מה הסכום הנורמלי שאפשר לתת בבסט שי לפורים?אני הכי אוהבת לקבל בסט שי
מה הסכום הנורמלי שאפשר לתת בבסט שי לפורים?אני הכי אוהבת לקבל בסט שי
הייתי שמחה עם כל סכוםמה הסכום הנורמלי שאפשר לתת בבסט שי לפורים?
ספל עם שוקולדים/ סוכריות וכו'- ירגש אותה ביותר!יש לכם רעיון למשלוח לגננת תסמותק? רוצה להביא לה ים הבן שלי משהו ביום הפורים עם מתנה אבל לא יודעת מה
(אני לא טובה בכלל בתחום משתתפת תמיד במתנות כלליות אבל רוצה להביא לה בנוסף)
ספל שתיה הכוונה? אוקי חמוד וקל מקווה להצליח לארוז יפהספל עם שוקולדים/ סוכריות וכו'- ירגש אותה ביותר!
בול!,ספל שתיה הכוונה? אוקי חמוד וקל מקווה להצליח לארוז יפה
בדיוק מה שחיפשתי תודה
כל כך נכון, אפילו אם זה חבילת שוקולד עטופה בצלופן, זה עושה את ההרגשה הטובה שחשבתם מעבר.יש הרבה שמביאים באישי בלי קשר למה שאוספים, וזה פי אלף מחמם את הלב, נותן כח וחשק ומוערך
זה נכון, אני רואה שאמהות לפעמים השקיעו 100 ש"ח אם לא יותר על משהו כלכך לא שימושי וזה באמת שוכב בארון או הולך לגמ"ח. אם משקיעים תביו משהו שימושי.לא חושבת שאם את נותנת מתנה שוה בעין יפה יזרקו אותה לפח, אבל אם את נותנת מתנה בפרצוף חמוץ או בצורה לא נעימה, יש מצב שהגננת תעדיף לא להנות ממנה בעצמה, או שהיא תעביר הלאה, או שתשאיר בגן, אבל גם אם תתני משהו קטן אבל מכל הלב, זה ייחשב יקר.
בול, מנסיון...התשומת לב האישית (למרות ההשתתפות באיסוף מכולן) באמת מחממת את הלב, אנחנו שמחות כמעט עם כל דבר ואם אתן ממש רוצות לשמח תצרפנה פתק החלפה, אפילו למתנה לא יקרה (20-30), פעם החלפתי משהו לצבע שיותר אהבנו או הוספתי כסף ונהניתי ממוצר שהיה חסר לי במחיר מוזל מאד, השנה קיבלתי ארנק מהמם!! אבל היה חסר לי דווקא תיק ובזכות פתק ההחלפה הרווחתי תיק מקסים ב-20 ש"ח, תודה ענקית לאמא של...
אהבתי את הרעיון, הוא יפה גם בגלל שהוא משמש יחד את הבעל ,האשה והילדים ,וגם בגלל שהוא שימושי לטווח ארוך כולל פסח עצמו.. אגב הבחירה של הספר הוא מוצלח כי הוא לא סקטוריאלי ומתאים לקנות אותו לכל הגוונים של הציבור.שנה שברה קנינו את "והגדת" - ההגדה של ר' יענקל'ה גלינסקי זצ"ל, עם בקבוק אייס קפה ושוקולד טוב,
הגננת ממש נהנתה!!
לדעתי מתנה מכובדת, בעלת ערך ושימושית.
מסכימה איתך ב 100%, דברים ביתיים - מאנשים זרים הולכים המון פעמים לפח וחבל!!!!ואולי זה הזדמנות לבקש כאן: לפני שאתן מביאות משהו ביתי, תבדקו שהגננת אוהבת את זה. אני קבוע שמה בחדר מלמדים, לא מסוגלת לאכול מזה וממש חבל לי כל פעם מחדש (למרות שהמלמדים כן נהנים, אז לשיקולכם... )
אם אוספים מכל הגן. אתן מביאות שוב בנפרד?
אני תמיד מביאה משהו בנוסף בלי קשר למה שאוספיםאם אוספים מכל הגן. אתן מביאות שוב בנפרד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: