ממליץ לך לפנות אליהם.המלצה לקמפיין ציונות דתית של יהדו"ת:
כדת"ל, שאומנם כנראה יצביע ג', יש לי מספר שיפורים לקמפיין ביחס לקמפיין בשתי מערכות הבחירות האחרונות.
א) ב2019 ב הקמפיין התבסס על מכתבי רבנים.צריך להבין, אף אחד לא יקרא מכתב רבנים ליד הקלפי.צריך סיסמאות, ג'ינגלים, סטיקרים... ובנוסף, המנטליות הדת"ל שונה מהמנטליות החרדית.זה שראש הישיבה שלי חתם על מכתב להצביע למישהו, לא אומר שאני אצביע כך.
ב) הסיסמא של "ימין למהדרין" פועלת כסוס טרויאני ומעוררת לעג.
לא משנה מה האמת-בציבור הדת"ל רואים את יהדו"ת כשמאל שתמך בגרוש מגוש קטיף וכדומה.גם אם זה לא מה שקרה,זה לא משנה, משנה מה חושבים... הסיסמא הזאת גורמת לתחושה של "אל תנסו לשקר אותנו", ולא לתחושה של הנה ימין דתי.
וגם צריך לזכור, מי שיצביע ליהדו"ת זה לרוב חבר'ה שמה שהם מחפשים ביהדו"ת זה הצד התורני (שמירה על השבת במרחב הציבורי, בנות בצבא, וכדומה) ולא את הצד ה"ימני".
אגב, הבטחת תקציבים לישיבות שלנו תעורר רק לעג...
"את הערכים שלנו לא קונים בכסף"
אני יכול לפרט עוד, אבל אני צריך ללכת, אולי בהמשך אפרט יותר.
מה שבטוח-אשמח לעזור למטה דת"ל ביהדו"ת...
או מימד חמישידי מסכים איתך
חושב שגנץ די סיים את דרכו הפוליטית להיות פה מישהו מוביל
כל מה שהוא עכשיו יכול לעשות זה לעזור למישהו להעיף את ביבי
סער או בנט או חולדאי או לפיד...
הוא רק גלגל חמישי
ח"כ צביקה האוזר, שעבר למפלגת 'תקווה חדשה' בראשות גדעון סער, ב'רשת ב': הליכוד בראשות נתניהו מוזמנת להיות שותפה בקואליציה שלנו.זה הבעיה שמדובר כאן במישהו שעומד במילים שלו...
ככה לפי כל הפרשנים מכל הצדדים (חוץ מברדוגו)
אין לאף אחד בעיה שנתניהו ישב בממשלה [הוא לא יכול, כי יש לו כתב אישום]. הבעיה היא שהוא ראש הממשלה.ח"כ צביקה האוזר, שעבר למפלגת 'תקווה חדשה' בראשות גדעון סער, ב'רשת ב': הליכוד בראשות נתניהו מוזמנת להיות שותפה בקואליציה שלנו.
@נכון מאוד !זה הבעיה שמדובר כאן במישהו שעומד במילים שלו...
ככה לפי כל הפרשנים מכל הצדדים (חוץ מברדוגו)
חוץ מה שהבטיח שמעולם לא יעזוב את הליכוד, וזה רק ההתחלה!
אם באמת רוצה להתנהג כישר דרך, סופו קרוב מאוד, עיין ערך בני גנץ!
לפי המצב העכשווי, חשבון סביר מגלה שאין לחרדים הרבה חלופות.בינתיים עושה רושם שהחרדים אדוקים יותר בדת 'רק ביבי' מאשר לפיד אדוק ב'רק לא חרדים'.
אין שום סיבה להצהיר על נאמנות לאי מי.לפי המצב העכשווי, חשבון סביר מגלה שאין לחרדים הרבה חלופות.
כי גם סער וגם בנט לכאורה לא יכולים לבנות קואליצי' בלי או לפיד או ליברמן או שתיהם ביחד
ועוד מפלגת חרדית אחת או שתיהם.
ולכן אם כבר צריך לשבת אם ליברמן או לפיד, עדיף כבר לסגור עם ליכוד, שאין מה לומר די נוח לנו,
וכך על הדרך גם למשוך מצביעים ימנים שכן רוצים את נתניהו אבל דתיים יותר,
ואז לצפות לנס שמישהו יסכים לשבת עם ביבי כדוגמת גנץ,
מאשר להצהיר שיש סיכוי שנמליץ על סער שעדיין טירון בניהול מפלגה,
וברור שהוא יהיה הרבה פחות יציב וסחיט מול לפיד ליברמן ואין לו קואליצי' בלעדיהן!
באופן עקרוני אתה צודק.אין שום סיבה להצהיר על נאמנות לאי מי.
צריך פשוט להודיע שכל האפשרויות פתוחות, ואנחנו לא כובלים את עצמנו לאף אחד.
הרי יש סיכוי גדול שאחרי בחירות רביעיות, גם לפיד וליברמן יסכימו לתת לחרדים את מה שהם רוצים, בתמורה להעפת ביבי באופן סופי. גם ביבי בעבר היה מגדולי המתנגדים לכניעה לחרדים [ב-2003], ובשביל הכיסא הוא עשה הכל.
למה אנחנו צריכים להיות בכיס של ביבי, שלא מעניינות אותו בכלל הסוגיות שחשובות לנו, כמו חוק הגיוס וחוק הגיור, וזורק לנו מידי פעם כמה עצמות גרומות?
הרי ברור שאם המפלגות החרדיות יסבירו לביבי שהן לא בכיס שלו, המחיר שהוא יצטרך לשלם להם עבור המשך התמיכה, יהיה גבוה בהרבה, מאשר כשהן מחשקות את עצמן עם ביבי וכתבי האישום שלו!
כבר שלוש פעמים החרדים מכריזים על נאמנות מוחלטת לביבי, ובתמורה הם מקבלים - גורנישט מיט נישט.
ממתי מעניין את החרדים אם סער הוא טירון בניהול מפלגה או לא [והוא לא]?
ש"ס אולי יפסידו, לא בטוח לגבי ג'.באופן עקרוני אתה צודק.
אבל מה לעשות שגם יהדות התורה וגם ש"ס יאבדו רבבות מצביעים אם יפזלו קצת.
המצביעים החרדים ברובם מזדהים עם ביבי. זה יהיה שגיאה מבחינתם לאותת שהם פתוחים להצעות.
נתניהו: - המשךנתניהו:
כשהם מקשקשים על צביעות, אני תכננתי חיסולים.
שורה תחתונה למען אינטרסים (לאומיים כמובן ) כולם יסכימו לחרוג מעמדותיהן גם ביבי גם סער ובטח בנט (וגם ליברמן ולפיד לפי דבריך!?!. לדעתי אחרי הכול מה שביבי עשה לנו בקיצוצים, אין להשוות בינו ללפיד וליברמן, שפשוט שונאים אותנו במהות, מתכחשים לעצם מושג דת היהדות, כך שאם צריך לבחור ביניהם, ברור מה רצוי, ואכהמ"ל )ש"ס אולי יפסידו, לא בטוח לגבי ג'.
בכל מקרה, להמשיך לדבוק בביבי גם כשהוא 'לא מספק את הסחורה' ולא דואג לחוק הגיוס, רק בשביל שיהיו כסאות נוחים בכנסת לעוד כמה חרדים, זה בדיוק להקריב את המטרה בשביל האמצעים.
אני יוצא מנקודת הנחה שרוב ככל מצביעי ג' יצביעו בכל מקרהש"ס אולי יפסידו, לא בטוח לגבי ג'.
בכל מקרה, להמשיך לדבוק בביבי גם כשהוא 'לא מספק את הסחורה' ולא דואג לחוק הגיוס, רק בשביל שיהיו כסאות נוחים בכנסת לעוד כמה חרדים, זה בדיוק להקריב את המטרה בשביל האמצעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: