מה שלחתם?אצלינו אספתי גם במעון לבקשת המטפלת,
לתת משהן אישי למטפלת אפשר גיפט כארד ומקווה שעוד הורים יביאו כך שזה יצטבר
ג"כ אספנו בשעתו, משלוח מנות אישי מאתנו שלחנו לשבועות.
כמה מקובל לתת בשי כארד למטפלת? משלוח רק ממני
100 ש"ח מינימוםאני החלטתי השנה שנמאס לי מכל הכלים/מגבות/קרמים
פשוט הלכתי ליפה נוף קניתי ספר שנראה לי יפה צירפתי פתק החלפה
מביאה יחד עם קרם ידיים ושוקולדים בצלופן
אני אישית חושבת שלמטפלת יחידה ליום שלם (כלומר בהנחה שזה יום שלם עד 4 ואין עוד סייעות וכ) צריך לתת משהו מכובד. אישית התאמצתי תמיד לתת למטפלות יחידות לפחות 100-120 ש"ח ולחסוך בדברים אחרים. כמובן כל אחד בהתאם לשיקוליו, סולם העידפויות שלו והיכולת אבל מאמינה שמדובר בעבודה מאד קשה ושוחקת ולא מספיק מתגמלת אז לפחות ההורים ינסו להתאמץ מעל ומעבר להביע הערכה. כמובן רק דעתי האישית ותו לא.לא מזלזלת. (מיליונר זה לא רק בכסף) אבל מרגיש לי לא נעים להביא מתנה של 30 שח למטפלת ששומרת על הבן שלי כל יום כל כך הרבה שעות
נכון יחסית לא זול100 ש"ח מינימום
הידעתם? בישראל חיים אלפי משפחות מתחת לקו העוני . שאין ביכולתם לקנות אפילו טיטולים ואוכל לתינוקות... שלא לדבר על חופשים . מתנות ופינוקים. אם אנשי החינוך לא מבינים את זה אז אנחנו בבעיה. מבחינתי איש חינוך אמיתי אמור לא לצפות לכלום ולהביע הכרת הטוב גם אם הורה רק שרבט לו ברכה על דף של מחברת .יש אנשים שגם 30 ש"ח זה הרבה להם.
צריך לראות את המציאות הזו.
אנשים לא יפשטו יד בשביל לתת משהו שאין להם.
אם אמא מרגישה שזה מה שהיא יכולה לתת, זה מקסים! זה מעולה! ורחוק מבזיון!
למיטב זכרוני-מה שלחתם?
לא מזלזלת. (מיליונר זה לא רק בכסף) אבל מרגיש לי לא נעים להביא מתנה של 30 שח למטפלת ששומרת על הבן שלי כל יום כל כך הרבה שעות
וזה אחרי שמשלמים שכר חודש בחודשו טבין ותיקליןסליחה
התכוונתי שאני מרגישה בזיון
שוקולד יפה עם בקבוק יין קטן (של ה3 בחמישים) ומכתב.למישהי שעושה פעילויות בגן אחת לשבוע בערך, מה הייתם נותנים?
יין לגברת? פחות, יותר בקבוק אייס קפה.שוקולד יפה עם בקבוק יין קטן (של ה3 בחמישים) ומכתב.
נשמע מספיק לגמרילשלוח לגננת מבשם אויר של ללין עם שני מגבות קטנות, מספיק?
אני חושבת שאת בבעיה שאת חושבת שאנשי חינוך לא מבינים את זה.אם אנשי החינוך לא מבינים את זה אז אנחנו בבעיה. מבחינתי איש חינוך אמיתי אמור לא לצפות לכלום ולהביע הכרת הטוב גם אם הורה רק שרבט לו ברכה על דף של מחברת .
רעיוןלמיטב זכרוני-
עוגת גבינה, בקבוק שוקו ומדבקות קיר נישה (3 מדבקות קיר שנראות כמו נישות בקיר עם תאורת לד ועציץ בכל נישה)
תראי את המדור רשות הרבים של יתד הבוקר ותביני מי בבעיהאני חושבת שאת בבעיה שאת חושבת שאנשי חינוך לא מבינים את זה.
לא ראיתי ואין לי, אפשר להעלות?תראי את המדור רשות הרבים של יתד הבוקר ותביני מי בבעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: