אסתר יעקובזון
משתמש פעיל
אגב היום עשיתי כעין שקשוקה מהירה והיא יצאה ממש מוצלחת מצרפת תמונה
טגנתי עגבניות שרי חתוכות לרבעים (או שמיניות) טיבלתי בשום גבישי מלח ופלפל לאחר שהעגבניות התרככו שפכתי את הביצים וסוף הבישול הוספתי בצל ירוק וקצת פלפל שחור גרוס. יצא ממש טעיםם לא נופל מהשקשוקות המושקעות שלנו .
אנחנו אישית מגישים עם המחבת ואוכלים עם פיתה וטחינה/ חומוס.
טגנתי עגבניות שרי חתוכות לרבעים (או שמיניות) טיבלתי בשום גבישי מלח ופלפל לאחר שהעגבניות התרככו שפכתי את הביצים וסוף הבישול הוספתי בצל ירוק וקצת פלפל שחור גרוס. יצא ממש טעיםם לא נופל מהשקשוקות המושקעות שלנו .
אנחנו אישית מגישים עם המחבת ואוכלים עם פיתה וטחינה/ חומוס.