מידע שימושי מגזין אשכולות - החלוקה!

מצב
הנושא נעול.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
שואל בשם תושבים בערים פחות מרכזיות

מה כזה קשה
1. להעלות כאן בקשה לכל מי שמוכן שביתו יהיה מוקד לחלוקה בערים שאינם מרכזיות
2. לשלוח שליח שיסע ביום אחד וחצי, לכל המקומות הללו ויביא למוקדים את החוברות????

מעליב.

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
לא הבנתי מה הבעיה??
יוצאים עכשיו מהבית, ולנים באיזה שטיבל, ובבוקר רצים לקחת את המגזין.
ודאי. רק צריך לדבר עם שרת התחבורה שתתגבר את הרכבות.

מ. י. פרצמן

סופרת ועורכת, מנהלת קהילת כתיבה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
@אשכולות ו @קסת הו"ל, תודה רבה על כל ההשקעה והמסירות.
כחברה מאחורי הקלעים, רוצה להבהיר בשקט וללא הצהרות רשמיות, שאף אחד במערכת לא ישב בימים האחרונים רגל על רגל. צוות ההפקה הפסיד אינספור שעות עבודה בשבועות החולפים כדי להריץ את פרויקט ההתנדבות הזה, מספר לילות לבנים, ומאות, מאות, מיילים, בין כל הנוגעים בדבר.
מה שאתם רואים באשכול הזה הוא תוצאה של מאמץ אמיתי, אידיאולוגי ומכל הלב, שמוקדש עבור הפורום כפרויקט שיתופי.

ובנימה אישית,
הייתי עדה למתרחש מאחורי ההודעה הזאת, יכולה להצהיר בלב שקט שאף אחד לא מזלזל ולכולם אכפת. אם אין מוקדי חלוקה באזור שלכם, זה לא כי למישהו לא התחשק. זה כי אנשים טובים השקיעו זמן וכסף ומחשבה כדי לעשות את הכי טוב שהם יכולים.

מקווה מאוד שכולם יקבלו את המגזין בזמן,
ושוב, מעריכה את המציאות שבה יש לנו מוצר, שנוצר מאפס, בעזרת עבודת צוות של כל אחד מהחברים כאן.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כחברה מאחורי הקלעים, רוצה להבהיר בשקט וללא הצהרות רשמיות, שאף אחד במערכת לא ישב בימים האחרונים רגל על רגל. צוות ההפקה הפסיד אינספור שעות עבודה בשבועות האחרונים כדי להריץ את פרויקט ההתנדבות הזה, מספר לילות לבנים, ומאות, מאות, מיילים, בין כל הנוגעים בדבר.
מה שאתם רואים באשכול הזה הוא תוצאה של מאמץ אמיתי, אידיאולוגי ומכל הלב, שמוקדש עבור הפורום כפרויקט השיתופי.

ובנימה אישית,
הייתי עדה למתרחש מאחורי ההודעה הזאת, יכולה להצהיר בלב שקט שאף אחד לא מזלזל ולכולם אכפת. אם אין מוקדי חלוקה באזור שלכם, זה לא כי למישהו לא התחשק. זה כי אנשים טובים השקיעו זמן וכסף ומחשבה כדי לעשות את הכי טוב שהם יכולים.

מקווה מאוד שכולם יקבלו את המגזין בזמן,
ושוב, מעריכה את המציאות שבה יש לנו מוצר, שנוצר מאפס, בעזרת עבודת צוות של כל אחד מהחברים כאן.
פליז . הסבר הגיוני
למה אין מהדורה דיגיטלית?????

מ. י. פרצמן

סופרת ועורכת, מנהלת קהילת כתיבה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
D I G I T A L
פליז . הסבר הגיוני
למה אין מהדורה דיגיטלית?????
לפי איך שאני הבנתי, כי המגזין נוצר כמוצר מודפס. שחרור גרסה דיגיטלית יהרוס את ההשקעה הרצינית של יצירת המוצר.
מאמינה ש @אשכולות יודיע תשובה רשמית ברגע שתהיה לו,
בינתיים רק עונה כאדם פרטי: מבינה מאוד את ההסתייגות משחרור דיגיטלי, למרות הצורך בו.

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לפי איך שאני הבנתי, כי המגזין נוצר כמוצר מודפס. שחרור גרסה דיגיטלית יהרוס את ההשקעה של יצירת המוצר.
בינתיים רק עונה כאדם פרטי: מבינה מאוד את ההסתייגות משחרור דיגיטלי, למרות הצורך בו.
למה יהרוס??
זה לא מוצר שנמכר עם רווחים נכון?
והפצה שלו כדיגיטלי יאפשר לעוד המון המון ניקים להנות ממנו בחג
ואולי אפילו יספיקו להדפיס לעצמם לפני החג.

אני בעז"ה אלך מחר לנקודת חלוקה לקחת ,
אבל כואב לי על כל אלה שלא גרים בערים חרדיות מרכזיות
שיפסידו בגלל מקום מגוריהם
ועוד דווקא אחרי כל ההשקעה המטורפת שלכם.
ממש ממש חבל.

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
כחברה מאחורי הקלעים, רוצה להבהיר בשקט וללא הצהרות רשמיות, שאף אחד במערכת לא ישב בימים האחרונים רגל על רגל. צוות ההפקה הפסיד אינספור שעות עבודה בשבועות החולפים כדי להריץ את פרויקט ההתנדבות הזה, מספר לילות לבנים, ומאות, מאות, מיילים, בין כל הנוגעים בדבר.
מה שאתם רואים באשכול הזה הוא תוצאה של מאמץ אמיתי, אידיאולוגי ומכל הלב, שמוקדש עבור הפורום כפרויקט השיתופי.

ובנימה אישית,
זהו בדיוק.
עבדו אנשים כל כך קשה, השקיעו ימים ולילות כדי שהכל יצליח, ממש מסרו את עצמם
ובסוף יש רק 5 מוקדים לחלוקה לכל הארץ??????

כמה מתוכינו יש להם זמן בערב פסח לרוץ בתוך העיר מקצה לקצה בשביל חוברת???
לא חבל על כל העבודה הקשה?

זה כמו מישהו שעבד שבועות כדי להכין סעודה מפוארת, אבל בסוף השאיר אותה בבית.....
ממש כואב הלב.

avi++

משתמש מקצוען
לפי איך שאני הבנתי, כי המגזין נוצר כמוצר מודפס. שחרור גרסה דיגיטלית יהרוס את ההשקעה הרצינית של יצירת המוצר.
גם לעיתון משפחה יש גרסה דיגיטלית

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אולי באמת צריך לחפש פה באתר חבר'ה שמחר יוכלו להיות במוקדי החלוקה איפשהו, ויקחו חבילות לתושבי הערים שלא קיבלו... אנחנו בחיפה נשמח מאוד לקבל..
ולא אכפת לי באמת לקבל גם אחרי פסח, שישלחו לי.

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
באו נזהר לא לפגוע אף אחד לא חייב לנו כלום
ויש שעבדו ימים ולילות ובטח רוצים שיהנו מזה...
גם אני שיש חלוקה בעיר הגדולה שלי - לא בטוחה בכלל שאוכל להגיעה לשם
וחבל לי....

לא כמו כולם

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
באו נזהר לא לפגוע אף אחד לא חייב לנו כלום
ויש שעבדו ימים ולילות ובטח רוצים שיהנו מזה...
גם אני שיש חלוקה בעיר הגדולה שלי - לא בטוחה בכלל שאוכל להגיעה לשם
וחבל לי....
חס וחלילה!!
לא ניראה לי שיש כאן מישו שרוצה לפגוע,
אנשים רק מתוסכלים ומחפשים פתרונות, זה הכל..

AtArA R

תוכן. אש.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לא צריך ללכת רחוק. בפסח לפני שנתיים, כשאנשים נמנעו מיציאה מהבית - כל העיתונים החרדיים שחררו מהדורה דיגיטלית לחג, למרות ההפסדים הגדולים.
וכאן, כפי שניתן להבין - לא אמורים להיות שום הפסדים, מאחר שבכל מקרה המגזין אמור להיות מחולק חינם, וגרסה דיגיטלית רק תגדיל את הפרסום וההד.
למה מי שלא גר בחמש הערים הגדולות, או שאין לו זמן לרוץ לנקודת החלוקה כדי לגלות שהכל נגמר - צריך להפסיד הכל?

AtArA R

תוכן. אש.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
הפוך!
אם יגמרו את החלוקה- יעשו מהדורה דיגיטלית
לא חושבת.
לא התכוונתי ברצינות על החרם- @לא כמו כולם , בשבילך,
אבל אני מבינה את הרצון של הנוגעים בדבר להפיק את המגזין במהדורה המודפסת. רק ככה זה מרגיש שהתוצאה הצדיקה את המאמצים וההתארגנות המטורפת. ודווקא לכן, אם הם יראו שאכן יש ביקוש והמהדורה המודפסת נחטפת- יהיה להם פחות עניין להוציא מהדורה דיגיטלית שלדעתם (המובנת והלגיטימית בהחלט) לא מגשימה את המטרה.
ברגע שהאינטרס הוא להצדיק את ההשקעה- אז במקרה שהחלוקה לא תמצה את האפשרויות שהתכוונו אליהן, יעדיפו לכל הפחות "להתבזבז" על מהדורה דיגטלית.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה