דיון מה אפשר לאכול עם שקשוקה??

naamatc

משתמש פעיל
שקשוקה הולך הכי עם לחם ודומיו, גבינה או ק'וטג וכ'ו
כנ"ל.
רק שבדיאטה אני ממירה את הלחם בפריכיות אורז, גם הולך.... (לא כמו לחם טרי שמנגבים את השקשוקה)
בשקשוקה הכי חשוב שהשקשוקה ופחות מה בצד. כי זו ארוחה בפני עצמה
 

שדה אור

משתמש פעיל
לשקשוקה יפה באמת-
מעבירים את התבשיל לתבנית תנור,יוצרים גומות,מכניסים לתוכן ביצים ואופים לפי דרגת העשיה הרצויה.
החלמון מתקבל צהוב לגמרי והשקשוקה מהממת!!
 

(חיה)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
חמשוקה...
חומוס עם שקשוקה
:p
מרסקים במעבד מזון חומוס מבושל חם
מתבלים
שופכים בצלחת ומעל את השקשוקה
חלוםם
 

איכות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אפשר מתכון של צעדי צב?
כאילו שלב אחרי שלב אבל מתכון סטנדרטי לא עם תוספות...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אצל הד''ר..
את הביצה זורקים פנימה ממש בסוף
כך שולטים על קמת הבישול של הביצה
זה חובה שהצהוב ישאר נוזלי
זו לא חובה אלא עניין של טעם.
ובמקרה של אוכלוסיות רגישות זה גם עניין של בריאות.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אפשר מתכון של צעדי צב?
כאילו שלב אחרי שלב אבל מתכון סטנדרטי לא עם תוספות...
מטגנים ב3-4 כפות שמ"ז כ3-4 שיני שום פרוסות+ קוביות גמבה ו/או פלפל חריף -חמש דקות טיגון.
מוסיפים פחית וחצי עגבניות מרוסקות מתוצרת איטליה וכף רסק עגבניות
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שמסמיך
מתבלים במלח, מעט סוכר (לאיזון חמיצות), כפית פפריקה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
אפשר גם מעט פלפל לבן/שחור.
יוצרים גומות ויוצקים לתוכן ביצים.
מבשלים על אש נמוכה עם כיסוי כ-5 דקות לקבלת ביצים עשויות במלואן.
או ללא כיסוי עד למידת העשיה הרצויה.
מגישים עם חלה/לחם פרינה/ג'בטה.

אפשר להוסיף קוביות חציל מטוגן/ חציל קלוי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ואם יש לכם מטבוחה משבת אז היא בסיס מהיר לשקשוקה.
מביאים לרתיחה, מוסיפים אם רוצים ירקות (תלוי מה הכילה המטבוחה) ויוצקים ביצים.
 

חייצ'ו

משתמש פעיל
אנחנו עושים על בסיס עגבניות ופלפלים, בצל שום ורסק.
כשכמעט מוכן מפזרים מלמעלה פטרוזיליה קצוצה, קוביות בולגרית/פתיתי גבינה צהובה
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
כשיש חשק וזמן אני מכין רוטב עגבניות אוניברסלי
אפשר להשתמש בו כמעט בכל אוכל
זה טוב במיוחד לשונאי הרסק עגבניות..
הכי מתאים עכשיו שיש עגבניות מזן 'תמר' אדומות ובשלות
חותכים עגבניות לרבעים מכניסים לבל דר עם מים ופלפל חריף אחד אם אוהבים
מרסקים לחלוטין לנוזל אדום
במקביל,
מחממים במחבת שמן זית ומטגנים בצל ושום עד להזהבה
מעבירים את הבצל לסיר, מוסיפים את הנוזל מטבלים במלח ופלפל שחור (אין צורך בסוכר העגבניות האלה מתוקות בעצמם)
מבשלים כחצי שעה עד שרוב המים מתאדים,
מקררים ומעבירים לצנצנת ולמקרר
כל מאכל שתוסיפו זה משדרג
 

The Lion King

משתמש רשום
לקחת פיתה רגילה לשים עליה שמן וזעתר - כמה דקות בתנור
ואז לחתוך לרצועות ולהגיש יחד עם שקשוקה
וניהיה פצצה יחד עם שקשוקה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה