מנצור עבאסהערבי שעשה עמו את הדיל, (לא זוכר את שמו)
מנצור עבאסהערבי שעשה עמו את הדיל, (לא זוכר את שמו)
חוק גודווין.על ההשוואה במספר ההרוגים למלחמת יום כיפור.. נתניהו: אם לפיד היה עומד בראש הייתם עוברים את מלחמת עולם השנייה...
נו.. מחכה בחוסר סבלנות ל"ניידת"....
אני גם תהיתי כמוך.נתניהו - בצורה שלא כל כך מובנת לי - מנהל את משבר הקנסות הנוכחי כאחרון הלוזרים.
הגיע גנץ והפך את הדרישה לסגר כמשהו שטוב לנתניהו, ואם נתניהו לא יתן לו את מה שהוא רוצה (במקרה דנן הקנסות) לא יהיה סגר.
הייתי מצפה מנתניהו שיהפוך את מי שלוקח את בריאות האזרחים כערובה לגחמותיו הפוליטיים לפושע ציבורי.
עכשיו הוא אוכל אותה גם שהוא הגין על החרדים וגם שנוצח על ידי גנץ.
לא ברור מה עובר על היצור.
העניין הוא שנמאס לבוחר החילוני מכך שהסגר הוא רק עליו, כשהוא רואה את התמונות של ההפרות הרחבות בציבור החרדי.נתניהו - בצורה שלא כל כך מובנת לי - מנהל את משבר הקנסות הנוכחי כאחרון הלוזרים.
הגיע גנץ והפך את הדרישה לסגר כמשהו שטוב לנתניהו, ואם נתניהו לא יתן לו את מה שהוא רוצה (במקרה דנן הקנסות) לא יהיה סגר.
הייתי מצפה מנתניהו שיהפוך את מי שלוקח את בריאות האזרחים כערובה לגחמותיו הפוליטיים לפושע ציבורי.
עכשיו הוא אוכל אותה גם שהוא הגין על החרדים וגם שנוצח על ידי גנץ.
לא ברור מה עובר על היצור.
כמה שהוא שחקן מקצועי, ברגע שיש לו את החשש הקל ביותר שמישהו יעשה לו "מט" ואפי' הנקודתי ביותר, הוא מאבד עשתונותיו ומפזר את החיילים במו ידיו...אני גם תהיתי כמוך.
אבל ההנחה אומרת, שלא מתערבים לשחקן שח מקצועי באמצע המשחק.
דברים שרואים מכאן...
יבוא עכשיו ויגיד: הנה הוכחתי במשבר הקורונה כי אני מנוהל משיקולים עניינים נטו. ויתרתי על האגו ויתרתי על הכבוד. העיקר שיהיה לבריאות.....נתניהו - בצורה שלא כל כך מובנת לי - מנהל את משבר הקנסות הנוכחי כאחרון הלוזרים.
וזה בדיוק החולשה של ביבי.... באותו נוסח: לא סובל אותם באופן אישי, אך מכיון "שכרגע" הם הכי טוב לאינטרסים שלי...לא סובל אותו באופן אישי, אך מכיר בהצלחתו ובכך שכרגע (ובדגש על "כרגע" עד שיחליט שזה לא כ"כ טוב למר נתניהו)
הוא הכי טוב ליהדות ולקדשיה מכל הסובבים.
זוהי חזות לא אמיתית.העניין הוא שנמאס לבוחר החילוני מכך שהסגר הוא רק עליו, כשהוא רואה את התמונות של ההפרות הרחבות בציבור החרדי.
הוא אומר - אם אין סגר אצל החרדים עם אחוזי התחלואה ההזויים, למה שרק אצלי יהיה סגר?
אחרי חמישה שבועות של סגירת המסחר ואיסור לצאת מהאלף מטר, ושלושה שבועות שבהם כולם תקועים עם הילדים בבית, כשהתחלואה לא יורדת באופן ניכר, ואין שום צפי הגיוני לשחרור הסגר, הדבר היחיד שמעניין את אזרחי ישראל הוא שלפחות יאכפו על החרדים את הסגר, או שישחררו את כולם.ומי כמו נתניהו - היה יכול לתפוס על זה טרמפ ולומר לציבור: תראו אותם, לוקחים את הסגר כערובה, את מי הם דופקים?! אותי?! אתכם אזרחי ישראל היקרים והאהובים שלי....
לדעתי המסר לא מספיק טובהסבר:
מתאים לכל מפלגות הימין, לבטאות את המסר, שלא מבקשים להרוס את המוסד השיפוטי,
אלא בסך הכל מבקשים להחזירו לגודלו הטבעי.
אהבתי!סדרת פרסומים:
להחזיר את הייעוץ המשפטי לגודלו הטבעי
להחזיר את הבג"ץ לגודלו הטבעי
להחזיר את הפרקליטות לגודלה הטבעי
צפה בקובץ המצורף 822304
הסבר:
מתאים לכל מפלגות הימין, לבטאות את המסר, שלא מבקשים להרוס את המוסד השיפוטי,
אלא בסך הכל מבקשים להחזירו לגודלו הטבעי.
זה לא: לא טוב לו אלא זה לא יעבוד לו. יש גבול לכל ספין.יאללה, עכשיו תורכם להסביר למה זה לא טוב לו.
אני מאד מעריך את חכמתך ורוחב הבנתך.זה לא: לא טוב לו אלא זה לא יעבוד לו. יש גבול לכל ספין.
אף אחד לא הולך לשנות את דעתו בגלל היותו "מציל" הסגר הידוע לשמצה.ומי זה שהיה המבוגר האחראי והצליח להוריד אותם מהעץ? נתניהו! הנה, גנץ רצה להפוך את הסגר לעניין פוליטי, ואני לא נסחפתי! כן, יצאתי לוזר פוליטי, אבל הצלתי את הסגר!! למענכם, אזרחי ישראל'
ברגע שמסרים מתחילים להיות מורכבים הוא בבעיה.נתניהו יוכל - מתאים לו מאד - להגיד:
'מה, לא ראיתם איך בני גנץ רצה להפיל את הסגר עד שכבר כמעט הצליח, ואז החרדים איבדו עשתונות -
ומי זה שהיה המבוגר האחראי והצליח להוריד אותם מהעץ? נתניהו! הנה, גנץ רצה להפוך את הסגר לעניין פוליטי, ואני לא נסחפתי! כן, יצאתי לוזר פוליטי, אבל הצלתי את הסגר!! למענכם, אזרחי ישראל'
אז עכשיו תגידו אתם
א. מי שמר על הסגר? מי לא נתן לגנץ להפוך אותו לפוליטי?
ב. וכיצד פותרים את בעיית החרדים - בהתקפה או איתם יחד?
יאללה, עכשיו תורכם להסביר למה זה לא טוב לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: