את/ה מדבר/ת בתור בנקאי/ת??..הפוך מזה הבנקים לא פרייארים הם לא ממש מאמינים ליועצים...
איך אתה יודע מה בכלל הם חושבים על יועצים?
ואולי תסביר למה הם כל היום מחזרים אחריהם ומתחננים לתיקים טובים, אם הם לא מאמינים להם?
את/ה מדבר/ת בתור בנקאי/ת??..הפוך מזה הבנקים לא פרייארים הם לא ממש מאמינים ליועצים...
את/ה מדבר/ת בתור בנקאי/ת??..
ואולי תסביר למה הם כל היום מחזרים אחריהם ומתחננים לתיקים טובים, אם הם לא מאמינים להם?
יועצים זה עם נקודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם גם לפעמים לא נעים לומר, חצופים ממש...
לנו בבנק הוציאו כמה יועצים שהיו מאושרים לעבודה איתנו בעקבות דברים הזויים שהם עשו...
וכאן לא המקום לפרט.
את/ה מדבר/ת בתור בנקאי/ת??..
גם יועצים שמביאים להם כאלה לקוחות הבנקים רצים אחריהם?בנתונים שלי אין לי אפשרות לרוץ לבד. מטעמים שאין לי תלושי משכורת. ולא רק שאין לי אפשרות לרוץ לבד, אלא גם היועצ''מ הקודמת שלי אמרה לי שלא יכולה לעשות לי מיחזור.
לא...גם יועצים שמביאים להם כאלה לקוחות הבנקים רצים אחריהם?
טוב.הולכים לבד עושים סבב בין הבנקים, בסוף מגיעים ליועץ
אם הוא מצליח לחסוך לך יפה, שווה לשלם לו את הטירחה
כך עשיתי ויועץ חסך לי 70,000 ש"ח (אחרי מו"מ שלי במשך חודש וחצי!)
נכון!האמת כשאני חושבת על זה אז אין שום הגיון שבנקאי ייתן ללקוח פרטי ריביות טובות יותר מליועץ שמביא לו 15 תיקים בחודש ואלוף פי כמה ממנו להעיף את הנתונים שלו גבוה.
ב. עשיתי גם סבב ביועצים מה נראה לך... הוא התחייב לי לחיסכון הכי גבוהטוב.
יש לי כמה דברים לומר לך.
א. כשאני קוראת את התגובה אני מבינה שלא הבנת אותי, (או שאני לא הבנתי אותך).
בהודעה הקודמת את כתבת שאמורים לשלם למתווך לפי מה שהוא הרוויח לך. השבתי לך, שאין לך איך לבדוק את רמת הרווחיות, אפשר לשער אותה אי אפשר לבדוק אותה באופן מוכח.
ב. בפעם הבאה תלכי ליועץ אחר, כי חסכון של 70,000 שקל זה קצת! יועץ טוב חוסך הרבה יותר. (או, שהוא חסך לך יותר ואת אפילו לא יודעת).
ג. לעשות סבב בין הבנקים לפני שאת לוקחת יועץ, זה לקחת ריזיקה, כי יש סיכוי שאת יכולה לשרוף את עצמך בבנקים ואז גם יועץ לא יעזור לך. (הרבה פעמים , יש חשיבות לצורת ההגשה של התיק, ואם לא הגשת נכון, את יכולה להפסיד הרבה כסף, או ממש לקבל סירוב. ולא! אני לא מדברת על זיופי תלושים וכאלה. ממש לא!)
ד. לעשות סבב בין הבנקים זה גם קצת מיותר, כי את בלאו הכי לוקחת יועץ, אז שיעשה הוא את הסבב, לא חבל על הזמן שלך?
ה. יועץ טוב, תמיד!!! יחסוך לך כסף, ולא רק בריביות. תמהיל נכון של משכנתא בסופו של יום יחסוך לך הרבה הרבה כסף. הרבה יותר מ 70,000 שקל.
נכון!
במה מגובה ההתחייבות לחיסכון הכי גבוה?ב. עשיתי גם סבב ביועצים מה נראה לך... הוא התחייב לי לחיסכון הכי גבוה
@ראובן 23 מה מצחיק?יש בנקים ויועצים שיובואו עם הצעות מתחרות נמוכות יותר מאיתנו ואין בעיה.
אם נוכל נתחרה בהצעה ואם לא מכל הלב נאחל בהצלחה..
