גם תושבי אשדוד אני, בכל אופן...תושבי אשקלון: אנחנו רוצים שקט אבל שימשיכו את המבצע (13)
גם תושבי אשדוד אני, בכל אופן...תושבי אשקלון: אנחנו רוצים שקט אבל שימשיכו את המבצע (13)
זה לא מלט זה מקסימום רחפן או בלון גזלמה לא לירות?
המל"ט יכל גם להיות חמוש...
הם יכולים לומר...ניקי היילי ועוד הרבה אנשים מוכרים מהמפלגה הרפובליקנית בקריאה לאפשר לישראל להמשיך לתקוף ברצועה
ערוץ 13
א. סיכויים רבים שזה מרחפן סיני פשוט שכולל מצלמה ותו לא, שלא ראו צורך לירט אותו.
עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!אבל כרגע המפלגה הדמוקרטית בשילטון, לצערינו!
- גילת
19.5.2021, 20:32:55
בטחה
19.5.2021, 20:32:55
אופקים
19.5.2021
- פטיש
19.5.2021, 20:33:10
רנן
19.5.2021, 20:33:10
מסלול
19.5.2021,
שמו לתפילה...20:30: מוסיף להיות קשה מצבו של החייל שנפצע מירי טיל נ"ט בגבול רצועת עזה לפני כשבוע
תכלס טראמפ צדק השבוע כשאמר שחמאס לא העזו לתקוף את ישראל תחת שלטונועם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!
לא נראה לי קשור כל כך...תכלס טראמפ צדק השבוע שחמאס לא העזו לתקוף את ישראל תחת שלטונו
קשור מאד כי אתה רואה שאנשים שהיו בעמדות השפעה בתקופת טראמפ נותנים לישראל גיבוי מלא יותר מתשעת ימי החסד של הנשיא 'המהולל' שגם ככה הוא זע באי נוחות כבר שבועלא נראה לי קשור כל כך...
לא אמרו אתמול שהיה שיפור במצבו?שמו לתפילה...
"משפיל גאים ה'", בעז"ה.מקווה ממש שזה לא נכון
שלחו לי:
גדודי עז אדין אל קאסם מפרסמים:
היום האויב הציוני ירגיש את תל אביב בוערת.
תל אביב תבער בשעה 21:00
זה לא כ"כ נכון, כי החמאס לא עשה בסבב הזה משהו מיוחד שלא עשה בשנים האחרונות-טיפטוף פה ושם.תכלס טראמפ צדק השבוע כשאמר שחמאס לא העזו לתקוף את ישראל תחת שלטונו
זה לא כ"כ נכון, כי החמאס לא עשה בסבב הזה משהו מיוחד שלא עשה בשנים האחרונות-טיפטוף פה ושם.
רק שהפעם צה"ל החליט להיכנס למערכה הזאת ראשו ורובו.
ומה שלא מובן זה מדוע צה"ל לא החליט להיכנס למערכה כזו בזמנו של טראמפ? שאז היד מסתמא הייתה יותר חופשיה...
אכן שאלה קשה.ומה שלא מובן זה מדוע צה"ל לא החליט להיכנס למערכה כזו בזמנו של טראמפ? שאז היד מסתמא הייתה יותר חופשיה...
חמאס הם לא כאלה צדיקים'לך, זה ממש שונה מפעמים עברו כי חמאס הם אלו שהחלו לזרוק טילים לי-ם ביום בהירזה לא כ"כ נכון, כי החמאס לא עשה בסבב הזה משהו מיוחד שלא עשה בשנים האחרונות-טיפטוף פה ושם.
רק שהפעם צה"ל החליט להיכנס למערכה הזאת ראשו ורובו.
ומה שלא מובן זה מדוע צה"ל לא החליט להיכנס למערכה כזו בזמנו של טראמפ? שאז היד מסתמא הייתה יותר חופשיה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: