זה מקום פצצה ועד גיל שנתיים לא משלמים כניסה בכלל למרות שיש שם ג'ימבורי מיוחד שמתאים להם.. בכלל עכשיו אין תורים וזה פתרון פצצה לחורף, כי המקום מקורהמישהו היה שם?
האם יש שם מה לעשות לילדים קטנים? (גילאי 2 עד 7)
זה מקום פצצה ועד גיל שנתיים לא משלמים כניסה בכלל למרות שיש שם ג'ימבורי מיוחד שמתאים להם.. בכלל עכשיו אין תורים וזה פתרון פצצה לחורף, כי המקום מקורהמישהו היה שם?
הכל במתחם סגור או שחלק כן בחוץ?זה מקום פצצה ועד גיל שנתיים לא משלמים כניסה בכלל למרות שיש שם ג'ימבורי מיוחד שמתאים להם.. בכלל עכשיו אין תורים וזה פתרון פצצה לחורף, כי המקום מקורה
הכל סגור הכי טוב במזג אויר כזההכל במתחם סגור או שחלק כן בחוץ?
המקום סגור לגמרי והכניסה חופשית בלי הגבלההמקום סגור לגמרי גם בימים גשומים אלו?
100 ש"ח לכמה שעות/כמה מתקנים?
כמה עולה כרטיס?המקום סגור לגמרי והכניסה חופשית בלי הגבלה
נראה לי בזמנים רגועים המקום מאוד בסדר.יש מה לקחת לשם ישיבה קטנה?
מבחינת מתקנים ברמה ופריצות
מהניסיון שלי - בגיל הזה כדאי למצות דברים שאינם עולים כסף, ובינתיים לחסוך כסף לשנים הבאות שאז הילדים ירצו את זה וייהנו גם.מישהו היה שם?
תודה על הדאגה.מהניסיון שלי - בגיל הזה כדאי למצות דברים שאינם עולים כסף, ובינתיים לחסוך כסף לשנים הבאות שאז הילדים ירצו את זה וייהנו גם.
תכלס מתאים למשפחה חרדית?תודה על הדאגה.
כפי שציינתי לפני כן, לא הייתי מוציאה על זה כסף מלכתחילה. קיבלתי כרטיסים במחיר מגוחך אבל עדיין רציתי לראות אם זה שווה את הנסיעה.
אז אכתוב ממה שאני התרשמתי לטובת מי שזה כן מעניין אותו,
הילדים מאד נהנו, היה 3 מתקנים לגילאים שלהם + ג'ימבורי משוכלל (הם לא מכירים ג'ימבורי בכלל אז להם זה ממש חדש)
וזה הספיק להם.
מבחינת אוירה פחות התחברתי. לא הייתי מביאה את בעלי..
בהתחלה היה עוד סביר, הרוב היו חרדים, אח"כ השתנה קצת.
אבל באופן כללי, סגנון השירים, והאורות המהבהבים. אולי אני פשוט לא רגילה לדברים כאלו
לפי דעתי המתקנים השווים מתאימים לילדים יותר גדוליםתכלס מתאים למשפחה חרדית?
היינו רוצים לבוא לשם שבוע הבא עם ילדים מגיל שנה וחצי עד עשר , שווה?
וגם איך מגיעים לשם עם תחבורה ציבורית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: