חיה ארנטרוי
משתמש פעיל
יש לך את זה לשלוח לי למייל?יש כמה, כמו מתי להשתמש ב די, דער דאס (זכר נקבה ודומם)
יש לך את זה לשלוח לי למייל?יש כמה, כמו מתי להשתמש ב די, דער דאס (זכר נקבה ודומם)
אין לי, רק אומרת שאמור להיות כללים, לדוג' מה שהבאתי פהיש לך את זה לשלוח לי למייל?
מתי באמת?יש כמה, כמו מתי להשתמש ב די, דער דאס (זכר נקבה ודומם)
נראלי לפי הסדר שכתבתימתי באמת?
אולי צריכים לפתוח אשכול בנפרד לאידיש
יש ספר "דער שליסל" שנלמד בבתי הספר החסידיים.יש למישהו כללים באידיש?
שפת סבממש כך!!
אפשר ללמוד פה ולצאת עם שפת אם....
גם הבחורות.. בעיקרון, תשרי זה בעיקר בחורים ובחורות.רוב הבחורים טסים לתשרי (ככה אומרים...) שזה מלפני שבת סליחות עד אחרי שבת בראשית.
לא נכוןואם אני לא טועה יש בה הכי הרבה משפחות חבדיות.
שמקורו במילה חלש...לדעתי זה מגיע מ"חלש'ן" ביידיש שפירושו להתעלף.
שמעתי פעם את הנתון הזה, כנראה טעותלא נכון
דרך אגב - לכן כתוב על האריזות ב. מזונות כדי שלא לכתוב הלכה על אריזה שתושלח לפח.רק להזכיר שבאמת הסיבה שכותבים כך זה כדי לא להכניס את המילה 'שבת' למקומות שאינם ראויים וכדו'.
לא הבנתי מה הפרצוף הכועס, כנראה שהבדיחה לא הובנה... איך אפשר לנקב את הרב קו? לעשות בו חורים...אתם מכירים את האנשים שעולים לאוטובוס והם מבקשים ממך ניקוב אחד ברב קו...
לוא דוקא סלונימאי."5 שועויס"- 5 שעות. מושג "סלונימאי" למהדרין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: