מים צלולים
משתמש מקצוען
דובר משרד החוץ המצרי לאל-ג'זירה: יש מאמצים אינטנסיביים של קהיר מול ישראל וחמאס להשגת רגיעה (ישראל היום).
מגדל כ"כ יפה חבל להרוס אותוהם מאיימים....
צפה בקובץ המצורף 888070
סליחה אני פשוט חזרתי אחורה ולא שמתי לב להודעה של מנהלת האשכול
בכל אופן אני חושב שהאיסור לפרסם כתובות הוא מיד אחרי הנפילה כדי לא לתת אינדיקציה לאויב אך את מיקום הנפילה בר"ג שמעתי כבר מכמה בני ברקים כך שכבר אינו בגדר סוד מדינה
ביקשו לא להעלות סירטונים...פרויקט המנהרות של חמאס
הבן שלי כבר אמר שבוע שעבר ב6:05 - שהערבים לא יודעים שעון .כבר 00:01 ולא קרה כלום.
אני כבר מאובנת..
מנומסים .חברת החשמל: חמישה קווי מתח גבוה המזינים את רצועת עזה נפגעו עקב הירי הפלסטיני לעבר ישראל, אי לכך הופסקה האספקה באמצעותם (5 מתוך 10). בשלב הזה הקווים לא יתוקנו מאחר ואין גישה לאזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: