מידע שימושי מגזין אשכולות - החלוקה!

מצב
הנושא נעול.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לא חושבת.
לא התכוונתי ברצינות על החרם- @לא כמו כולם , בשבילך,
אבל אני מבינה את הרצון של הנוגעים בדבר להפיק את המגזין במהדורה המודפסת. רק ככה זה מרגיש שהתוצאה הצדיקה את המאמצים וההתארגנות המטורפת. ודווקא לכן, אם הם יראו שאכן יש ביקוש והמהדורה המודפסת נחטפת- יהיה להם פחות עניין להוציא מהדורה דיגיטלית שלדעתם (המובנת והלגיטימית בהחלט) לא מגשימה את המטרה.
ברגע שהאינטרס הוא להצדיק את ההשקעה- אז במקרה שהחלוקה לא תמצה את האפשרויות שהתכוונו אליהן, יעדיפו לכל הפחות "להתבזבז" על מהדורה דיגטלית.
אם הבנתי נכון אז לדעתך המטרה היא הפצה של מהדורה מודפסת עד לעותק האחרון,
וברגע שהמטרה תמומש כל השאר לא מעניין...
הבנתי נכון?

כי אני חושבת שהמטרה של כל הגיליון חג הזה הייתה בעיקר לשמח, להנות ולהשתמש בכישורי חברי הפורמים של פרוג,
אולי על הדרך יש עוד מטרות, לא יודעת....
אבל במחשבה שניה אני בהחלט גם מבינה את כיוון המחשבה של קודם לחלק את המודפס
ולא לתת מידע אם יהיה או לא יהיה דיגיטלי.
כי מישו סבסבד כמות מסויימת של גיליונות מודפסים
ואם מהדורה דיגיטלית תמנע מאנשים לצאת לנקודות החלוקה אז באמת שזה הגיוני להמתין
ולגרום לאנשים ללכת לקחת.

ספיקולציות;)

בארות הוצאה לאור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אולי באמת צריך לחפש פה באתר חבר'ה שמחר יוכלו להיות במוקדי החלוקה איפשהו, ויקחו חבילות לתושבי הערים שלא קיבלו... אנחנו בחיפה נשמח מאוד לקבל..
ולא אכפת לי באמת לקבל גם אחרי פסח, שישלחו לי.
יש אוטובוס כל שעה עגולה מבני ברק לחיפה אין בעייה לשלוח שם עם מישהו חוברות.

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש אוטובוס כל שעה עגולה מבני ברק לחיפה אין בעייה לשלוח שם עם מישהו חוברות.
הבעיה מתחילה שאין מי שיביא לאוטובוס, כי הבני ברקים לא יקחו בשביל החיפאים כמות. צריך שיהיה ברור שמגיע נציג חיפאי (למשל - לאו דוקא אלא כל הערים שאין מוקדים) לוקח חבילה ומביא לחיפה

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
הבעיה מתחילה שאין מי שיביא לאוטובוס, כי הבני ברקים לא יקחו בשביל החיפאים כמות. צריך שיהיה ברור שמגיע נציג חיפאי (למשל - לאו דוקא אלא כל הערים שאין מוקדים) לוקח חבילה ומביא לחיפה
אני חושבת שבשביל לקחת כמות אתם צריכים לתאם עם @אשכולות ועם @מ. י. פרצמן
כי כתבו במפורש:
עקב הביקוש הרב, אין לקחת יותר מגיליון אחד!

AtArA R

תוכן. אש.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אם הבנתי נכון אז לדעתך המטרה היא הפצה של מהדורה מודפסת עד לעותק האחרון,
וברגע שהמטרה תמומש כל השאר לא מעניין...
הבנתי נכון?
ממש לא.
זה לא או-או, אין כאן שחור ולבן, רעים וטובים, מטרה אחת והשאר לא מעניין.
יש הרבה מטרות, מתארת לעצמי שלכל אחד מהעוסקים במלאכה יש את מטרותיו שלו, וגם מטרות משותפות לכולם.
לא דיברתי בכלל על מטרה ומניע. דיברתי על אחרי מעשה, מבינה את הרצון של כל מי שהשקיע כ"כ הרבה בפרויקט ההתנדבותי הזה, בתנאים דחוקים עד בלתי אפשריים, והוציא תחת ידיו תוצאה כל כך טובה של מוצר תקדימי במקסימום איכות (לא, ממש לא ראיתי. אני מתארת לעצמי)- להפיק מזה את מירב התועלת. ומירב התועלת היא כמובן להוציא את זה בצורה חגיגית, מכובדת ויאה- במהדורה מודפסת. ו-ל-כ-ן, אפשר לראות שבאופן שיטתי התעלמו פה באשכול משאלה- למה לא מוציאים מהדורה דיגטלית. כי התשובה היא- אין סיבה ששווה לכל נפש. אבל מהדורה דיגטלית מרגישה כמו החמצה, מבחינת הנראות של הגליון וכל המסביב. לא תמיד יש למפיקים עניין דווקא בתפוצה חובקת עולם, בגליונות שיסתובבו בכל המחשבים בציבור החרדי. לפעמים הם מעדיפים תהודה רחבה ומכה גלים, שמועות שמסתובבות, ערך יקר מאד של הגליון, שאלו תוצאות של מהדורה מודפסת.
זאת הסיבה שהם מעדיפים קודם כל לראות מה קורה עם החלוקה. אם החלוקה תביא תועלת במובנים האלו, כמו הציפיות מהגיליון הזה, יהיה להם פחות עניין להוציא מהדורה דיגטלית מהסיבות שהזכרתי.
אבל- אם המהדורה המודפסת לא תגשים את המטרות שלהם, הם כן יצטרכו ללכת על כיוון דיגיטלי.
הובנתי?

אגב, אני בטוחה ש
המטרה של כל הגיליון חג הזה הייתה בעיקר לשמח, להנות ולהשתמש בכישורי חברי הפורמים של פרוג
ברור לחלוטין. אבל זה לא מתיחס למה שכתבתי.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ממש לא.
זה לא או-או, אין כאן שחור ולבן, רעים וטובים, מטרה אחת והשאר לא מעניין.
יש הרבה מטרות, מתארת לעצמי שלכל אחד מהעוסקים במלאכה יש את מטרותיו שלו, וגם מטרות משותפות לכולם.
לא דיברתי בכלל על מטרה ומניע. דיברתי על אחרי מעשה, מבינה את הרצון של כל מי שהשקיע כ"כ הרבה בפרויקט ההתנדבותי הזה, בתנאים דחוקים עד בלתי אפשריים, והוציא תחת ידיו תוצאה כל כך טובה של מוצר תקדימי במקסימום איכות (לא, ממש לא ראיתי. אני מתארת לעצמי)- להפיק מזה את מירב התועלת. ומירב התועלת היא כמובן להוציא את זה בצורה חגיגית, מכובדת ויאה- במהדורה מודפסת. ו-ל-כ-ן, אפשר לראות שבאופן שיטתי התעלמו פה באשכול משאלה- למה לא מוציאים מהדורה דיגטלית. כי התשובה היא- אין סיבה ששווה לכל נפש. אבל מהדורה דיגטלית מרגישה כמו החמצה, מבחינת הנראות של הגליון וכל המסביב. לא תמיד יש למפיקים עניין דווקא בתפוצה חובקת עולם, בגליונות שיסתובבו בכל המחשבים בציבור החרדי. לפעמים הם מעדיפים תהודה רחבה ומכה גלים, שמועות שמסתובבות, ערך יקר מאד של הגליון, שאלו תוצאות של מהדורה מודפסת.
זאת הסיבה שהם מעדיפים קודם כל לראות מה קורה עם החלוקה. אם החלוקה תביא תועלת במובנים האלו, כמו הציפיות מהגיליון הזה, יהיה להם פחות עניין להוציא מהדורה דיגטלית מהסיבות שהזכרתי.
אבל- אם המהדורה המודפסת לא תגשים את המטרות שלהם, הם כן יצטרכו ללכת על כיוון דיגיטלי.
הובנתי?

אגב, אני בטוחה ש

ברור לחלוטין. אבל זה לא מתיחס למה שכתבתי.
עכשיו הבנתי את כוונתך. :)

ועדיין אני חושבת שלמרות כל המטרות החשובות
ואולי תחושת ההחמצה של המפיקים על הוצאת מהדורה דיגיטלית (אם תצא)
צריך להתחשב בזה שיש כאן ניקים שמאוכזבים עד כלות,
הם ראו את כל ההתארגנות, איסוף החומר (ואולי גם שלחו בעצמם חומרים...)
ענו על סקר
נרשמו
שילמו
וכשמגיעים לשלב האחרון אומרים להם : "בסוף לא".

איך אמר כאן מישו (מתנצלת, אין לי כח לגלול אחורה לחפש מי...)
זה להכין סעודה מפוארת ובסוף להשאיר אותה בבית.
ואני מוסיפה שזה להכין ארוחה מפוארת
ולהגיד לשותפים להכנה שבסוף נאכל את זה בבית עם השכנים.

ואני בטוחה שההנהלה כאן לוקחת הכל בחשבון.
מקווה שיהיה טוב לכולם

AtArA R

תוכן. אש.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
צריך להתחשב בזה שיש כאן ניקים שמאוכזבים עד כלות,
הם ראו את כל ההתארגנות, איסוף החומר (ואולי גם שלחו בעצמם חומרים...)
ענו על סקר
נרשמו
שילמו
וכשמגיעים לשלב האחרון אומרים להם : "בסוף לא".
עם זה אני מסכימה לגמרי.
גם אני מאותם מאוכזבים:confused:
היטבת לתאר...

ציפי-ה

נשארתי סקרנית בהחלט...
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
@אשכולות
תודה על הריכוז של פרויקט רציני כל כך.

האם יש כיוון לעשות שוב את הפרויקט האדיר הזה?
אם כן, אולי ניתן לזכות את כולם למשלוח של הגליון הבא?

ציפי-ה

נשארתי סקרנית בהחלט...
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני לא מספידה את הגליון,
רק הסרבול של למצוא חשבונית ישנה...

אבל רק אחרי שכתבתי חשבתי לעצמי
שאולי צריך להתארגן כל הרוכשים שמסכימים ונהנים מהגליון
ולהקדיש את הסכום שיתחלק כשי הוקרה לכל העוסקים במלאכה.

מצלמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אבל רק אחרי שכתבתי חשבתי לעצמי
שאולי צריך להתארגן כל הרוכשים שמסכימים ונהנים מהגליון
ולהקדיש את הסכום שיתחלק כשי הוקרה לכל העוסקים במלאכה.

רעיון !
ואפשר בהמשך להוסיף את מי שלקח ולא נרשם מראש, אולי ירצה להוסיף גם...

לא נעים לכתוב,
אבל לי זה מעולה מה שקרה פה - בגלל שההרשמה נסגרה - לא הצלחתי להרשם,
אני גרה במרחק של מס' דק' מאחד המוקדים ב11 בעז"ה אהיה שם. מקווה שישאר לי אחד.

rabin

מנהל קהילת אוטומציה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בטח יהיה איזה ניק שידאג לפריפריה ויעלה כאן את כל 70+ עמודים של המגזין...
עד שימחק;)

גבעתית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בטח יהיה איזה ניק שידאג לפריפריה ויעלה כאן את כל 70+ עמודים של המגזין...
עד שימחק;)
או שיהיה ניק שייקח כמה מגזינים וימכור ב40 ש"ח(ומעלה..) בערים נטושות פרוג.
תודה לכל המארגנים!!!

רינתיה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
סאונד והפקות אולפן
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני מאד מעריכה את ההשקעה הרבה במגזין @אשכולות .
ניכר שהייתה כאן עבודה רבה עם טובי המוחות שעמלו ללא-לאות.
אם זאת- נשמח אם יש מתנדב/ת שי/תפתח מוקד בצפון (חיפה-קריות-רכסים) בכדי שיוכלו ליהנות אלו הנידחים.
תודה!

בא יבוא

משתמש מקצוען
האם יש מישהי שהולכת למוקד החלוקה בירושלים? נרשמתי ושילמתי אבל אני לא יכולה ללכת הבוקר...

קוביד

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עליות חדות נרשמות בשעות האחרונות בסיסמוגרף המתח הערב-פסחי. אלפי רבבות שלומי ניקי ישראל מכל העדות, החוגים, המגזרים והמגדרים, צובאים על דלתות המוקדים וצובעים אותם בירוק-פרוג. לכתבנו נמסר, כי נצפו אף כמה נכדים שליט"א מסתודדים עם אי אלו בנשקי"ם וקוהטי"ם עתידיים.
יודעי דבר טוענים, שהמלאי עתיד לאזול בשעה 10:01 בדיוק, גם זה במידה וההמונים לא יגברו על הצוותים המאבטחים את החלוקה ויפרצו לבתי המוקדים, עוד בטרם השעה עשר.
במקביל מדווחים על ירידות תלולות במכירות המגזינים הפופולאריים במגזר, חדי עין הופתעו אף לגלות את הגפילטע העתיק שלהם ארוז בעיתון טרי.
רוצו בהמוניכם!

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה