זה נתפס טוב יותר בפיתהמה הענין בביצה רכה???
זה נתפס טוב יותר בפיתהמה הענין בביצה רכה???
גם אצלינו אוכלים את הצהוב מבושל... (לא כל צרכו אבל גם לא נוזלית)מענין
אני דוקא מחכה שהצהוב יתבשל טוב
ככה אני רגילה מאמא שלי
מה הענין בביצה רכה???
אויישגם אצלינו אוכלים את הצהוב מבושל... (לא כל צרכו אבל גם לא נוזלית)
?אוייש
רק שהד״ר של @תילתן לא ישמע עליכם
למה מים?אצלי לא..
שכחתי להוסיף מים, אעדכן.
אצלי עם כל הטיגון ואידוי, הנוזלים מתאדים גם (לנגב איתו)למה מים?
כנ"ל.שקשוקה הולך הכי עם לחם ודומיו, גבינה או ק'וטג וכ'ו
חלה "של מכולת"אשמח לרעיון- תודה רבה
זו לא חובה אלא עניין של טעם.אצל הד''ר..
את הביצה זורקים פנימה ממש בסוף
כך שולטים על קמת הבישול של הביצה
זה חובה שהצהוב ישאר נוזלי
מטגנים ב3-4 כפות שמ"ז כ3-4 שיני שום פרוסות+ קוביות גמבה ו/או פלפל חריף -חמש דקות טיגון.אפשר מתכון של צעדי צב?
כאילו שלב אחרי שלב אבל מתכון סטנדרטי לא עם תוספות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: