שלום לכולן,
בד"כ אני מכינה את החלות של ה. בקר ויוצאות מאוד יפות וטובות, אבל מעט דחוסות ולא אוריריות.
הילדים שלי טוענים שהחלות מאוד טעימות אבל הן לא מתאימות לנגב איתן את הטחינה מהצלחת...
עכשיו אני רוצה להכין כמות גדולה של בייגלים לצורך ארוע שאני מכינה בחול המועד סוכות, אבל חוששת שהמתכון הזה לא יהיה טוב כי לא יוכלו לחתוך ולמלא אותן.
מה יכול להיות שאני עושה לא טוב?
איך אפשר לדרום לחלות להיות קצת יותר רכות ופחות מתפוררות?
גם לצורך הניגוב של הסלטים וגם לצורך הבייגלים...
וטיפים איך לעשות בייגלים הכי טובים שיש, גם יתקבלו בברכה.
תודה!
בד"כ אני מכינה את החלות של ה. בקר ויוצאות מאוד יפות וטובות, אבל מעט דחוסות ולא אוריריות.
הילדים שלי טוענים שהחלות מאוד טעימות אבל הן לא מתאימות לנגב איתן את הטחינה מהצלחת...
עכשיו אני רוצה להכין כמות גדולה של בייגלים לצורך ארוע שאני מכינה בחול המועד סוכות, אבל חוששת שהמתכון הזה לא יהיה טוב כי לא יוכלו לחתוך ולמלא אותן.
מה יכול להיות שאני עושה לא טוב?
איך אפשר לדרום לחלות להיות קצת יותר רכות ופחות מתפוררות?
גם לצורך הניגוב של הסלטים וגם לצורך הבייגלים...
וטיפים איך לעשות בייגלים הכי טובים שיש, גם יתקבלו בברכה.
תודה!