אבל לפעמים לרוח מוכן לשלם עוד טיפה בריביות אבל לא להתפשר על שירות.,
שזה לא פחות טוב בעיני..
זה שהבנק פתוח עד שעות מאוחר בערב.
נותן מליון ואחת אפשרויות לדבר עם בנקאי ולא עם רובוט.
כי אחרי הכל זה להתקדם ולהשאר בן אדם..
סגרתי על תמהיל שלי אחרי שבדקתי עם הרבה(גם יועצים) מה מתאים ליבמה מגובה ההתחייבות לחיסכון הכי גבוה?
זה נתון שמאוד קשה למדוד.
כי יועץ אחד מהמר שעדיף ריבית קבועה לא צמוד ואחד צמוד ואחד פריים.
וגם יש כאלה שלוקחים בחשבון את המיחזור שיבצעו בעוד תקופה.
לאנשי מקצועאמת.
הבעיה שאין לך מושג כמה הוא חסך לך.
זה משהו שאפשר לשער ולהעריך, אבל אין לך ידיעה ברורה.
לא בהכרח.
עובדה שיועצי המשכנתאות לוקחים סכום קבוע לכל התיקים. או שגובים אחוזים לפי גובה המשכנתא.
אף אחד לא נכנס לאחוזים לפי מה שחסכת.
אהמ...
דווקא מנהלת חשבונות ומתכנתת , יש הרבה שמרוויחות יותר.
אבל הרעיון נכון.
בואי נגיד שמוכרת בחנות בגדים עובדת יותר קשה ממתכנתת ומרוויחה פחות.
אבל הסיבה היא אחרת, כי המתכנתת (כמו עו"ד, רו"ח, מתווך משכנתאות וכד') מרוויחה כסף לא על העבודה אלא על השכל.
וכמו שאומרים אצלינו "לשכל אין מחיר..."
גם יועצים שמביאים להם כאלה לקוחות הבנקים רצים אחריהם?
התשובה היא - כן !!!!!!לא...
ואז יש מצב, שהוא שרף את הבנק האחרון שהיה ניתן לעזור לו בו.לא...
חוץ מזה:כל זה חוקי!
8. ועוד סודות מקצועיים .
אתה מברר קצת לפני זה אצל איזה בנקים יעבור הכי פשוטאז אם אתה
עם ידע והבנה בתמהיל ולהבין איך אפשר לשחק בזה ולחסוך הרבה שיחקת אותה. אבל לפעמים בשינויים קטנים בתמהיל ואולי גם בריבית אתה יכול לחסוך באמת עשרות אלפים.. אולי הרווחת 7-10 אלף אבל הפסדת חסכון הרבה יותר גדול. כדאי ללמוד טוב את העסק לפני שהולכים לבד
שטיותרב הציבור, מחילה,
לא מבין כלום בנושא
גם אם הוא חושב שכן.
לבד אפשר ברעיון גם לקנות רכב, לעשות ביטוח, לעצב בית...וכן הלאה..
וגם מי שאין לו בעיה ויכול להוציא לבד, מומלץ לו לקחת יועץ ולחסוך בזכות זה אפילו מאות אלפים.
הסכום של היועץ פעוט לעומת הרווח.
מחילה אפשר לדעת איזה בנקלא נכון! זה ממש לא נכון..
למה אתה ככה אומר?
בבנק שלנו מתייחסים מעולה גם ללקוחות פרטיים.
אצלנו מקום ראשון זה הלקוח!
אם אתה לא יודע מה אתה עושהשטיות
אני לא משכנה לא לקחת יועץ אבל אפשר לעשות את זה לבד והכל טוב
רק זה המון סבלונות וקצת ביטחון עצמאי
א. הכנסת לנו את הסיסמה של הבנק בוא את עובדת בלי ששמנו לב.@ראובן 23 מה מצחיק?
דווקא שמתי לב - הבנק הכתום.א. הכנסת לנו את הסיסמה של הבנק בוא את עובדת בלי ששמנו לב.
יש תקופות שהם נותנים טוביםדווקא שמתי לב - הבנק הכתום.
אגב, הדבר היחיד שהם באמת יכולים להציע ללקוח טוב וסטנדרטי זה חיוך..
כי כל מה שצריך באמת במשכנתא - לא תקבל שם!
ללקוחות עם תיקים מורכבים - זה באמת יכול לתת מענה שבבנקים אחרים קיים פחות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: