אליהם את המסך, ואנחנו עובדים לפי המרווח של הבנק.
זו רמת האמון והיחס שלי עם בנקאים - בכל הבנקים!!
אם זה לא מתאים לך - בשמחה! יש הרבה לקוחות שישמחו לשלם יםםםם כסף על היחס הטוב שלכם..
על הלקוחות שלי - אני אגן! חזק!!
רוצים דוגמא..?
לקוח טוב של פועלים קיבל שם אישור עקרוני למשכנתא לכל מטרה 800k לפני חודשיים וחצי ולא סגר (מכל מיני סיבות),
אצל אותו הבנקאי!!! הוצאתי לו (אתמול) אישור זול ב137,000 ₪! וזה כעבור חודשיים (העלייה הגדולה שהייתה)!
אגב, בזה לא סיימתי את עבודתי, ובדקתי מול כל הבנקים (פאגי, לאומי, דיסקונט, מרכנתיל, ירושלים, טפחות) כולל חוץ בנקאי + מחזור משכנתא קיימת שלו, וסגרתי לו בהפרש של 360,000 ₪ באותו החזר חודשי, וקיצור 7 שנים של תשלומים.
והיה לי סיפור דומה כעת בדיסקונט גם.
עכשיו תספרי לכולם - שלקוחות מקבלים אותו יחס כמו יועץ??..
יחס אולי כן, עסקאות רחוק משם מאד!
שוב, לעיתים קורה שלקוח עבד חזק והצליח להוציא עסקאות טובות כמו יועץ. אבל זה לא קורה הרבה!