כל הכבוד!! יישר כח!לתשומת לב
האשכול ננעל בלילה על מנת למנוע פטפטת מיותרת
נקווה שזהו הלילה האחרון...
נראה שמוקדם לדעתמישהו יודע מה עם לימודים מחר? (במרכז)
ומה בדבר הפסקת אש?
באתר של פיקוד העורף ההנחיות מעודכנות עד היום בשעה 18:00מישהו יודע מה עם לימודים מחר? (במרכז)
ומה בדבר הפסקת אש?
חבל לבנות על זה.באתר של פיקוד העורף ההנחיות מעודכנות עד היום בשעה 18:00
כלומר כל עוד אין עדכון אחר מחר לימודים כרגיל.
יותר מדויק לומר כל שכל עוד לא חודשו ההגבלות באתר פיקוד העורף- חוזרים כרגילממש ממש לא נכון.
כל עוד אין עדכון מפורש על חזרה ללימודים, לא חוזרים.
אני עובדת בחינוך מיוחד וקבלנו הודעה שלא לומדים מחר.מישהו יודע מה עם לימודים מחר? (במרכז)
ומה בדבר הפסקת אש?
את עובדת במרכז?אני עובדת בחינוך מיוחד וקבלנו הודעה שלא לומדים מחר.
בינתיים.אני עובדת בחינוך מיוחד וקבלנו הודעה שלא לומדים מחר.
אני עובדת בפתח תקווה יש מקלט בבית ספר אבל הם ציינו שרק אם הלימודים מתקיימים בתוך הממד אז אפשר לקיים לימודים שזה אומר שאין לימודים כלל כי אף בית ספר לא מקיים את השגרה של הלימודים בתוך ממדאת עובדת במרכז?
יש לכם ממ"ד במוסד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: