אבא תודה על הכל
משתמש צעיר
נושאים מעולם הרגש- כמו קבלת החלטות, התמודדות עם פחד, עם אכזבות, דפוסי חשיבה.
גם המורה שלי אומרת כולנו פו טהורות אבל בשביל להגן על עצמינו אנחנו לומדות את זה אבל באמת חייייב את זה יש לי חברות שביזכות השיעורים הללו לא נפלו ברשתיש לנו שיעורי "הנני" אצלנו בסמינר בעיקרון המורה מדברת על כך שאצלנו זה לא קיים וכו'...
אבל כן זה קיים ומאוד!
אם תרצי אוכל לסרוק לך את המחברת שלי שסיכמתי בשיעורים תוכלי לעבור על זה אולי זה יכוון אותך יותר.
בגדול :
אינטרנט זה גם טוב וגם רע - יש דברים טובים מזה ויש דברים שלא טובים
הנכון הוא למצוא את הניטראלי...אימלה גם אצלנו המורה אומרת שכאן כולם טהורות ולומדים את זה בשביל להגן
אני חושבת שהיא התכוונה שגם דבר שלכאורה נראה שהוא בחינם אנחנו משלמים עליו הרבה, ם לא בכסף אז בזמן או בכל דבר אחרכלומר?
זה נושא מרתק מתוך החומר של הנני שמדברים בו שאין דבר שאין עליו תשלום.כלומר?
אני מזמן אחרי ה' ו' אבל,קודם כל- לא משנה על מה את מדברת איתם בסוף הכי חשוב לא להגיד שטויות ולתת הרגשה שאצלינו הכל ורוד וטוב כי ב"ה אנחנו שמורות/ שומרות תומ"צ וכו....
בסמינר יש למורות קטע משומה לטאטא דברים ורק להגיד כמה שהחיים שלנו מאושרים ובטח כל הבעלים של כולן ישבו וילמדו ואח"כ הבנות יוצאות לעולם עם צפיות והכל מתנפץ להם בפרצוף... (כמו שאחת מעלי כתבה פה שבסמינר שלה אמרו ש'אצלינו' בטח אין ההתמודדות עם הטכנולוגיה וכו שזה שטויות...)
מקווה הובנתי נכון כי לא רוצה לכתוב כאן דוגמאות ממש....
אצלנו שיח פתוח וכל הנושאים שנכתבו באשכול הזה,גם המורה שלי אומרת כולנו פו טהורות אבל בשביל להגן על עצמינו אנחנו לומדות את זה אבל באמת חייייב את זה יש לי חברות שביזכות השיעורים הללו לא נפלו ברשת
למה לא? זה לא בדיוק התפקיד של מורה, לחנך?טכנולוגיה- אבל לא ממקום לחנך!
את כל זה צריך לשמוע ממשהו מקצועי, ובעל ידע וניסיון.איך עובדת הכלכלה
איך עובד שוק ההון
איך להשקיע נכון
וכן הלאה
יש לנו שיעורי "הנני" אצלנו בסמינר בעיקרון המורה מדברת על כך שאצלנו זה לא קיים וכו'...
אבל כן זה קיים ומאוד!
אם תרצי אוכל לסרוק לך את המחברת שלי שסיכמתי בשיעורים תוכלי לעבור על זה אולי זה יכוון אותך יותר.
בגדול :
אינטרנט זה גם טוב וגם רע - יש דברים טובים מזה ויש דברים שלא טובים
הנכון הוא למצוא את הניטראלי...
לא נכון.מצחיק אותי שבטוחים שבחורות נדלקות רק למשמע המילה "שידוכים"
שומעים על זה כל כך הרבה עד שזה הופך להיות נושא שאם את לא רב/מרצה מעניינת בטירוף (!)
אז זה כבר עובד ליד האוזניים.
בתכלס, בתור מורה לשיעור אחד, פחות נראה לי מומלץ.
כיף לכן!!גם המורה שלי אומרת כולנו פו טהורות אבל בשביל להגן על עצמינו אנחנו לומדות את זה אבל באמת חייייב את זה יש לי חברות שביזכות השיעורים הללו לא נפלו ברשת
אוקיי... כנראה זה ההבדל בין הליטאי לחסידי...לא נכון.
בנות סמינר בהחלט נדלקות שהן שומעות שיהיה שיעור על שידוכים, או יותר נכון על הבית היהודי...
כמה שמדברים- זה לא מספיק....
כל שיעור שמורה משלימה נכנסת ואומרת שהיא מדברת על הבית היהודי- כולן עוזבות את כל עיסוקיהן....
אני מדברת על ליטאי...אוקיי... כנראה זה ההבדל בין הליטאי לחסידי...
נראה לי מתאים יותר לסוף ונראה לי מציאת עבודה,
התמודדות מול סוגי בוסים,
עבודה בצוות
אשמח שתשלחי לי למייל s05484609 בגימלאם תרצי אוכל לסרוק לך את המחברת שלי שסיכמתי בשיעורים תוכלי לעבור על זה אולי זה יכוון אותך יותר.
להעלות פה פשוט לכולם? גם ככה אני צריכה לסרוק לפותחת האשכולאשמח שתשלחי לי למייל בגימל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: