הערבים מבינים רק בכוח כי אין להם שכל .
זה הכוח שלנו!!מי רוצה להצטרף לגמירת ספר תהילים שלם?
אני ראשון בל'ננראה לי שהכי יעזור לאחינו היהודים עכשיו זה תהילים....
מי רוצה להצטרף לגמירת ספר תהילים שלם?
אני יאמר בעז"ה את יום חמישי
יש גבול להשוואה..עמית סגל ב׳ערוץ 12׳: המצב מידרדר בלוד. חייבים להכריז על עוצר מוחלט. אנחנו שם באמצע אירוע מירון וכרגע האנשים מתחילים לרדת למסלול המוות. מאות הצעירים עוברים בניין בניין, כל בית יהודי הם זורקים בקבוקי תבערה ושורפים את ארון החשמל.
כל הכבוד על הרעיון וזה שירד אצלכם גם לביצוע.נראה לי שהכי יעזור לאחינו היהודים עכשיו זה תהילים....
מי רוצה להצטרף לגמירת ספר תהילים שלם?
אני יאמר בעז"ה את יום חמישי
ואוויואב איתיאל, כתב חיפה והצפון - וואלה
הצהרה שפרסם חכ מנסור עבאס (בערבית): בעיצומה של התפרצות הכעס העממית שאנו מבינים אנו מתחילים לראות שהדברים מתפתחים לכיוונים מסוכנים מאוד, שכן הפגנות פופולריות שלוות הפכו להתנגשות ישירה, המאיימת על חיי וביטחונם של צעירינו. אני פונה אליך, מתוך אהבה, דאגה ואחריות, להרגיש את חומרת המצב ואת השלכותיו על ההווה והעתיד של החברה הערבית שלנו ומעמדה, על חיי הבנים והבנות שלנו, ועל ההזדמנויות שלהם לטובת הגון. חיים ותנועה בביטחון ובביטחון בתוך המדינה. אני מבקש מכולכם לקחת אחריות, לפעול בחוכמה, לציית לסדר הציבורי ולחוק ולשמור על חייכם ועל חיי כל האזרחים ללא יוצא מן הכלל. אני קורא גם לכל המנהיגים הפוליטיים הערבים, ראשי מועצות, עיריות ואנשי דת לצאת בקריאה ברורה הקוראת לשמור על חיי האנשים, להקפיד על הסדר הציבורי ולפעול באחריות ובחוכמה כדי למנוע את הידרדרות המצב למה שגרוע יותר. . הימים מתקרבים, ואנחנו נמצא זמן אחר כך לתת דין וחשבון, להוקיע ולשאת באחריות לאלה שחייבים לשאת בכך, אך כעת הבה נשליט במוחנו ונפעל בצורה רציונאלית ונשתדל לתקן את העניינים. ואל תשליך את ידיך לחורבן, ועשה טוב, כי אלוהים אוהב את אלה שעושים טוב.
ההשואה היא לשאננות שהובילה לאסוןיש גבול להשוואה..
כמו שלא מדמים אירועים לשואה...
לפי החוק אסור לחבר כנסת להסית לאלימות, אפשר לנסות להדיח (אני לא בטוחה שאני מדייקת, יכול להיות משהו דומהלא יאומן!! להעיף אותו על טיל מהכנסת!! ואז בג''ץ יבטל את הפסילה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: