בטחוני מבצע "שומר החומות"

מצב
הנושא נעול.

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
הערבים מבינים רק בכוח כי אין להם שכל .
אז יאלללה בוא נשתמש בכוח שלנו.
נדבר אתם בשפתם.
ונרויח גם שפחות אחד יותר נחמד.
ובל נשכח שאמנם לא כולל ערבי הוא מחבל אבל כל מחבל הוא ערבי ימ"ש.

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יואב איתיאל, כתב חיפה והצפון - וואלה
הודעת סיעת חד״ש: "אנו תומכים ומעודדים הפגנות, ומאמינים בזכות הבסיסית למחאה. אנו תומכים בהפגנות משותפות ליהודים ולערבים, נגד הכיבוש והמתקפה על עזה, אך פוסלים נחרצות את ניסיונות הלינץ', שריפת הרכוש ובתי התפילה, וכל פגיעה באזרחים, יהודים וערבים. אנו קוראים להרגעת הרוחות והאלימות באופן מיידי. אנו דוחים את הכנסת כוחות מג"ב, שנטיותיו האנטי ערביות ידועות, ללוד. דבר זה עלול רק להוביל להסלמה".

Shira Gan

משתמש פעיל
new.tehilimyahad.com

קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהילים
new.tehilimyahad.com

מורגיי

משתמש פעיל
סיעת חד״ש בראשות איימן עודה מעודדת את המהומות: "הזהרנו שנתניהו יבעיר את האזור כדי לשמור על שלטונו, וכך קרה. אנו תומכים ומעודדים הפגנות, ומאמינים בזכות הבסיסית למחאה. אנו דוחים את הכנסת כוחות מג"ב, שנטיותיו האנטי ערביות ידועות, ללוד. דבר זה עלול רק להוביל להסלמה"

לא יאומן!! להעיף אותו על טיל מהכנסת!! ואז בג''ץ יבטל את הפסילה...

טוביT

משתמש פעיל
עמית סגל ב׳ערוץ 12׳: המצב מידרדר בלוד. חייבים להכריז על עוצר מוחלט. אנחנו שם באמצע אירוע מירון וכרגע האנשים מתחילים לרדת למסלול המוות. מאות הצעירים עוברים בניין בניין, כל בית יהודי הם זורקים בקבוקי תבערה ושורפים את ארון החשמל.
יש גבול להשוואה..
כמו שלא מדמים אירועים לשואה...

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
נראה לי שהכי יעזור לאחינו היהודים עכשיו זה תהילים....
מי רוצה להצטרף לגמירת ספר תהילים שלם?
אני יאמר בעז"ה את יום חמישי
כל הכבוד על הרעיון וזה שירד אצלכם גם לביצוע.
בדרך כלל, אלו שמציעים, עושים את זה בשביל אחרים...

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הצהרה שפרסם חכ מנסור עבאס (בערבית): בעיצומה של התפרצות הכעס העממית שאנו מבינים אנו מתחילים לראות שהדברים מתפתחים לכיוונים מסוכנים מאוד, שכן הפגנות פופולריות שלוות הפכו להתנגשות ישירה, המאיימת על חיי וביטחונם של צעירינו. אני פונה אליך, מתוך אהבה, דאגה ואחריות, להרגיש את חומרת המצב ואת השלכותיו על ההווה והעתיד של החברה הערבית שלנו ומעמדה, על חיי הבנים והבנות שלנו, ועל ההזדמנויות שלהם לטובת הגון. חיים ותנועה בביטחון ובביטחון בתוך המדינה. אני מבקש מכולכם לקחת אחריות, לפעול בחוכמה, לציית לסדר הציבורי ולחוק ולשמור על חייכם ועל חיי כל האזרחים ללא יוצא מן הכלל. אני קורא גם לכל המנהיגים הפוליטיים הערבים, ראשי מועצות, עיריות ואנשי דת לצאת בקריאה ברורה הקוראת לשמור על חיי האנשים, להקפיד על הסדר הציבורי ולפעול באחריות ובחוכמה כדי למנוע את הידרדרות המצב למה שגרוע יותר. . הימים מתקרבים, ואנחנו נמצא זמן אחר כך לתת דין וחשבון, להוקיע ולשאת באחריות לאלה שחייבים לשאת בכך, אך כעת הבה נשליט במוחנו ונפעל בצורה רציונאלית ונשתדל לתקן את העניינים. ואל תשליך את ידיך לחורבן, ועשה טוב, כי אלוהים אוהב את אלה שעושים טוב.

NBHGV

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מפכ"ל המשטרה קובי שבתאי אחרי הערכת מצב בלוד: "אירועים שלא ראינו גם באוקטובר 2000. היו לא מעט אירועים שניסינו להגיע אליהם - ולא הצלחנו. העיר לוד חוותה אירועים לא פשוטים שסיכנו חיי אדם. על פי החלטת רה"מ, שר הבט"פ והרמטכ"ל הוחלט להכריז על מצב חירום אזרחי מיוחד בלוד"

cantor

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הצהרה שפרסם חכ מנסור עבאס (בערבית): בעיצומה של התפרצות הכעס העממית שאנו מבינים אנו מתחילים לראות שהדברים מתפתחים לכיוונים מסוכנים מאוד, שכן הפגנות פופולריות שלוות הפכו להתנגשות ישירה, המאיימת על חיי וביטחונם של צעירינו. אני פונה אליך, מתוך אהבה, דאגה ואחריות, להרגיש את חומרת המצב ואת השלכותיו על ההווה והעתיד של החברה הערבית שלנו ומעמדה, על חיי הבנים והבנות שלנו, ועל ההזדמנויות שלהם לטובת הגון. חיים ותנועה בביטחון ובביטחון בתוך המדינה. אני מבקש מכולכם לקחת אחריות, לפעול בחוכמה, לציית לסדר הציבורי ולחוק ולשמור על חייכם ועל חיי כל האזרחים ללא יוצא מן הכלל. אני קורא גם לכל המנהיגים הפוליטיים הערבים, ראשי מועצות, עיריות ואנשי דת לצאת בקריאה ברורה הקוראת לשמור על חיי האנשים, להקפיד על הסדר הציבורי ולפעול באחריות ובחוכמה כדי למנוע את הידרדרות המצב למה שגרוע יותר. . הימים מתקרבים, ואנחנו נמצא זמן אחר כך לתת דין וחשבון, להוקיע ולשאת באחריות לאלה שחייבים לשאת בכך, אך כעת הבה נשליט במוחנו ונפעל בצורה רציונאלית ונשתדל לתקן את העניינים. ואל תשליך את ידיך לחורבן, ועשה טוב, כי אלוהים אוהב את אלה שעושים טוב.
ואוו
הלוואי שזה יעזור

צצצ

משתמש מקצוען
לא יאומן!! להעיף אותו על טיל מהכנסת!! ואז בג''ץ יבטל את הפסילה...
לפי החוק אסור לחבר כנסת להסית לאלימות, אפשר לנסות להדיח (אני לא בטוחה שאני מדייקת, יכול להיות משהו דומה
זה מה שהדיח את מיכאל בן ארי להדחתו מהתמודדות כחבר כנסת על פי פסיקת בג"ץ- תקנו אותי על טעות)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה