לא שאמרו שזה המקום האידיאלי והמושלם,טוב פרשתי
רק רציתי לתת גם כיוונים נוספים למי שחושב לעבור
אם מבחינתכם זה המקום האידאלי והמושלם - תהנו
וכרושמים חסרונות על רכסים?רשמתי מהחוויה וההתרשמות שלי מחיפה של היום!!
ולא חושבת שתושבי חיפה צריכים להיות כ"כ חרדתיים לכל מילה פחות מחמיאה שנאמרת כלפיה.
יש מעלות בהחלט
יש גם חסרונות
וכל אחד יעשה את שיקוליו
ממש לא אכפת לי ( אלא אם הגבתי לגופה של טענה) יכולה לרשום בעצמי חסרונות של רכסים, ממש ממש לא פטריוטית של המקוםוכרושמים חסרונות על רכסים?
כבר ראינו שזה כן אכפת לך...כן, וגם בשביל הבן אדם שגר שם לא צריך להוריד לו את המקום...
א. אין רחובות "חרדים" בנווה שאנן , יש רחובות בהם יש אחוז חרדים מסוים,מישהו יודע מה הרחובות החרדיים בנווה שאנן?
מה אכפת לך אם הם יהיו בני 120 שנה, אתה גם תהיה בגיל שיבה (או קרוב לזה), ומה שמאות תושבי הבניינים יעשו תעשה גם אתה... אולי פינוי בינוי אולי תמ"א 38 (יש המון בניינים בהדר שמוגנים בחוק שימור, כיוון שלדעת מישהו יש בהם משהו ייחודי, לך תבין אנשים...)מה המשמעות של בנינים ישנים חוץ ממראה?
ממוצע הבנינים בהדר הוא 70 שנה, מה שאומר שעוד 30-50 שנה הבנינים האלו יהיו בני 120....
מה המשמעות של זה? הרי אני רוצה לקנות לטווח ארוך לכאורה
שלושתם רחובות שאין בהם כמעט חרדיםמישהו יודע מה לגבי רחוב חיים ברלב יעקב סלומון ויעקב חזן?
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב,ואם אתם גרים בבני ברק ויש לכם תור ברמת גן לא תפגשו רוסים וכלבים? איך קשור האיזור ליד השוק לאיזור החרדי???? אנחנו מדברים על האיזור החרדי!!
המשמעות היא תכנון מיושן, לטוב (חדרים מרווחים וגבוהים) ולמוטב (לא מנוצל, חדרי מדרגות חיצוניים).ממוצע הבנינים בהדר הוא 70 שנה, מה שאומר שעוד 30-50 שנה הבנינים האלו יהיו בני 120....
מה המשמעות של זה? הרי אני רוצה לקנות לטווח ארוך לכאורה
והיא גם לא תתחרד בעתיד כי היא סמוכה לטכניון ויש שם הרבה סטודנטים. אז לא לבנות על זה.חשוב להבין את המציאות, נווה שאנן לא שכונה חרדית ולא שכונה מתחרדת, היא שכונה חילונית מעורבת, בה קיימת קהילה חרדית וקהילה נוספת דת"ל
היא גם לא תתחרד בעתיד כי היא שכונה ענקית (נראה לי הכי גדולה בישראל) ולא זולה.והיא גם לא תתחרד בעתיד כי היא סמוכה לטכניון ויש שם הרבה סטודנטים. אז לא לבנות על זה.
בב"ב זה ככה לגבי ליטאיותנראה לי שנערה תלך עם סגנון בגדים לשבת שעלו 250-400 ש"ח
ופחות 800-1000 ש"ח. (ועדיין תיראה מצוין)
יש פרוייקט ברוב השילוח 7 כמדומני.האם יש באיזור המורחב של הדר או נווה שאנן פרוייקטים בבניה לקנות דירה חדשה מקבלן, אפילו בתמ"א 38 או פינוי בינוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: