בשרי מה אתם עושות עם טורטיות?

הדר רעני

משתמש רשום
אפשר להקפיא?
אפשר להקפיא- אם זה להשתמש אחרי הרבה זמן-אז אני מקפיאה לפני האפייה.
אם זה לזמן קצר- אני מכינה כמו שניצל (ביצה ופרורי לחם מכל הכיוונים) ואופה, מקפיאה ומפשירה ישר על הפלטה או לחמום בתנור.
חשוב בחימום חוזר שיהיה גלוי כדי שימור על הפריכות והקריספיות שלו.
 
  • תודה
Reactions: XL

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הכי קל והכי טעים- טוסט נקניק!!
מורחת על הטורטיה מכל הבא ליד
אני שמה- רוטב שום, צ'ילי, מיונז, קטשופ, חרדל, ברביקו,
מניחה בחצי פסטרמות כמה שיותר סוגים
מקפלת ושמה בטוסטר לכמה דקות
נזלל!!!!!!
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
טורטיות ממולאות כבד עם מלא בצל אפשר להכניס לתנור?
או שהכבד יתיבש?
אם את מכניסה לתנור לדעתי תכניסי ללא ציפוי של פרורי לחם וביצה
אני מכניסה טורטיות עם מילוי בשר טחון כשהבשר כבר עשוי, ומכניסה לתנור ממש לכמה דקות עד להשחמה
מתקבלות טורטיות קראנצ'יות וכיפיות
מגישה עם הרוטב שנשאר לי מהטיגון של הבשר (עם פטריות וכו' וכו').
 

קוויק

משתמש מקצוען
חשבתי לצפות בביצה ופרורי לחם
איזה רעיון לרוטב חם יש לך?
הולך בתנור
אבל במחבת יוצא הרבה יותר טעים ושומר על הפריכות

אצלנו הרטבים כשזה עם פרורי לחם - זה רק דברים כמו טחינה או צ'ילי מתוק
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בלת"ק

אני ממלאה בבשר טחון מתובלן טוב (שהתבשל כמובן על מחבת קודם מעט)
מגלגלת את הטורטיה כמו לסיגר, מצפה בביצה מתובלת במלח, פלפל ומעט שום גבישי
מצפה בפירורי לחם ומטגנת.
מגישה על צלחת הגשה על מצע של טחינה וסילאן מזולף, לצד סלסלת חסה ועגבניות.
בתאבון!
 

אאי

משתמש פעיל
אני רוצה לאפות טורטיות ממולאות בעוף וכבד, מה הצורה לאפות? להבריש לפני? שמן? ביצה? מה צריך שיצא טעים וקריספי כזה? (מכינה מראש לחג)
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
דרך אגב- מחירן של הטורטיות מפולפל במיוחד... (אצלנו 13 ש"ח לחבילה של 8...)
למי שצריכה כמות גדולה והיא בענין -
ממליצה להכין פיתות דקות במחבת
התוצאה ממש דומה ומשובחת (ברכתם המוציא)
מרדדים אותן דק והן יוצאות מהממות!

 

קפוצ'וני

משתמש פעיל
אמא שלי הכינה לחג טורטיות בתור בלינצעס ויצא פשוט מיוחד הרבה יותר מבלינצעס,
היא שמה בצל מאודה עם בשר טחון ופטריות, (תבלינים כמובן)
וציפתה בפירורים מוזהבים,
היגישה עם רוטב כבדים..
מעדן!!!
 

גדי שלומוביץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אמא שלי הכינה לחג טורטיות בתור בלינצעס ויצא פשוט מיוחד הרבה יותר מבלינצעס,
היא שמה בצל מאודה עם בשר טחון ופטריות, (תבלינים כמובן)
וציפתה בפירורים מוזהבים,
היגישה עם רוטב כבדים..
מעדן!!!
וואו נשמע טעים ;)
 

malkykl

משתמש מקצוען
מילוי בשר:
לאדות בצל קצוץ, ולהוסיף חבילה (500 גרם) בשר טחון, עם גזר וקישוא מגורדים, לתבל ברוטב ברביקיו, דבש, מלח ופלפל. לערבב ולפורר עם המזלג תוך כדי הבישול, כ25 דקות.
למלא טורטיות כמו בלינצ'ס, לטבול בביצה ופירורי לחם ולטגן להזהבה מ2 הצדדים. קודם כל עם ה"תפר" כלפי מטה (כדי שייסגר בטיגון ולא יברח המילוי) .
הספיק ל5 טורטיות גדולות
לחצות באלכסון ולצלחת יפה. חצי טורטיה לסועד.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה