מתנגדי יתום:סלוגן למפלגתו של דני יתום:
לא אלמן ישראל.
קשוח, אבל קפץ לי ללשון...
הכשלון
יתום
מתנגדי יתום:סלוגן למפלגתו של דני יתום:
לא אלמן ישראל.
קשוח, אבל קפץ לי ללשון...
חזק!!!מתנגדי יתום
וכן להיפך...בנט לסמוטריץ.
במקום להצביע לשליח של ביבי, הצבע ביבי בעצמו...
בנט ממצב את עצמו כל הזמן שהוא לא בכיס של ביבי.וכן להיפך...
זה לא יעזור, אוי, המזל של בן גביר! איכשהו תמיד מתפספס! ברגע ששמים נציג עוצמה במקום ריאלי, הוא לא זוכה,סמוטריץ', תתאחד עם נעם ועוצמה.
תקרוץ לציבור החרד"ל, יש שם כ3 מנדטים שמחפשים בית, ואתה יכול להתאים להם אם תנהל קמפיין נכון (תתדגיש את ההישג שלך של סגירת הכרמלית בשבת?)+ערובות שתעבור.
בן גביר, אל תטען שאתה שווה מנדט.היה לך בסבב ג 20,000 קול.זהו.תיקח מקום 3 אצל סמוטריץ'.
סמוטריץ', תתן לנעם מקום 4.אל תאמין להשמצות.נעם שויים הרבה יותר מ500 קול.
וגם, אני לא יודע מה מצב המתנדבים שלך.
נעם יביאו לך ככל הנראה 1000 ומעלה בני נוער שילכו אחריך באש ובמים (בקמפיין של נעם היו 1500 עד 2000 כאלה)
על בסיס שיטת 3 המילים (הסלוגן שתפס לאחרונה...)
נתניהו:
בחירות.
בחירות.
בחירות.
צפה בקובץ המצורף 807015
כי כבר הבינו שזה לא מעניין.אני לא מבין איך אף אחד לא מתייחס לדחיית המשפט של נתניהו, לדוג' ניסנקורן - רק יצאתי ממשרד המשפטים ותראו את "קץ הדמוקרטיה".
כי להגיד שבשביל זה הוא עשה עכשיו את הסגר זו אווילות אמיתית.אני לא מבין איך אף אחד לא מתייחס לדחיית המשפט של נתניהו, לדוג' ניסנקורן - רק יצאתי ממשרד המשפטים ותראו את "קץ הדמוקרטיה".
פשוט מאוד!איך אף אחד לא תוקף את ביבי על זה שהולך עם הערבים?
בנט רק שחרר משפט קטן והליכוד הוציא את התגובה הכי ארוכה עד היום..
מול ביבי זה הנשק הכי טוב של בנט וסער.
אם כבר זה אמור להתגלגל לפתחו של בני גנץ, שר המשפטים כרגע...אני לא מבין איך אף אחד לא מתייחס לדחיית המשפט של נתניהו, לדוג' ניסנקורן - רק יצאתי ממשרד המשפטים ותראו את "קץ הדמוקרטיה".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: