יום שלישי בלנ"ד
אולי נתחיל עוד ספר תהיליםיום שלישי בלנ"ד
ואני אקח יום ראשון
יום שלישי בלנ"ד
אולי נתחיל עוד ספר תהיליםיום שלישי בלנ"ד
מצוין ספר ראשון נסגר.יום שלישי בלנ"ד
ספר שני-ספר חדש:
שלישי אני אומרת בלנ"ד
ראשוןמצוין ספר ראשון נסגר.
ספר שני-
אני לוקחת שישי,
נשאר:
ראשון, שני, רביעי, חמישי ושבת.
חמישיספר שני-
אני לוקחת שישי,
נשאר:
ראשון, שני, רביעי, חמישי ושבת.
איזו מהירות!! יישר כח!!
נשאר רק יום שלישי..
לקחו כבר..
נשאר-חמישי
לקחתירביעי.
בצד הישראלי נהרגו 68 חיילים, 5 אזרחים ואזרח זר אחד,[4][6] ונפצעו 1,433 חיילים ו-837 אזרחים. בצד הפלסטיני נהרגו בין 936 ל-1,408 פעילי טרור,[5] ובין 761 ל-1473 אזרחים,[9][11] מעל ל-11,000 פלסטינים פצועים,[5][12] ומעל ל-200 פעילי טרור נשבו בידי ישראל. בנוסף, עשרות פלסטינים ברצועת עזה הוצאו להורג בידי חמאס בטענה ששיתפו פעולה עם ישראל.[13] במהלך הלחימה בין 300 אלף לחצי מיליון מתושבי הרצועה נאלצו לנטוש את בתיהם.[14] ב-2019 אמר בני גנץ, הרמטכ"ל שפיקד על צה"ל במהלך צוק איתן, שבמבצע נהרגו 1,364 מחבלים פלסטיניים.[15]כמה ערבים נהרגו בצוק איתן?
מלחמת העולם השלישית?דיווח מלבנון - צה''ל תוקף באמצעות ארטילריה מטרה במארג'עיון
אין דיווחים על נפגעים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: