המנהלות זו לא הבעיה, וגם לא הפתרון. הן מוכתבותמכה קשה בעיר בני ברק!!!
(במיוחד בסמינרים החסידיים)
מישהו חייב לקום ולנער את המערכת
(הפתרון הוא להחליף מנהלות!
אולי למנות מנהלות מהסוג הזה שהבנות שלהן נדחו מהסמינרים רק הן תוכלנה לנהל בצורה נאותה את העסק בתור כאלו שנכוו בעצמן)
לזרום ולזרום,לומר שאין הבדל ולמצוא דברים חיוביים בסמינר זה שאין בסמינר השניהבת שלי במשבר גדול. היא מאד רצתה להתקבל לסמינר מוביל בבני ברק אבל בעקבות עומס חריג של שנתון כיתה ח. העבירו אותה לסמינר אחר שהוא גם טוב אבל פחות נחשב וגם באופי פחות מתאים לבת שלי. היא יושבת בבית ובוכה ואין לי איך להרגיע אותה תנו לי רעיון ועצה.
אין חכם כבעל הניסיון...בלת"ק
את באמת הולכת לענות לבת שלך על סמך מה שאנשים רושמים לך פה?
אין אנשי חינוך להתיעץ איתם?
נקודה למחשבה
בלת"ק
את באמת הולכת לענות לבת שלך על סמך מה שאנשים רושמים לך פה?
אין אנשי חינוך להתיעץ איתם?
נקודה למחשבה
תראו, מה שהיה ונכתב כבר נכתב,אין חכם כבעל הניסיון...
כאחת שעברה סיפור דומה, אני יכולה להגיד שעד היום יש דברים שמלוים, אם שהיה לי קושי לראות את הבנות שבאות לראיון, הזכרת השם של הסמינר מקפיצה... ועוד.אין חכם כבעל הניסיון.
ולא אימהות שעברו את זה
בנות!
בנות שעברו את זה וגם עברו מסע תנחומים מרתיח ולא עניני.
רק הן יודעות ליעץ.
נכון הם באמת מאד מרוצות היום!!!!דיברתי עם כמה בנות מהקבוצה הזו לא מזמן,
וגם עם בנות שכהנא העבירו לאלקיים
וכל הבנות האלו מרוצות בסמינר עד השמיים!
אני רואה שאת כותבת וקוראת את זה.
אז שתדעי שכשראיתי בתור תלמידה את לוח הפעילות של מאיר- זה ממש מעורר קנאה, הם משקיעים שם בהווי החברתי, ובסמינר גם בחלק הלימודי (לא יודעת איך החלק הלימודי בתיכון, אבל זה הזמן להנות, ואח"כ זה לא משנה לאף אחד כמה למדת)
יצא לי להכיר הרבה בנות שעברו מסמינר אחד לאחר בבני ברק, ותכל'ס הסמינר הכי נחשב- זה רק בשם שלו, ופחות בפועל.
רוב מוחלט שדיברתי איתם בסמינרים הקטנים היו הרבה יותר מרוצות.
בגלל שזה פורום ציבורי, אני לא מפרטת פה. אם תרצי ליצור קשר באישי- בכיף.
זה אומר הכל!!!נכון הם באמת מאד מרוצות היום!!!!
אני עכשיו רואה את הפוסט שאמא שלי כתבה עבורי. ממש ממש מחמם את הלב אין עליכם. כל מילה שלכם זה כמים קרים על נפש עייפה תכתבו עוד זה ממש מעודד.
השם בשמים רק הוא מזוג זיווגיםהבת שלי במשבר גדול. היא מאד רצתה להתקבל לסמינר מוביל בבני ברק אבל בעקבות עומס חריג של שנתון כיתה ח. העבירו אותה לסמינר אחר שהוא גם טוב אבל פחות נחשב וגם באופי פחות מתאים לבת שלי. היא יושבת בבית ובוכה ואין לי איך להרגיע אותה תנו לי רעיון ועצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: