אני אקח את שני בל"נ בספר החדש
שני אומרים כברשני- @Torino
אני אקח את שני בל"נ בספר החדש
שני אומרים כברשני- @Torino
לקחו כבראני אקח את שני בל"נ בספר החדש
ערכתי את ההודעה ושיניתי לשבתלקחו כבר
ראשון - @חבררר
שני-
שלישי - https://www.prog.co.il/members/torino.77674/
רביעי
חמישי
שישי
שבת - https://www.prog.co.il/members/אנ-ש.56301/
ב"הוזה לעצלנים שרוצים כבר ללכת לישון
קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
new.tehilimyahad.com
שני מפסידים עיקרים מהערב הזה נפתלי בנט ומנסור עבאס. לראשון אין שתי אופציות הוא מייד נדחק למקום הטבעי. לפחות השני מנסה להציל משהו. כנראה אפסו כבר הסיכויים לממשלה הזו. אז הוא מנסה בכל זאת. רחמנות עליו עבודה של כמה חודשים ירדה לטמיוןיואב איתיאל, כתב חיפה והצפון - וואלה
הצהרה שפרסם חכ מנסור עבאס (בערבית): בעיצומה של התפרצות הכעס העממית שאנו מבינים אנו מתחילים לראות שהדברים מתפתחים לכיוונים מסוכנים מאוד, שכן הפגנות פופולריות שלוות הפכו להתנגשות ישירה, המאיימת על חיי וביטחונם של צעירינו. אני פונה אליך, מתוך אהבה, דאגה ואחריות, להרגיש את חומרת המצב ואת השלכותיו על ההווה והעתיד של החברה הערבית שלנו ומעמדה, על חיי הבנים והבנות שלנו, ועל ההזדמנויות שלהם לטובת הגון. חיים ותנועה בביטחון ובביטחון בתוך המדינה. אני מבקש מכולכם לקחת אחריות, לפעול בחוכמה, לציית לסדר הציבורי ולחוק ולשמור על חייכם ועל חיי כל האזרחים ללא יוצא מן הכלל. אני קורא גם לכל המנהיגים הפוליטיים הערבים, ראשי מועצות, עיריות ואנשי דת לצאת בקריאה ברורה הקוראת לשמור על חיי האנשים, להקפיד על הסדר הציבורי ולפעול באחריות ובחוכמה כדי למנוע את הידרדרות המצב למה שגרוע יותר. . הימים מתקרבים, ואנחנו נמצא זמן אחר כך לתת דין וחשבון, להוקיע ולשאת באחריות לאלה שחייבים לשאת בכך, אך כעת הבה נשליט במוחנו ונפעל בצורה רציונאלית ונשתדל לתקן את העניינים. ואל תשליך את ידיך לחורבן, ועשה טוב, כי אלוהים אוהב את אלה שעושים טוב.
שני מפסידים עיקרים מהערב הזה נפתלי בנט ומנסור עבאס. לראשון אין שתי אופציות הוא מייד נדחק למקום הטבעי. לפחות השני מנסה להציל משהו. כנראה אפסו כבר הסיכויים לממשלה הזו. אז הוא מנסה בכל זאת. רחמנות עליו עבודה של כמה חודשים ירדה לטמיון
נקווה שאכן כן. אבל בפוליטיקה עד שזה לא נגמר - זה לא נגמר, (והאירוע הזה יוכיח..)שני מפסידים עיקרים מהערב הזה נפתלי בנט ומנסור עבאס. לראשון אין שתי אופציות הוא מייד נדחק למקום הטבעי. לפחות השני מנסה להציל משהו. כנראה אפסו כבר הסיכויים לממשלה הזו. אז הוא מנסה בכל זאת. רחמנות עליו עבודה של כמה חודשים ירדה לטמיון
אני אקח את שישי
מי ?לא מפסיד בערב הזה, אשם בכל הסבב הזה.
3 זה לא מספיק????????????אם ח"ו יהיו הרבה הרוגים,
א שִׁיר מִזְמוֹר לְאָסָף.
ב אֱלֹהִים אַל-דֳּמִי-לָךְ; אַל-תֶּחֱרַשׁ וְאַל-תִּשְׁקֹט אֵל.
ג כִּי-הִנֵּה אוֹיְבֶיךָ, יֶהֱמָיוּן; וּמְשַׂנְאֶיךָ, נָשְׂאוּ רֹאשׁ.
ד עַל-עַמְּךָ, יַעֲרִימוּ סוֹד; וְיִתְיָעֲצוּ, עַל-צְפוּנֶיךָ.
ה אָמְרוּ--לְכוּ, וְנַכְחִידֵם מִגּוֹי; וְלֹא-יִזָּכֵר שֵׁם-יִשְׂרָאֵל עוֹד.
ו כִּי נוֹעֲצוּ לֵב יַחְדָּו; עָלֶיךָ, בְּרִית יִכְרֹתוּ.
ז אָהֳלֵי אֱדוֹם, וְיִשְׁמְעֵאלִים; מוֹאָב וְהַגְרִים.
ח גְּבָל וְעַמּוֹן, וַעֲמָלֵק; פְּלֶשֶׁת, עִם-יֹשְׁבֵי צוֹר.
ט גַּם-אַשּׁוּר, נִלְוָה עִמָּם; הָיוּ זְרוֹעַ לִבְנֵי-לוֹט סֶלָה.
י עֲשֵׂה-לָהֶם כְּמִדְיָן; כְּסִיסְרָא כְיָבִין, בְּנַחַל קִישׁוֹן.
יא נִשְׁמְדוּ בְעֵין-דֹּאר; הָיוּ דֹּמֶן, לָאֲדָמָה.
יב שִׁיתֵמוֹ נְדִיבֵימוֹ, כְּעֹרֵב וְכִזְאֵב; וּכְזֶבַח וּכְצַלְמֻנָּע, כָּל-נְסִיכֵימוֹ.
יג אֲשֶׁר אָמְרוּ, נִירְשָׁה לָּנוּ-- אֵת, נְאוֹת אֱלֹהִים.
יד אֱלֹהַי, שִׁיתֵמוֹ כַגַּלְגַּל; כְּקַשׁ, לִפְנֵי-רוּחַ.
טו כְּאֵשׁ תִּבְעַר-יָעַר; וּכְלֶהָבָה, תְּלַהֵט הָרִים.
טז כֵּן, תִּרְדְּפֵם בְּסַעֲרֶךָ; וּבְסוּפָתְךָ תְבַהֲלֵם.
יז מַלֵּא פְנֵיהֶם קָלוֹן; וִיבַקְשׁוּ שִׁמְךָ יי.
יח יֵבֹשׁוּ וְיִבָּהֲלוּ עֲדֵי-עַד; וְיַחְפְּרוּ וְיֹאבֵדוּ.
יט וְיֵדְעוּ-- כִּי-אַתָּה שִׁמְךָ יי לְבַדֶּךָ:
עֶלְיוֹן, עַל-כָּל-הָאָרֶץ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: