דרוש מידע מג'יק קאס

אושרת77

משתמש רשום
מישהו היה שם?
האם יש שם מה לעשות לילדים קטנים? (גילאי 2 עד 7)
זה מקום פצצה ועד גיל שנתיים לא משלמים כניסה בכלל למרות שיש שם ג'ימבורי מיוחד שמתאים להם.. בכלל עכשיו אין תורים וזה פתרון פצצה לחורף, כי המקום מקורה

D

Deleted 66182

אורח
זה מקום פצצה ועד גיל שנתיים לא משלמים כניסה בכלל למרות שיש שם ג'ימבורי מיוחד שמתאים להם.. בכלל עכשיו אין תורים וזה פתרון פצצה לחורף, כי המקום מקורה
הכל במתחם סגור או שחלק כן בחוץ?

ישראל אליהו36

משתמש חדש
דווקא יש מתחם של משחקים לקטנים ממש מגניבה שהם יכולים להינות ממש וזו כנראה הסיבה שלא משלמים כרטיס מתחת לגיל שנתיים.

חייצ'ו

משתמש פעיל
מהניסיון שלי - בגיל הזה כדאי למצות דברים שאינם עולים כסף, ובינתיים לחסוך כסף לשנים הבאות שאז הילדים ירצו את זה וייהנו גם.
תודה על הדאגה.
כפי שציינתי לפני כן, לא הייתי מוציאה על זה כסף מלכתחילה. קיבלתי כרטיסים במחיר מגוחך אבל עדיין רציתי לראות אם זה שווה את הנסיעה.

אז אכתוב ממה שאני התרשמתי לטובת מי שזה כן מעניין אותו,
הילדים מאד נהנו, היה 3 מתקנים לגילאים שלהם + ג'ימבורי משוכלל (הם לא מכירים ג'ימבורי בכלל אז להם זה ממש חדש)
וזה הספיק להם.
מבחינת אוירה פחות התחברתי. לא הייתי מביאה את בעלי..
בהתחלה היה עוד סביר, הרוב היו חרדים, אח"כ השתנה קצת.
אבל באופן כללי, סגנון השירים, והאורות המהבהבים. אולי אני פשוט לא רגילה לדברים כאלו:)

פ.ג.

משתמש מקצוען
תודה על הדאגה.
כפי שציינתי לפני כן, לא הייתי מוציאה על זה כסף מלכתחילה. קיבלתי כרטיסים במחיר מגוחך אבל עדיין רציתי לראות אם זה שווה את הנסיעה.

אז אכתוב ממה שאני התרשמתי לטובת מי שזה כן מעניין אותו,
הילדים מאד נהנו, היה 3 מתקנים לגילאים שלהם + ג'ימבורי משוכלל (הם לא מכירים ג'ימבורי בכלל אז להם זה ממש חדש)
וזה הספיק להם.
מבחינת אוירה פחות התחברתי. לא הייתי מביאה את בעלי..
בהתחלה היה עוד סביר, הרוב היו חרדים, אח"כ השתנה קצת.
אבל באופן כללי, סגנון השירים, והאורות המהבהבים. אולי אני פשוט לא רגילה לדברים כאלו:)
תכלס מתאים למשפחה חרדית?
היינו רוצים לבוא לשם שבוע הבא עם ילדים מגיל שנה וחצי עד עשר , שווה?
וגם איך מגיעים לשם עם תחבורה ציבורית?

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
תכלס מתאים למשפחה חרדית?
היינו רוצים לבוא לשם שבוע הבא עם ילדים מגיל שנה וחצי עד עשר , שווה?
וגם איך מגיעים לשם עם תחבורה ציבורית?
לפי דעתי המתקנים השווים מתאימים לילדים יותר גדולים
לא כל כך נראה לי מתאים לילדים קטנים כאילו לא יהיה להם מה לעשות שם

איילת מטילת

משתמש מקצוען
רק לקחת בחשבון שלא תמיד ההסעה שלהם מגיעה גם למגיקס בחזור....
אם מתמלא בדי סיטי אז המיניבוס לא מגיע למגיקס ואז צריך לקוות שעוד שעתיים כן יהיה מקום.
מניסיון השבוע בדיסיטי אנשים חיכו שעתיים למיניבוס הבא:(

לייקית

משתמש מקצוען
המחיר השנה במג'יק קאס כולל מופע.
עלות כרטיס 145 ש"ח
קחו בחשבון, כל מי שחושב ומגיע על סמך זה שזה 100 ש"ח לכרטיס.
למשפחה ממוצעת ההפרש משמעותי, בנוסף לזה שלא ברורה המהות של המופע (אנחנו חזרנו על עקבותינו)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה